Willem II toont interesse in Bart Ramselaar

52
8186

Transferperikelen in Tilburg. Daniël Crowley lijkt definitief te zijn vertrokken en dus moet technisch directeur Joris Mathijsen snel schakelen. Volgens bronnen van Tilbo is Bart Ramselaar één van de namen op het lijstje van Mathijsen.

De 23-jarige middenvelder verruilde FC Utrecht voor PSV maar kwam er daar niet altijd aan te pas. Overigens is Ramselaar wel meteen de duurste en moeilijkste optie voor de Tricolores. Wordt vervolgd…

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jappie
Gast
Jappie

Mark Diemers van Fortuna overnemen als vervanger van Crowley

TricoEnques
Gast
TricoEnques

die is niet goed genoeg!

013
Gast
013

Is calvin Verdonk geen goede linksback voor ons jong talentvol speelde vorig seizoen mede door blessures veel bij Feyenoord nu op 3de plan door haps en malacia

Boske
Gast
Boske

Klopt vrijdag aanstaande presentatie Buttner, morgen medische keuring!
Welkom!

013tilburg
Gast
013tilburg

Bron ? Kaatsheuvel ?

vak-a
Lid
vak-a

Prima back voor ons

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Eerst zien dan geloven

vakAer
Lid
vakAer

Dit zou echt een hele slechte aankoop zijn.. Deze jongen heeft geen mentaliteit en heeft het bij Vitesse (2e periode) ook niet laten zien. Dit zijn niet de type spelers waar wij naar moeten kijken.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Ik ben toch heel benieuwd wie jij dan als potentiële links back zou willen zien?Als je dit hele slechte aankopen vind dan vraag ik me af wie jij wel goed genoeg zou vinden voor ons.

M013W
Lid
M013W

Mij lijkt Büttner juist een hele goede voor ons. Die jongen wordt hoogstwaarschijnlijk voorgeschoteld dat hij een belangrijke basisspeler wordt en dat ie 34 potjes kan ballen dit seizoen.

Kwaliteit heeft hij, maar sommige zien hem als ‘lastige’ jongen. Aan de staf om daar goed mee om te gaan!

antonius
Gast
antonius

Off Topic: er gaat een gerucht dat Joris in gesprek is met Büttner! Dan zou ie volgens mij enigszins radeloos zijn razz

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Weet jij een beter betaalbaar (Nederlands) alternatief dan

Sjalalalalala nul een drie
Gast
Sjalalalalala nul een drie

@jako waarom moet hij Nederlands zijn?

Hermanus
Gast
Hermanus

Dat zou toch prima linksback zijn!

antonius
Gast
antonius

Zit meer op de tribune om zijn straffen uit te zitten dan dat ie opgesteld kan worden. Vervelend manneke!

Tykki
Gast
Tykki

Botteghin erbij halen?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Je verkoopt Crowley en heb nog geen vervanger? Ofwel geen plan B? Zou een slechte zaak zijn als dat is… Of had Crowley een clausule in zijn contract staan dat x bedrag weg mocht dan ligt het iets anders

OldskooL
Lid
OldskooL

Tis het 1 of ander, volgend seizoen transfervrij. Voor Daniël mooie stap, vind het wel weinig 6/700.000 pond. Gun het m van harte deze transfer. Er komt heus wel een vervanger voor Crowley.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Oldscool Klopt. Maar als je geen plan B hebt dat je daar direct een vervanger hebt vind ik het toch slecht A we hebben geen rode cijfers dat we hem moeten verkopen B hij heeft nog un contract kunt hem gewoon aanhouden. C er is ook geen bedrag neer geteld waarvan je denkt gvd. 8 ton als je de berichten moet geloven Dat er een vervanger komt zal best wel. Maar als we un plan B hadden had die vervanger er al moeten zijn. Als je deze week geen vervanger Crowley hebt kun je toch zeggen dat er geen plan… Lees verder »

OldskooL
Lid
OldskooL

Zal toch afwachten zijn en blijkbaar waren ze al aan t schakelen want de naam Ramselaar valt al heel snel. Hoorde ook dat Buttner wss naar Tilburg komt. En Piet de Visser zou nog 2 spelers hebben aanbevolen. Ik weet dat het geruchten zijn maar ze zijn echt wel bezig. Als ik zo kijk wat de rest vd eredivisieclubs doen is er maar weinig gekocht tot nog toe. Het komt laat op gang. En nogmaals ik had het ook liever gezien dat we al grotendeels compleet waren.

Fonske
Gast
Fonske

Bart moeten we kopen…verder geen uitleg nodig.

frankvandeven
Lid
frankvandeven

Ben Rienstra zou ik er ook graag bijhebben. Is natuurlijk ook geen koopje.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Doe maar niet paddock!

Don dn macaron
Lid
Don dn macaron

Bij Rienstra denk ik maar 1 ding : “misselijke vent” . Heeft natuurlijk niks met zijn voetbalkwaliteiten te maken maar bij hem kom ik gewoon nie verder.

Eula
Lid
Eula

Hij heeft gewoon niks met onze club.

Prima voetballer hoor. Scoort makkelijk en snapt het spel. Maar clubliefde kent hij niet. Ik vind dat wel een eigenschap waar ze naar moeten kijken. Voor de passie van bijvoorbeeld Llonch kom je naar het stadion.

Corné
Gast
Corné

VI alert Crowley speelt niet tegen Sparta

dn Baaierd
Lid

Het gaat nog spannend worden de komende weken. Anders word het handtekeningen jagen en foto’s maken voor de kinderen op de koningsdag ook maar een korte gelegenheid.

vak-a
Lid
vak-a

Ah heerlijk, eindelijk laat de man met gleufhoed en regenjas van zich horen. De eerste transfer geruchten😊

jeppertje
Lid
jeppertje

Begin een beetje moe te worden van “Willem II toont interesse”. Maak supporters niet telkens blij maar kom met nieuws als iets definitief rond is.
Dit schept telkens verwachtingen die toch niet uitkomen

Deklat
Gast
Deklat

Heerlijk man! Speculeren, geruchten, komen ze wel/niet, lekker discussiëren aan de bar of op Tilbo met je mede-supporters… prachtig! En zeker als het om zulke namen gaat. Veurgloeien!

Tot de transfer deadline naar 1 augustus wordt teruggezet (zoals zou horen), moeten we het hiermee doen.

TillyTilburg
Editor

Nieuws is nieuws he. Veel mensen vinden het interessant om te weten met welke spelers er gesprekken lopen. Daarbij moet je gewoon in je hoofd houden dat niet alle gesprekken de gewenste uitkomst heeft. Blijft het feit staan dat het nieuws is.

bogie
Lid
bogie

Begin maar een met Bruns op te halen bij Vitesse

Ketel
Lid
Ketel

Heb heel lang gewacht met reageren maar begin nu toch heel ongerust te worden.
Lang dacht ik dat het wel goed zou komen maar nu ben ik er klaar mee.
Veel beloven van Joris maar weinig doen of alles ketst af maar dat mogen wij dan niet weten.
Tijd voor daadkracht aan de Goirleseweg.
Competitie komt eraan en dit gaat zo niet goed komen.
Zwaar teleurgesteld in de gang van zaken bij onze club.
😔

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Ow… shit!! denk dat Joris nu wel peentjes gaat zweten! Nu jij er klaar mee bent wink weet jij veel wat er allemaal aan de Goirleseweg gebeurd of niet. Geduldig zijn, komt echt wel goed! Binnen twee weken is de selectie nagenoeg compleet. Let maar op!

Erik
Gast
Erik

we wachten in spanning af.. en hopen dat ze dan ook meteen redelijk samen kunnen spelen ook…

zou trouwens een stunt zijn om straks nog even voor de wedstrijd een nieuwe speler te presenteren.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Punt is dat Ketel er een van velen is en het er steeds meer worden en dit ieder jaar opnieuw het geval is. Waarom kan een club als Heracles ieder jaar op tijd zijn selectie rond krijgen en eindigen ze toch steeds boven Willem II? Wachten op de betere spelers is dus blijkbaar niet alleen zaligmakend. Het is de kunst op tijd je basis te hebben staan en dan in te spelen op buitenkansjes. Willem II heeft nu nog geen schijn van een basis staan. Joris heeft nog een hele klus. Ik hoop dat hij niet teveel gokt, want dat… Lees verder »

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

stichting correlatie bellen…zal je goed doen !

ed
Lid
ed

Wat een onzin man!! Kun je een medium of kanaal noemen waar onze TD jou of wie dan ook iets beloofd heeft… zit in je hoofd denk ik!! We hebben een prima TD die tot zo ver goed zijn werk doet…

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

In een interview gaf hij aan voor het trainingskamp de selectie grotendeels rond te willen hebben. Geen directe belofte maar wel wekken van verwachtingen zeker als dit niet voor het eerst is. Dat het niet lukt is niet erg, maar het lijkt er niet eens een beetje op. De verdediging staat nog niet ( linksback), op het middenveld hebben we eigenlijk alleen Llonch en we missen nog een (2e) spits. Minimaal vijf eredivisiewaardige spelers nog te halen 2,5 weken voor de start van de competitie voorspelt niet veel goeds voor de eerste wedstrijden tegen notabene clubs waartegen je punten zou… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Oei, als dat dan maar niet wel gegokt, maar ook verloren wordt. En daarna hebben alle spelers die een meerwaarde zouden kunnen zijn en die wel haalbaar zijn al elders getekend.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Dit is gewoon een zoethoudertje voor de morrende supporters.
Heb zelf wel het geduld, uiteindelijk komt het wel goed verwacht ik zo.

Frankie
Gast
Frankie

Leuk een gerucht plaatsen is het haalbaar zeker niet.

Abelvis
Lid
Abelvis

Gaat Dirruk nu ook al “nieuwsberichten” plaatsen??;)

Ravio
Lid
Ravio

Willem II ligt op zn rug…. als een schildpadje…..

tburg01
Gast
tburg01

Leuk zo’n gerucht. Waarschijnlijk om de supporters wat te geven?

Sar
Gast
Sar

Ik moet het eerst allemaal nog maar eens zien. Al zou het wel een goede zet zijn. Tot nu toe overheerst bij mij vooral toch teleurstelling.. al denk ik wel dat ze goed weten waar ze mee bezig zijn. Als er over een week nog niks bij is gekomen,zou ik me wat meer zorgen gaan maken.

Frank1896
Lid

Mocht de kans zich voordoen Ramselaar te halen dan moeten wij dit zeker doen. PSV zal hem echter niet goedkoop laten gaan dus ik vermoed dat hij pas betaalbaar is voor ons als er nog geen andere club is in de laatste seconden van de transferperiode.

UNITED
Gast
UNITED

Zit er dik in ja. PSV heeft hem gekocht voor bijna 5 miljoen 3 jaar geleden. Daar zullen ze nu nog wel 1 a 2 miljoen voor willen vangen …

sooike1973
Lid
sooike1973

Dat hebben we toch? Is echt een koopje voor een 23 jarige speler die gewoon het Nederlands elftal haalde voordat hij op de bank bij PSV belande

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Alleen overnemen of huren met koop optie!

prince
Lid
prince

Zo’n speler komt nooit nie

Snorro
Lid
Snorro

Onzin. Je bent m alleen na 1 jaar weer kwijt. Ik zou toch proberen te kopen.