Zwak Willem II verliest fors in Almelo

88
4319
Mike Trésor Ndayishimiye maakte zijn debuut tegen Heracles (foto: (c) Toin Damen)

Willem II speelde een zeer matige wedstrijd in Almelo. Met name de zeer zwakke aanvoerder Jordens Peters, onrustige keeper Wellenreuther en de zwemmende Saddiki waren aan Willem II-zijde zeer zwak en zorgden met individuele fouten voor onnodige tegendoelpunten.

(verslag: willem-ii.nl)
WILLEM II FORS ONDERUIT IN ALMELO
Willem II heeft de interlandbreak slecht verteerd. Het slaagde er niet in om ook de derde uitwedstrijd van het seizoen te winnen. Integendeel, in Almelo ging het hard onderuit: 4-1. De enige treffer van de Tricolores kwam op naam van Vangelis Pavlidis die daarmee hoog op de topscorersranglijst blijft staan. Willem II moet over een week thuis tegen VVV Venlo op jacht naar eerherstel.

Het duel in Almelo kwam aanvankelijk moeilijk op gang. Na een kwartier spelen was een vrije trap van debutant Mike Trésor Ndayishimiye, waar keeper Blaswich overigens de nodige moeite mee had, het enige noemenswaardige wapenfeit. Ndayishimiye kreeg van trainer Adrie Koster een basisplaats omdat Ché Nunnely niet wedstrijdfit bleek. Marios Vrousai schoof daardoor een linie naar voren.

Pavlidis schiet raak
Toen in de 17e minuut Cyriel Dessers het strafschopgebied van Willem II binnendrong en Wellenreuther in de korte hoek passeerde (1-0), kwam de wedstrijd wel los. De thuisclub wilde direct doordrukken en een tweede treffer forceren, maar Willem II doorstond de kortstondige storm. Het deed wat het dit seizoen al vaker deed, zich niet van de wijs laten brengen en op zoek gaan naar de gelijkmaker. Die verscheen na 33 minuten op het scorebord toen Ndayishimiye in het strafschopgebied nuttig werk verrichtte, de bal voorgaf en Pavlidis in staat stelde van dichtbij te scoren: 1-1.

Nieuwe averij
Daarmee leek de opgelopen schade gerepareerd, maar de Tricolores liepen voor rust toch nog opnieuw averij op. Timon Wellenreuther kwam bij de achterlijn ver uit zijn doel en noopte Jordens Peters tot het maken van een overtreding. De vrije trap die volgde werd door Dessers in het doel gewerkt: 2-1. Opnieuw rook de thuisploeg de kans om verder afstand te nemen. Willem II had geluk dat Miquel Nelom, hij debuteerde eveneens in de Tilburgse hoofdmacht, een counter waarbij een overtal aan Heraclieden op het Tilburgse doel afkwamen te elfder uren kon verijdelen.

Snelle tegengoals
Willem II restte niets anders dan in de tweede helft opnieuw jacht te gaan maken naar de gelijkmaker. Maar omdat er aan Tilburgse zijde te weinig lukte deze middag en Heracles al snel opnieuw scoorde, bleek dat een mission impossible. De 3-1 van Sylverster van der Water was overigens zeer fraai. Hij nam de van de achterlijn teruggetrokken bal in een keer op de pantoffel en liet Wellenreuther kansloos. Nu drukte de thuisploeg wel door want met pas 63 minuten op de klok rondde Mauro Junior een vlot lopende aanval van Heracles af: 4-1. Daarmee was de wedstrijd definitief gespeeld. Pavlidis had de stand nog een iets draaglijker aanzicht kunnen geven maar hij slaagde er niet in de bal uit een corner over de doellijn te werken.

Teveel ging mis
De ook dit keer weer massaal meegereisde supporters werden er stil van. Niet vreemd want ook zij zullen gewend zijn geraakt aan de overwinningen in uitwedstrijden die onder Adrie Koster ogenschijnlijk zo makkelijk tot stand komen. De nederlaag verraste ook Koster : ‘Zulke wedstrijden zitten er blijkbaar ook tussen. Er ging te veel fout in de verdediging en ook aanvallend brachten we te weinig. Verliezen is dan een logisch gevolg.’

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Robby
Lid
Robby

Rustig mannen 6e wedstrijd van het seizoen en dit is de eerste slechte. We staan 8e wat na 34 wedstrijden gewoon super zou zijn. Niet gek laten maken schouders er onder en op naar de volgende.

Rijdenderechter
Gast
Rijdenderechter

Wij zijn de rood wit en blauwen
Ook al waren het deze wedstrijd appetjoeken
Ze kunnen op ons bouwen!

Kemaaaan

Double Double UK
Gast
Double Double UK

Wat voor indruk maakte Johnny Q vandaag tijdens de minuten die hij heeft gespeeld? Hebben toch wel meer voetballend vermogen nodig op het middenveld en ik mag hopen dat hij dat heeft.

roemir
Lid
roemir

Daar kun je aan zien dattie wel kan ballen.

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Wat kunnen sommige supporters na een nederlaag toch doorslaan in het negatieve. Ja, het was slecht vandaag. Ja, we lieten ons te gemakkelijk aftroeven. Ja, er werden grove fouten gemaakt. Maar moet dan alles tot aan de grond afgebrand worden. Spelers die een paar weken geleden nog prima waren kunnen er ineens niks meer van. De trainer heeft de verkeerde spelers opgesteld en verkeerd gewisseld. De TD heeft natuurlijk allemaal verkeerde spelers binnen gehaald en ga zo maar door…… Get alive. Ik heb een vervelend bericht voor de doemdenkers. We zullen er ongetwijfeld nog meer verliezen. Maar we gaan er… Lees verder »

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Eens, mensen moeten begroting vs resultaten in acht blijven nemen! Dat is wat mij betreft het meest realistisch.

Giant
Gast
Giant

Grrrrr….zo kom cq blijf je niet in het linkerrijtje.

Wedstrijd vooral verloren bij gebrek aan creativiteit en handelingssnelheid op t middenveld. Impulsen voor de aamvalslinie te mager en te slordig. En dan ook nog eens te laks en slap in de meeste duels. Verdiend verloren!

Dus aan de bak Adrie Koster…

Pietje013
Gast
Pietje013

Joris en Martin ikzelf het mar zeggen jullie kunnen er geen kut van veerman 3 Ton crowley houden en novakovich huren beter als gladon.

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Praat gewoon Nederlands man. Hier is geen touw aan vast te knopen.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Dit soort wedstrijden zitten er ook tussen. Ook 4 posities anders dan voorheen, LB, RB, AM en LW,moeten ook weer op elkaar ingespeeld worden. Nelom speelde goed op links vond ik, hebben we meer aan dan Freek op die positie.

Doorslikken, vergeten en Verder!
Heb er het volste vertrouwen in dat het een mooi seizoen wordt.

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Nelom goed?!?!? Wat heb jij gedronken? Die was één van de slechtste van allemaal. Ik heb nog liever Freek op linksback. Die is misschien niet de beste, maar die werkt wel keihard. Dat kun je van die Nelom niet zeggen. Die sjokt over het veld alsof hij er totaal geen zin in heeft. En dan het belangrijkste nog, hij kan totaal niet verdedigen. Ik wist het van tevoren al, maar die gast kan er echt niks van. En geloof me ik hoop dat hij mijn ongelijk nog gaat bewijzen, maar na wat ik vandaag gezien heb is hij niet beter… Lees verder »

Janus
Gast
Janus

9 mio op de bank en een selectie dat 5 klassen slechter is dan vorig jaar! Maar ons geduld op geweldige spelers moest volgens vele supporters op ons laten wachten. Ik vind het gewoon ontzettend jammer, had met de financiële baten wat leukere spelers verwacht.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Je voornaam is zeker kut …

knoert
Lid
knoert

Joao Queiros; linker CV zal zich in zulke duels niet zo makkelijk op zij laten zetten zoals we vanmiddag hebben gezien. Geef hem een kans zou ik zeggen. Ook Jordens is vervangbaar.

Top
Lid
Top

Peters sinds blessure niet meer op het oude niveau gezien.

Wally58
Lid
Wally58

En maar denken dat het aan Meissner lag !!

Frankwie
Gast
Frankwie

Ik heb dat dit en vorig seizoen toch meerdere malen gezien, maar Jordans moet inmiddels zaken oplossen op inzicht en minder op duelkracht, laat staan op snelheid.

RobinV
Gast
RobinV

Dat roep ik al maanden maar de positie van Peters was blijkbaar geen urgentie. Onze aanval en middenveld hebben ons vorig jaar geholpen aan veel goals en overwinningen. Echter staat het achterin als een kaartenhuis. Met wat minder kwaliteit dan vorig jaar op het middenveld en aanval ga je alsnog een lastig seizoen tegemoet. Tresor moet nog wel kansen krijgen, maar is absoluut nog niet zo ver als Crowley, Holmen vind ik wel een verbetering overigens. Peters is een wereldgast voor onze club, maar het gaat uiteindelijk wel om kwaliteit. De manier van aftroeven door -de meest overschatte spits van… Lees verder »

Stefan013
Gast
Stefan013

Kan overigens de reactie van Holmen zeer waarderen. Na het fluitsignaal gelijk excuses maken aan het uitvak, en gelijk naar binnen vol met frustraties over de klote wedstrijd. Verder na lang roepen dat het wel goed kwam met Timon zie ik hem graag op de bank. De beste man reageerde niet normaal toen Jordens (ja speelde ook niet goed) hem flink aansprak op zijn fout(en). Verder defensief echt om te janken. Nelom doet het in mijn ogen nog slechter dan Heerkens linksachter. Fijn dat we na een goede aanval gescoord hebben, om positief af te sluiten. Gas er op en… Lees verder »

Tomvk
Gast
Tomvk

Eindelijk iemand met kijk erop. Instelling Wellenreuther deugt idd niet. Nelom was idd heel slecht. Dat mensen dat niet zien is schrijnend. Hij begint waardeloos. Kijk maar eens wat hij staat te kijken en slapen als Peters aan de zijlijn een duel moet uitvechten met die zure kut Dessers. Dat doet Peters idd als een oud wijf, hij zal de weerste zijn die dat toegeeft. Ook bij een 2-1 slaan Wellenreuther en Peters aan de linkerkant volslagen in paniek als Nelom niet verdedigd. Ik baal daar van, want het is niet nodig en zal blijven gebeuren bij jongens die daar… Lees verder »

mollemans
Lid
mollemans

We willen met aanvallende backs spelen, maar dat betekent dus niet dat je keer op keer ja man maar laten lopen. Hadden we de afgelopen weken commentaar op t te weinig aanvallende intenties van freek. Nu had ik plaatsvervangende schaamte bij het herhaaldelijk niet meeverdedigen van Nelom.

Als dan holmen te vaak enkel achteruit loopt, jordens t soms echt niet meer kan belopen dan is een groot deel van de problemen verklaart. Over die man in het doel wil ik t niet eens hebben. Nul sturing, nul vertrouwen.

pluspuntje: de aanval met t doelpunt
net aan voldoende voor mike met wat acties.

Relativist
Lid
Relativist

Wellenreuther heeft nul concurrentie op dit moment.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

En dan weten dat Zwolle reza ghoochannejhad heeft aangetrokken , maar wij hebben Paultje Gladon …… hij heeft er kijk op onze Joris ..

Wally58
Lid
Wally58

Als spits ben je afhankelijk van aanvoer maar met onze buitenspelers heb je daar weinig aan gaan voor eigen succes en over de vrije trappen en corners zullen we het maar weer niet hebben !

Pietje013
Gast
Pietje013

Zeg dat nu niet want anders val je de joris supporters aan

fran is fran
Gast
fran is fran

dit was kut

wil
Lid
wil

Met grote hoofdletters.

SpannieTricolores
Lid
SpannieTricolores

Moderator : ban deze gast zonderhersen aub van Tilbo, blokkeer dit IP-adres. Beetje respect voor medesupporters is wel op zijn plaats !

UNITED
Lid
UNITED

joris netto moet ff nog een goei transfervrij spelertje binnen halen (pietje, buttner, anita)

Janus
Gast
Janus

Pietje, butner of Anita noem jij goede transfervrije spelers. Nah bedankt.

Wij hebben Gladon, ons pareltje al. Genoeg is genoeg.

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Buttner en Anita zijn zo goed dat ze nu bij UWV spelen….

Joost
Gast
Joost

Dan hebben we n middenveld van Johnny en Anita, das best goud!

Tomvk
Gast
Tomvk

Hahaha

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Haha Johnny en Anita, op de Citta😂

Invictus
Lid
Invictus

`united: jij moet vooral zwijgen droeftoeter.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ PWR013

Rotop idioot met je achterlijke bericht

nederland
Lid
nederland

En maar breien, breien, breien tot het fout gaat. Niet 1 fatsoenlijke lange bal gezien.
Geen instelling gezien.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Er is niet eens gebreid vandaag, alleen maar ingeleverd.

Joost
Gast
Joost

Mooi dat Berry in t uitvak stond. Over de wedstrijd zeg ik niks..

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Aangezien we hier verdergaan met de discussie… hieronder nogmaals de punten: Wellenreuther- 1 (voor het komen opdagen) Heerkens- 5 Peters- 3 (verdedigde als een wijf en ging nog zeuren ook. Liet één van de slechtste spitsen van de ere 2x scoren) Holmen- 4 (Deelde in de malaise maar greep met enige regelmaat goed in) Nelom- 4 ( start oke maar daarna onzeker en leidde de 4-1 de in) Mike tresor- 5 ( prima assist, probeerde het nodige maar kan het niet alleen) Lonch- 5 (inzet is er altijd maar werd overlopen) Sadikki-2 (niet gezien behoudens een ontiegelijke kutpass op pavlidis… Lees verder »

Sooike
Gast
Sooike

Peters verdient hoe dan ook het laagste punt

Carlos Cojones
Gast
Carlos Cojones

Sooike vind jij het lekker om mijn reet te likken????

Sooike
Gast
Sooike

Candos, als je iets met je reet wil ga je maar lekker naar Breda

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Met afstand…. “el capitano” was met afstand de slechtste

Kan niet spelen met ruimte in de rug want komt voortaan snelheid te kort

mollemans
Lid
mollemans

Mee eens dat el capitano erg slecht was, maar ga de drie acties eens terugkijken en let op op welke plek de ruimtes komen. Allemaal op onze linkerkant en let dan op waar onze linksback is. Het is soms echt een zoekplaatje. Lijkt bij de 1 en 2-0 wel of we geen linksback hebben. Helaas voor mij geen beste hernieuwde kennismaking met nelom.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Volgens mij verliest peters een persoonlijk duel als een kleuter?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II
UNITED
Lid
UNITED

Piet > wellenreuther

Deklat
Gast
Deklat

Messi > Köhlert. Zo zijn er nog wel wat spelers die niet bij ons onder contract staan maar beter zijn dan onze huidige selectie. En dan? Focus je op de spelers die het moeten doen en steun ze.

Henkie013
Lid
Henkie013

Niet doen UNITED. Volgende week houdt ie misschien wel weer eens een bal tegen. Dan zie ik de posting wel weer verschijnen:”Mag ik mijn complimenten geven aan Wellenreuther, die de wedstrijd voor ons gered heeft?” Met die zesjescultuur die heerst onder veel supporters verdien je ook niet meer dan wat je vandaag voorgeschoteld krijgt. Je krijgt waar je om vraagt. Exact hetzelfde geldt voor Saddiki. We hebben Akkaynak, Tapia en Anita op die plek zien vertrekken. Saddiki is geen speler waarmee je in het eerste rijtje komt, maar na 1,5 goed optreden tegen laagvliegers was Tapia alweer vergeten. Zo werkt… Lees verder »

RoloTilbo
Lid
RoloTilbo

Ik heb het hier al eerder geschreven….je kunt Wellenreuther niet de hand boven het hoofd blijven houden. Dit is een keeper die niet kan timen. Hij heeft geen flauw idee wanneer ie moet komen en wanneer ie moet blijven. Ik begrijp ook echt niet dat Wapenaar dat er niet in krijgt. Het is echt tijd voor een betere hoor….

TilBrow@
Gast
TilBrow@

UNITED zielig mannetje. Elke suporter is beter dan jij.

