Cadeautip: nieuwe wintercollectie KingSide Clothing nu te bestellen

10
1515

Ondanks dat we momenteel helaas het stadion niet kunnen bezoeken, hebben de heren van KingSide Clothing afgelopen maanden niet stilgezeten. En dus lanceren ze nu – net op tijd voor kerst – een nieuwe collectie winterhoodies. Ben jij nog op zoek naar een cadeautje voor onder de boom voor een echte Willem II-er, heb je nog inspiratie nodig qua cadeaus voor op je verlanglijstje op ben je gewoon op zoek naar een goede trui voor de koude maanden? Check dan snel de webshop van KingSide Clothing!

KingSide Clothing heeft weer getracht voor ieder wat wils te maken. Van het oldschool logo van de KingSide tot het nieuwe logo tot een toffe trui voor de ultra. De hoodies – die van uitstekende kwaliteit zijn en een goede pasvorm hebben – zijn voor €54,99 per stuk te bestellen via de webshop. Ben er snel bij zodat je trui(en) nog voor de kerst binnen zijn.

PS. heb jij de vorige collecties bij KingSide Clothing gemist? Geen paniek! Verschillende t-shirts en truien uit die collecties zijn nog steeds te bestellen. Ook dat kan via de webshop!

10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments