Handleiding online kaarten bestellen

2
1213

Maak jij graag gebruik van de mogelijkheid om met de auto uitwedstrijden te bezoeken? Dan is deze informatie zeker belangrijk voor jou, want er gaat een en ander veranderen. 

Vanaf dit kalenderjaar worden autokaarten voor uitwedstrijden uitsluitend online verkocht. Fysieke verkoop bij de receptie in het stadion is niet langer mogelijk. Om supporters die gewend zijn deze kaarten in het stadion te bestellen hiermee wegwijs te maken, is voor twee ‘overgangswedstrijden’ gekozen.

In aanloop naar de uitwedstrijden tegen FC Utrecht en VVV Venlo zullen we supporters die bij online bestellen hulp nodig hebben, graag bij de stadionreceptie een handje helpen. Aan de hand van deze uitleg én een handige handleiding, kunnen supporters wennen aan deze ‘nieuwe’ bestelwijze.

Handleiding
De handleiding is hier te downloaden. In deze handleiding wordt stapsgewijs het online bestelproces uitgelegd en kom je te weten hoe eigenaars aan elkaar toegekend kunnen worden.

Handleiding bestellen kaarten uitwedstrijden

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Oud Noord
Lid
Oud Noord

13 Stappen voor het bestellen van een kaartje, welkom in 2019.

Fraanske
Gast
Fraanske

Waarom zijn er 13(!) stappen nodig om een kaartje te bestellen? Wanneer je met de bus wil hoef je enkel namen door te geven, wil je met de auto willen ze nog net niet je schoenmaat.