Vrousai, Holmén en Köhlert in elftal van de week

22
2876

Marios Vrousai is door de VI opgenomen in het elftal van de week. De Griekse middenvelder maakte de enige en dus winnende treffer in de uitwedstrijd tegen FC Twente.

Het sterke optreden van Holmén heeft gezorgd voor een uitverkiezing in het elftal van de week in het AD. De Zweedse verdediger wist een aantal keer goed in te grijpen en zorgde er daarmee mede voor dat Willem II de 0 kon houden.

In het elftal van de week van de telegraaf is dan weer Mats Köhlert opgenomen. De Duitse vleugelaanvaller liet opnieuw zien over veel werklust te beschikken.

Wie hoort er volgens jou nog meer in een elftal van de week thuis?

 

22
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
11 Discussie draadjes
11 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
16 Gereageerd
JavkeRobin VGrenzenJip MullerJan R Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Grenzen
Gast
Grenzen

Ook R.K.C. heeft er 3 voetballers in staan…….

Grenzen
Gast
Grenzen

Nunnely mag er van mij ook bijstaan.

Relativist
Lid
Relativist

Een speler met techniek, snelheid en acties waarvoor je naar het stadion komt, maar vaak nog te weinig rendement.

Relativist
Lid
Relativist

Het feit dat in 3 verschillende media 3 verschillende spelers worden gekozen zegt genoeg over de willekeur, denk ik dan.
Willem II heeft zaterdag jl. vooral een teamprestatie neergezet, vooral gesteund door een niet aflatend supporterslegioen.

bogie
Lid
bogie

Volgens mij hebben we nu wel gezien wat Holmen kan !!!
Zou de staf niet eens moeten kijken om hem langer vast te leggen

Alleen wanneer belangrijk
Lid
Alleen wanneer belangrijk

De cijfers: Wellenreuther 6,5 Keepte een foutloze wedstrijd en nam lekker de tijd op het einde Heerkens 8,0 Speelde een sterke wedstrijd verdedigend links of rechts geen fouten gemaakt en zelfs een prachtige assist bij het doelpunt Holmén 8,5 Zelden een verdediger een wedstrijd zien spelen zonder ook maar een fout te maken en verder ook heel vaak ergens tussen zitten en ballen veroverd, opbouwend misschien nog aan werken en we hebben een topper in huis. Peters 6,5 Speelde weer een foutloze wedstrijd en begint een beetje vorm terug te vinden ( misschien dankzij een ijzersterke Holmén naast hem )… Lees verder »

Javke
Gast
Javke

Sadiki (6,5) de minste aan onze zijde maar Pavlidis krijgt een 6? Heel bijzonder.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Ik was zelf vooraf ook verbaasd/teleurgesteld dat Sadikki en Heerkens wederom in de basis stonden. Echter, deze gasten hebben wel laten zien dat ze er voor de volle 100% voor gaan. Heerkens vond ik aan de rechter kant zelfs aan de bal gewoon prima keuzes maken. Verdedigend prima en een schitterende assist afgeleverd. Sadikki was zaterdag in balbezit niet heel erg zichtbaar maar wat heeft die jongen een werk geleverd. Zo ontzettend veel ruimtes dichtgelopen en tweede ballen veroverd. Groot compliment voor deze gasten. Zaterdag met Nieuwkoop op rechts en Freek op links spelen.

Robin V
Gast
Robin V

Freek blijft me ook positief verbazen en verdient absoluut met dit spel zijn basisplaats te behouden, inderdaad dan maar ten koste van Nelom. Freek kent zijn beperkingen maar hij weet hier bewonderenswaardig goed mee om te springen. Echt grote klasse. Als hij nu zelfs voorzetten op de stropdas gaat geven, zou het me niet verbazen als hij volgende week uit het niets een poeier van 30 meter erin jast. Alhoewel, zoals ik aangeef kent hij zijn beperkingen. Freek gunt het balletje waarschijnlijk aan een ander op zo’n moment. Een echte teamspeler en uitstekende prof.

wil
Lid
wil

Freek Heerkens.

Willem II
Gast
Willem II

Vroussai? Die was buiten zijn goal nog wel de minste van het veld

Jip Muller
Gast
Jip Muller

Klopt inderdaad

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Heerkens!

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Wat heeft die jongen het goed gedaan de laatste weken.Diepe buiging voor zijn drive en mentaliteit want eerlijk is eerlijk…natuurlijk een te beperkte voetballer voor de eerst 14 van de eredivisie.

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Je hebt naast sierpaardjes ook werkpaarden nodig, ook bij de eerste 14 van de competitie….

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Die jongen is eigenlijk te goed voor ons..Zou zo bij PSV en Feijenoord in de basis staan.Senesi of Holmen…Lijkt me niet zo moeilijk.

SargentD
Lid
SargentD

Holmén was weer super. Zag net dat die maar twee jaar contract heeft. Hopelijk kunnen ze die voor het eind van het seizoen verlengen, zou jammer zijn als je hem komende zomer alweer moet verkopen (of het jaar erop transfervrij laten gaan).

Nick
Gast
Nick

Verwacht niet dat Holmen dat zal doen, hij is hier gekomen met de reden om zich (weer) in de kijker te spelen.

SargentD
Lid
SargentD

Ben er ook bang voor, zeker nu ie zo goed draait ook. Maar ik blijf zo af en toe een beetje dromen.

Rene
Gast
Rene

En dat lukt hem uitstekend, Nick. Want ook in Zweden sijpelt het nieuws door dat Holmen het hier erg goed doet. Zie bijvoorbeeld fotbollskanalen.se. Dit gaat straks gewoon dezelfde kant op als met Isaak. Dat is ergens jammer, want je wilt zulke spelers langer in Tilburg zien, maar het bevestigt ook weer dat goede spelers bij Willem II goede zaken kunnen doen. En dat is weer positief.

Nick
Gast
Nick

Keurig, goed bezig die Holmen! Laat de volgende maar weer komen die een stapje hoger op wilt smile