Justin Mathieu vertoeft in niemandsland

2
2061

Bron: Brabants Dagblad

Vandaag te lezen in het Brabants Dagblad…

Willem II heeft aanvaller Justin Mathieu dit hele seizoen verhuurd aan Go Ahead Eagles, maar de club uit Deventer wil niet langer gebruik maken van de diensten van de 19-jarige aanvaller. Ook bij Willem II mag hij niet aansluiten bij de hoofdmacht, zodat de Tilburger momenteel in een niemandsland vertoeft.

Volgens technisch manager Carlos Aalbers van Willem II heeft Mathieu bij Eagles niet getoond zich te kunnen houden aan de normen die gelden voor een Willem II’er. En dan zou het een te grote beloning zijn als hij bij terugkeer weer wordt opgenomen in de eerste selectie. Er wordt gezocht naar een oplossing, maar die wordt bemoeilijkt omdat Mathieu dit seizoen al voor twee clubs in actie is gekomen; bij Willem II kreeg hij een paar invalbeurten in de competitie voordat hij aan Go Ahead werd verhuurd. Een speler mag maximaal voor twee clubs uitkomen in 1 seizoen. Daarom moet Mathieu zich richten op onder meer Scandinavie, waar binnenkort het seizoen 2016-2017 al van start gaat. De aanvaller heeft bij Willem II een contract tot het einde van dit seizoen.

Hopelijk kan Mathieu zich, waar dan ook, in de kijker spelen de komende maanden zodat hij zijn carrière, al dan niet bij Willem II, een mooi vervolg kan geven.

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments