Nieuwe doelman op komst

25
2229

Volgens het Brabants Dagblad wordt Michael Woud de derde doelman van Willem II, mits hij de medische keuring doorstaat.

Woud is negentien jaar en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een A-interland op zijn naam staan. De 1 meter 96 lange sluitpost staat nu nog onder contract bij Sunderland. Naast de Nieuw-Zeelandse nationaliteit bezit Woud ook de Nederlandse.

Woud moet met Branderhorst en Wellenreuther concurreren voor een plaatsje onder de lat. Aannemelijk is dat Woud begint als derde doelman.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

Waarom een derde keeper? Dat is toch duidelijk. Je zag het vanavond Branderhorst en Wellenreuther zijn niet beschikbaar. Dan moet je gewoon  een extra keeper tot je beschikking hebben.

 

Spannie
Gast
Spannie

Wat een verre uittrap heeft die gast, hij schiet de bal tot bij het strafschopgebied van de tegenstander. Verder mooi filmpje gezien met zijn beste reddingen, ziet er goed uit.

Sprang
Lid
Sprang

Zon filmpje kun je ook van mij krijgen

Dirruk
Gast
Dirruk

@Spannie,

 

Ik heb nog filmpjes liggen van een Hongaarse spits ( Zsomber Kerekes ) en een Luxemburgse badmeester. Zal ik ze eens naar je doorsturen. Zien er goed uit. Heb er ook nog van Gerrit Pressel ( die held uit Hamburg ) en Marko Muslin ( Monaco ) maar die wil je niet hebben hoor.

Wiggel
Lid
Wiggel

Omdat Luuk Brand moet werken aan zijn instelling en het anders ook niet gaat redden. Ik denk dat Joris dit al een tijdje wist en dat daarom afscheid is genomen van Wessel.

 

Marcel
Gast
Marcel

Is het dan niet zo dat Sprangers was gebleven en men afscheid had genomen van Brand. Wapenaar was heel positief over de instelling en ontwikkeling van Wessel. Luuk loopt al sinds de D-tjes bij de jeugd rond en je mag dan toch verwachten dat hij lang genoeg aan zijn instelling heeft kunnen werken.

ed
Lid
ed

Waarom zonder enige onderbouwing Brand betittelen van een verkeerde instelling.

Die jongen hoort niet alleen bij onze club maar leeft  sinds de dag dat hij ging voetballen maar voor 2 dingen….  WII en ooit succesvol keeper worden en heeft daar tot op vandaag alles voor opzij gezet.

Beter lijkt me om je ongefundeerde mening voor je te houden en in plaats daarvan dit soort jongens uit de jeugd te steunen ipv doelloos te beschadigen alvorens ze iets hebben kunnen laten zien…

 

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

@ed ben je zijn vader of wat….dat jij zegt dat ie voor 2 dingen leeft moeten wij dan maar van jou aannemen gefundeerd of ongefundeerd ….

ed
Lid
ed

En waggel….Waar basseer jij deze uitspraak op??

QueenZine
Gast
QueenZine

@Wiggel: Een mening gebaseerd op onwetendheid.

Ik ken Luuk. Als er iemand alles voor doet en er ook een heleboel voor laat is hij het wel. Heeft een echte topsportmentaliteit.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Neem aan dat deze jongens al een hele tijd gevolgd zijn. Van beide heb ik nog nooit gehoord . En ik heb ze ook nog nooit zien spelen. Kan er daarom geen enkel oordeel over geven. We gaan ze tegenwoordig wel van ver halen. Is het zo slecht gesteld met het Nederlandse voetbal dat hier geen talenten meer te halen zijn, of willen onze talenten niet meer in Nederland voetballen? Het is wel jammer ,want zo kun je als club niets opbouwen.

Hans
Gast

Opa Henk, ik sta achter je reactie, Willem II had in het verleden een goede  reputatie met opleidingen/doorschuiven/ begeleiden naar hogerop. Piet de Visser was toen de grootste inspirator, hij zag, hij koos en kwamen vele spelers door, ook van buiten af. Maar het is schijnbaar niet meer mogelijk om je eigen jeugd hier zover goed te begeleiden en te trainen naar hogerop. Waar ligt het dan aan? Ja, vele verkeerde beslissingen binnen kamers, ongeschikte mensen in het bestuur? verkeerde trainers aangesteld, ook bij de jeugd. Verschillende zijn afgeserveerd of zijn zelf vertrokken. Dan maar spelers halen, maak niet uit,… Lees verder »

Wiggel
Lid
Wiggel

Hans, dat is wel mogelijk alleen worden de grotere talenten hier met hun 16 weggeplukt door clubs als Vitesse en Ajax. Die bieden de vader meteen een baan en huis aan, etc….

Daar kan Willem II niet tegenop dus dan zijn ze weg voor de opleidingsvergoeding.

Paar jaar geleden ging er nog een Turkse jongen geloof ik naar Vitesse die 1 of 2 jaar later voor paar miljoen naar Portugal vertrok, ben even zijn naam kwijt nu.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

De begeleiding van de talenten tegenwoordig is inderdaad heel anders als vroeger. De kinderen ( vindt ik) worden al veel te vroeg weggehaald uit hun eigen omgeving. Er wordt al heel vroeg zowel maatschappelijk als fysiek heel veel gevraagd van deze kinderen. Van een kant begrijp ik dit wel omdat er veel geld omgaat ( en kost) in de jeugdopleiding. Maar ze vergeten dikwijls dat zo’n kind/puber ook nog plezier in het spelletje moet hebben. Het is daarom nog  steeds de vraag of dat je nog een dure jeugdopleiding nodig hebt als club, als je de laatste jaren kijkt heeft… Lees verder »

wil
Lid
wil

Het probleem is gewoon dat veel spelers uit de jeugd al een zaakwaarnemer hebben. En juist daar ligt het probleem.

Robby
Gast
Robby

Hoezo kan je als club zo niets opbouwen? als je deze nieuwe talenten die van ver komen een 4jarig contract zou geven dan zijn ze toch gewoon langdurig aan ons verboden en mits er een goed bod komt blijven ze hier 4 jaar ballen? cultuur en taal zou een probleem kunnen zijn met buitenlandse voetballers dat is inderdaad een risico. Maar gezien ons team vorig jaar ook al vele nationaliteiten bevatten en dit team prima met elkaar heeft samen gespeeld helemaal toen we een tactiek speelde die bij ons als Willem II zijne past maak ik me hier nog niet… Lees verder »

Double Double UK
Gast
Double Double UK

Drie keer raden door wie deze spelers zijn aangedragen… Robbie Wielaert. Die woont en speelt in Australië en zal wellicht op verzoek van pa wat  spelers hebben getipt. De vraag is of robbie er kijk op heeft…

WillemIIgoals
Lid
WillemIIgoals

Waarom halen ze nog een derde doelman er bij en laten ze een jongen van de club (sprangers) gratis gaan?

Frietmet
Lid
Frietmet

Ik ben ook een jongen van de club. Krijg ik nu ook een contract?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Frietmet

Gij krijgt un contract om bij thuiswedstrijden friet te bakken bij Willem ll. Bij de frietkraam bij vak C🍟🍟

Snorro
Gast
Snorro

Dan zal sprangers niet voldoen. Is je vraag hiermee beantwoord?

wil
Lid
wil

Zo simpel ligt het

 

Marcel
Gast
Marcel

Hij voldeed vorig seizoen kennelijk wel als derde doelman. Had hij namelijk niet voldaan, dan hadden ze Gianotta of Brand wel doorgeschoven, toen Branderhorst wegviel.

Waarom nu niet Luuk Brand derde doelman maken (jongen van de club)? Dat kan prima, want komend seizoen zijn de Beloften geen zelfstandige trainingsgroep.

JTW
Lid
JTW

Je kunt de materiaalman ook doorschuiven als derde doelman. Loopt toch al rond op de club, goedkope vervanger! Of de technische staf vindt dat hij voldoende kan keepen, doet er volgens jou blijkbaar niet toe.

Frietmet
Lid
Frietmet

Hij was geen 3e doelman. Hooguit toen Wellenreuther of Branderhorst geblesseerd waren. Stefan van der Lei was 3e keeper. Die is nu weg.