UNITED
Lid
UNITED

Ok

tricoscore
Lid
tricoscore

Collectieve off-day met helaas onze aanvoerder die voorop liep in het festival. Dus laten we vooral de nieuwkomers niet de schuld geven van de nederlaag.
Vooral afgetroefd op vechtlust en mannelijk voetbal

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Dat je daar verliest op dat plastic veld oke, maar mij gaat het op de manier waarop. Alleen maar persoonlijke fouten en het ergste vind ik nog de instelling. Wat een slappe hap!!! Ik hoop dat hier nog een hartig woordje over gesproken wordt.
Laat maat tegen VVV zien hoe het wel moet!!!!

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Willem II gaf niet thuis in de duels, liet zich te vaak aftroeven. Als je dan ook nog eens persoonlijke fouten gaat maken en aanvallend slordig bent, loop je gewoon tegen een dikke nederlaag aan. Werk aan de winkel op het trainingsveld de komende week. Zaterdag moeten we er weer staan.word

MVPTilburg
Lid
MVPTilburg

Peters en Heerkens veruit de zwakste. Hoop dat Joris nu al op zoek gaat naar vervangers

Tomvk
Gast
Tomvk

Sadikki, Nelom, Wellenreuther, Gladon kunnen gewoon het niveau niet aan. Los van Llonch nagenoeg niemand een voldoende. Pavlidis oké pikt een goaltje mee. Tresor 2 goeie acties in een hele wedstrijd. Vrousai viel me ook niet mee. Dit moet echt beter jongens. Zo ontzettend makkelijk weggegeven, vreemd na bijna alle duels wel veel strijd. Vitesse en Feyenoord verlies je met veel strijd. Dit was verliezen zonder strijd en met slecht voetbal. Onbegrijpelij!

wil
Lid
wil

En wat dacht je van Peters?

Stadion
Gast
Stadion

Waarom is nieuwkoop gehaald als hij niet fit en geblesseerd is? Verdediging is gewoon gatenkaas en middenveld mist een nr 10, maar what else is new…

LK1896
Lid
LK1896

Omdat een seizoen langer dan 6 wedstrijden duurt misschien?

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Met Vitesse was ook een totale off-Day. We moesten de wedstrijd snel vergeten en ervan leren. Niet dus. Je kunt slecht spelen en ontzettend fouten maken, maar als je geen duel wint, met een trage tempo speelt en zonder geen enkel passie voetbalt, dan vraag ik me af hoeveel off-Day wedstrijden nog moeten komen om eindelijk dezelfde strijd te zien.

Dre
Lid
Dre

Wat een dramatische wedstrijd tegen een slechte tegenstander want sorry hoor Heracles kan er niks van. Zaten er wel bovenop onder aanvoer van die lelijke kut desserts. Joey Kooij zal volgende week ook wel NAC mogen fluiten want was een aanfluiting. Verder mag de Joris fanclub mij hier even uitleggen wat me met Nelom en Gladon moeten? Peters neem ik het niet kwalijk, die kan gewoon niet meer mee op kunstgras. Bang voor blessures denk ik. Maar nelom, ai ai ai. Alleen maar vuurpijlen naar voren, 4 goals over links. Tegen VVV thuis moeten we winnen, zeker gezien het programma… Lees verder »

wil
Lid
wil

Hier ben ik echt ziek van. Peeters dramatisch en de rest ook verschrikkelijk. Geen enkele voldoende. Totale off-Day.

balliefleur
Lid
balliefleur

Zo ongelooflijk zwakke instelling Verloren elk duel, Peters 2x fouten, Wellenreuther zorgt voor zoveel onrust. Llonch was vandaag echt super slecht en ook Sadikki was niet echt geweldig. Het was een collectief falen van iedereen en met al persoonlijke fouten wordt je afgeslacht door een matig Heracles

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Onthutsend zwak was het! Weinig strijd en slordig in de pasing. Duelkracht matig! En bij zeker 3 v/d 4 tegen doelpunten zag Peters er zwak uit. Vraag me steeds vaker af of hij het niveau fysiek nog wel aan kan. Sadiki was ook matig deze wedstrijd. Die moet het van zijn inzet hebben en dat ontbrak. Gladon.. tja.. ik zie het niet. Positief was Nelom die redelijk debuut maakte en Johny laat zien veel spelinzicht te hebben. Hopelijk een zeldzame off-day en niet een voorbode.