In de hekken: het seizoen van Willem II Tilburg

4
2652

Het (betaald) voetbalseizoen zit er weer op in Nederland. Tijd om terug te blikken op afgelopen seizoen met een aantal gruwelijk lekkere foto’s en video’s. Vandaag aandacht voor Willem II. De foto’s komen vooral van onze vrienden van Tilburg Tifosi. Kijk en geniet van de beelden van dit speciale seizoen.

lees verder…

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
HOS
Lid
HOS

Wat hebben we als supporters een mooi seizoen achter de rug en het is mooi om te zien dat de terugkeer van een specifieke supporter zo de sfeer heeft verhoogd! Ik had het er afgelopen seizoen met een mede supporter over die vertelde dat mede door wat deze supporter allemaal organiseert zeker rondom uitwedstrijden je eigenlijk geen uitwedstrijd wil missen, omdat je bang bent iets te missen. Als er een verkiezing is van supporter van het jaar, dan zou deze jongen zeker genomineerd mogen worden. Zelf ga ik vanwege mijn gezin en andere verplichtingen minder vaak naar uitwedstrijden, maar ik… Lees verder »

Moker
Lid
Moker

Je slaat de spijker op zijn kop HOS! Ook ik ga al een jaar of 30 naar Willem II en kan dus zeggen dat t ongeëvenaard is wat supporters laten zien! Echter is dit voor 75% te danken aan deze ‘supporter’, die eigenlijk staat voor alles wat duizenden met hem zingen. In de jaren 80, 90 en 2000 hadden we zeker een goede harde kern die zijn mannetje stond, maar was dat vooral een ‘politie en boefje-achtig’ verhaal, waar het vooral buiten de poorten van het stadion vaak een genot was en de mooiste cowboy verhalen geboren zijn. De beleving… Lees verder »

UNITED
Lid
UNITED

sowieso golden boy award voor deze boy

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Mooi verslag met schterende foto’s en filmpjes van een over het algemeen mooi seizoen. Of het sportief weer zo’n seizoen wordt of nog beter of het een kut seizoen gaat worden is nog akradrabra en hebben we geen 100% invloed op.. waar wij wel 1896% invloed op hebben is voor meer volle uitvakken te gaan en onze club uit en thuis te steunen

🔴⚪🔵Wij zijn Willem ll 🔴⚪🔵