Tilbo Tours

De afgelopen seizoen(en) heeft Kingzine meerdere malen een busreis naar een uitwedstrijd georganiseerd. In het seizoen 2006-2007 hebben de busreizen op basis van een prijsvraag de naam Tilbo Tours meegekregen.

Ook in het seizoen 2016 – 2017 organiseert Kingzine weer busreizen naar uitwedstrijden van Willem II. Wil jij samen met je vrienden op een leuke, ontspannen manier een uitwedstrijd bezoeken? Tilbo Tours biedt naast een goei stukske muziek, een lekker biertje ook een flink stuk gezelligheid. Onderweg stoppen we over het algemeen een aantal keer, om te eten of te plassen.

Voor wie zijn de busreizen?

Eén van de voordelen van een Vriend van Kingzine is dat hij voorrang heeft op de busreizen die wij organiseren. Daarnaast krijgen Vrienden van KingZine altijd korting op een kaartje. Ben jij nog geen Vriend van Kingzine maar wil je wel met onze busreizen mee, klik dan hier om Vriend van KingZine te worden.

Het is uiteraard ook mogelijk om met onze bussen te reizen als je geen Vriend van KingZine bent. Je kunt kaartjes gewoon bestellen via tilbo.com/webshop.

Aansprakelijkheid

Om te voorkomen dat KingZine aansprakelijk kan worden gesteld voor allerlei zaken zoals diefstal, vechtpartijen, vernieling persoonlijke eigendommen, lichamelijk letsel e.d., is er een kort maar duidelijk regelement opgesteld. Alle personen die met onze bus mee reizen, gaan bij inschrijving en betaling akkoord met dit regelement. Het regelement is niet bedoeld om flauw te zijn maar voor onze eigen bescherming, wij zijn tenslotte ook maar vrijwilligers. Het regelement is hier te lezen!

Vertrekplaats

De vertrekplaats van de bus maken we per busreis bekend. Normaal gesproken vertrekken de bussen vanaf het Koning Willem II stadion.