Zwaarbevochten winst op Emmen 2-1

134
8298
Pavlidis kon zijn stempel niet drukken in het duel tegen FC Emmen (foto: (c) Toin Damen)

Willem II heeft vanavond de koppositie gepakt in de eredivisie door de thuiswinst op Emmen. Moeizaam duel voor de Tricolores, veel slordigheden. Na de rust werd het pas een amusant duel, Emmen ging opportunistischer spelen en doordat Willem II het na liet om meer afstand te nemen golfde het spel op en neer. Blunder van Mulder en de VAR gaven de gasten een onterechte pingel kado. Gelukkig was Mats Köhlert in topvorm met twee sublieme treffers en daarmee bleven de 3 punten in Tilburg.

Lewis onze “Culttheld”

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Martin Coolen
Lid

IK vind de VAR een goed idee. Alleen die sukkels die naar het scherm zitten te kijken maken het verschil. De een ziet het wel de ander niet.

vakkieB
Lid
vakkieB

Hoe is het mogelijk met die VAR? Absoluut geen strafschop.
Dropveters zijn het, die dat niet zien, terwijl ze diverse keren
kunnen zien wat er precies gebeurt. Vanmiddag ook weer.
Speler van ik meen VVV maakt gruwelijke overtreding, duidelijk
rood. Komt weg met geel. Sukkelaars.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Heb nog eens naar de samenvatting gekeken. Dat die droplul van Mulder een strafschop geeft is nog enigszins te begrijpen, omdat hij altijd al probeerde Willem II een oor aan te naaien.
Maar waar keken de mensen van de VAR eigenlijk naar, hadden zij per ongeluk de verkeerde zender op staan.
Tjonge jonge wat een aanfluiting!!

Splinter F
Lid
Splinter F

Precies dat Henk, zie ook niet in waarom die er voor fluit. Zou hier toch nog wel eens uitleg van Zeist over willen hebben. Ook over het vasthouden van Holmen aan de andere kant. Ik dacht ook dat ze vanaf dit seizoen de beslissingen zouden toelichten in het stadion.
Benieuwd welke scheids we krijgen toegewezen tegen Feyenoord.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Splinter F

Dat toelichten gaan ze proef draaien vanaf de kwartfinale of halve finale vd beker als ik het goed heb. Ben benieuwd hoe dat in zn werking gaat. Want ze staan best wel voor lul als dingen gaan recht praten wat krom is

vakAer
Lid
vakAer

Soms heb je geluk en soms zit het tegen. De strafschop vorige week tegen Fortuna was ook heeel licht. Die wordt ook 80% van de tijd niet gegeven. Gelukkig had het nu geen invloed op de 3 punten, maar hier was uiteraard helemaal niks aan de hand. Ontzettend vreemde beslissing.

@win
Lid
@win

Vorige week was gewoon 100% een strafschop. Pavlidis’ standbeen wordt gewoon onderuit gehaald. Dat een Fox-commentator dan iets anders roept doet daar niets aan af.
Dat we vorige week een penalty tegen hadden moeten krijgen die we niet kregen, dat klopt. Dus het kan wel tegen elkaar weggestreept worden.

ushi
Lid
ushi

Even een oproep aan die ‘supporters’ boven in vak C. Stop eens met bier naar beneden te gooien na elk doelpunt. Hoe zouden jullie het vinden om telkens weer getrakteerd te worden op een bierdouche? Jullie verpesten behoorlijk mijn avondje/middagje voetbal.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Speciaal voor jou maken we volgende week geen doelpunt.Jij je zin !

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Sowieso supporters die mey bier gooien een stadionverbod

Das drank misbruik wink smile

Joopie
Gast
Joopie

Mensen die met bier gooien, houden niet van pils.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

En we blijven ook na vandaag op 1

Rene
Gast
Rene

Het zal toch niet zo zijn dat wat Vitesse en Utrecht niet is gelukt, Sparta straks wel gaat lukken heh…

Robby
Lid
Robby

Ondanks ik super blij ben met de punten schrok ik wel van de ruimte die Emmen op het middenveld had. Hoop dat onze Ecuadoraanse daar werk van gaat maken want tegen Feyenoord komen we daar gigantisch in de problemen mee.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Ik ben er niet zo van om heel persoonlijke foto’s en video’s op internet te gooien. Maar als tilbo de mogelijkheid had om video’s te posten had ik dat gisteren meteen gedaan. Dochter van 4, voor het eerst naar Willem II, die aan het dansen en springen was. En het hoogtepunt het 0-1-3 “wij zijn Willem II!” meezingt! Trots! smile

Mark Farrington
Gast
Mark Farrington

Naar het schijnt heeft Lewis aan de wedstrijd gescheurde stembanden over gehouden. Nadere info vilgt

Wilco
Gast
Wilco

Ik kan me genoeg tijden herinneren dat we juist tegen deze ploegen geen punten pakken, en of je nu 3 punten pakt tegen Ajax of tegen RKC,(Bij wijze van in dit geval Emmen) in beide gevallen zijn het 3 punten. Als je tegen deze ploegen de punten pakt, kom je hoog op de ranglijst. Dat blijk wel. En ik denk dat er meer in zit, Feyenoord gaat hier echt niet zomaar winnen daar is Feyenoord tegenwoordig te zwak voor. Wat overigens niet wil zeggen dat Willem II deze wedstrijd wint, maar het zou me niets verbazen als ze dat wel… Lees verder »

Nedsit
Gast
Nedsit

Heb herhalingen eindeloos teruggekeken, maar ik kan er gek genoeg niks anders van maken dan dat de Leeuw juist de voet van Holmen aantikt waardoor die de bal mist.

Vredo_
Lid
Vredo_

Tip voor keesje karaoke, neem de volgende keer een rucola om je hese keel te smeren. Handjes 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

N.Y.C.
Lid
N.Y.C.

Mijn viel gisteren 1 heel negatieve zaak op: Wat is de hoofdtribune akelig leeg!! Is al eerder gezegd, ik hoop ook dat er snel verandering in komt. Je staat eerste, had vorig seizoen gewoon een goed seizoen, de club straalt ambitie uit en is al begonnen met het uitvoeren er van, toeschouwers aantallen zijn gewoon goed ( mag altijd meer ) en toch zoveel leegte op het sponsor vlak.

Buiten dat: Wat een heerlijke avond gisteren!!

Dirruk
Gast
Dirruk

@N.Y.C., Dat was onderdeel van de schitterende sfeeractie van gisteren. Die twee mooie blauwe vierkanten waren de kers op de taart. Maar even zonder gein. Het is inderdaad stuitend om te zien dat heel het stadion kolkt en druk bezet is maar dat deze plaatsen onverkocht blijven. Ik had hele goede hoop dat onze nieuwe commercieel manager hier verandering in zou gaan brengen maar krijg steeds meer het idee dat ook hij niet snapt hoe je dit bij een voetbalclub voor elkaar krijgt. Die man heeft het over de hele lange zijde volgooien met reclameborden en nog stuitender hoorde ik… Lees verder »

tricoscore
Lid
tricoscore

Dirruk, ik ben het niet vaak met je eens, maar je slaat hier de spijker op zijn kop.
Blijkbaar worden er iedere keer weer ‘old school’ – commerciele jongens binnen gehaald, die alleen maar denken aan reclameborden, gesponsorde wedstrijdballen, etc… en duidelijk geen flauw benul hebben van hedendaagse marketing, content management, branding, klantgerichtheid in het stadion, optimale inzet van social media, etc…
Gelukkig geeft het team momenteel wel een ijzersterk visitekaartje af aan de rest van Nederland!

Dirruk
Gast
Dirruk

@Hotseknots, Dat heeft vaak ook te maken met het bekrompen denken aan de Goirleseweg. Men geeft weinig tot geen geld uit aan kundig en bekwaam personeel aan de kantoorkant en er is niet voor niks een gezegde dat luidt “als je pinda’s betaald krijg je apen”. In eerste instantie was ik blij met de aanstelling van een nieuwe commerciële manager, omdat ik dacht dat men eindelijk in de gaten had dat je pas geld binnenhaalt als je op zulke posities zwaargewichten binnenhaalt, en het CV wat deze man volgens de club bij zich had daarvoor kon zorgen. Heb ondertussen echter… Lees verder »

Kluitje
Gast

Vind je het gek met die belachelijke prijzen 35 euro

Joris mathijsen
Gast
Joris mathijsen

Die staan allemaal op de kingside….

Tom van Gool
Lid
Tom van Gool

Het resultaat is natuurlijk fantastisch, evenals de goals van Kohlert en de sfeer op de tribunes!!!! Enig min puntje is wat mij betreft onze verdediging. Ik verwacht daar dan ook deze week nog twee versterkingen. Maar als dit “de basis” is en we worden nog versterkt dan hebben we een heel leuke ploeg. Waarom volgende week niet gewoon op 12 punten..

Wans Hesterhof
Gast
Wans Hesterhof

Heerlijk wakker worden dit! Dikke, dikke credits aan de tifosi actie met de spandoeken. Mijn donatie ligt voor jullie klaar!

dennism
Lid
dennism

40 jaar al een seizoenskaart. Ik heb gisteren met mijn dochter op de Kingside genoten van de sfeer en vechtlust op het veld met natuurlijk twee pareltjes van doelpunten. Heerlijk wakker worden dit.

Cmeeuwesen
Lid
Cmeeuwesen

Oke we winnen niet met denderend spel, het is niet altijd een 10 waard, maar de passie die vandaag vanaf de tribune op het veld te zien was..er komen nog spelers bij maar ten opzichte van vorig seizoen zijn er nu al 5 punten extra behaald met dit, door sommige uitgekotste, team. Tuurlijk compenseren die punten met de overwinning bij az en in de Kuip maar laten we gewoon niet zo mauwen en zoals vandaag 90 minuten achter dit team staan. Op naar Feyenoord, volle bak geluid

wil
Lid
wil

Mulder was echt gigantisch slecht. Het spandoek was echt GEWELDIG !! Chapeau voor degenen die dit gemaakt hebben. KLASSE !!!

wil
Lid
wil

Wat een geweldige doelpunten van Max. Tip voor de spelers er zijn meer vakken naar afloop als vak A-B-E. We zijn allemaal supporters ongeacht in welk vak je zit.

UNITED
Lid
UNITED

Laat je horen dan zou ik zeggen

Frietmet
Lid

Ze lopen toch een rondje? Laat de fanatieke aanhang lekker het feestje vieren, die staan ook 90 minuten lang de spelers naar voren te schreeuwen. T gao om de 3 punten!

Frankwie
Gast
Frankwie

Zie filmpje. Volgens mij had dit gisteren ook veel met Lewis te maken.

Breinbreker
Lid
Breinbreker

Het rondje de andere kant oplopen, zou een oplossing kunnen zijn.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Breinbreker

Zou idd een oplossing kunnen zijn alleen willen ze Bij onze club KingSide en vak E zo snel mogelijk na de wedstrijd leeg hebben zodat ze uitsupporters kunnen afvoeren

Henkie013
Lid
Henkie013

Ja, het was zwaar bevochten, maar dat was helemaal niet nodig. Als die pegel van Saddiki op de paal erin vliegt of die 1 op 1 van Pavlidis (niet zijn wedstrijd) dan is het gewoon klaar, gaat Emmen meer risico nemen en kill je die wedstrijd. Emmen had nog geen schot op doel gelost, maar zo zie je maar weer hoe gevaarlijk een 1-0 stand is. Ik vond het ook geen pingel, maar hij raakte hem (ongelukkig) aan onderkant van voet de Leeuw. Kan hem geven en bij twijfel grijp VAR niet in. Ook de overwinning op Fortuna was zwaar… Lees verder »

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Heb jij het wel helemaal op een rijtje als je praat of waardeloos publiek ouwe nakker?

Pietje013
Gast
Pietje013

Henkie heeft vandaag het woordje sarcasme geleerd ,nu gaat ie los de tobberd

Ferry
Gast
Ferry

Nou Pietje, hier moet ik een lans breken voor Henkie013. Hij post hier zoals wel vaker, een prima geventileerd stukje. Prima analyse over de situatie van ons clubke. In zijn laatste alinea steekt hij duidelijk de draak met onze westerburen en bedoelt hij het tegenovergestelde. Iemand die dat niet begrijpt is echt te dom om te poepen. Hij gebruikt ook helemaal geen sarcasme, dus jij moet ook beter opletten in de schoolbanken.

Pietje013
Gast
Pietje013

Ferry kerel tuurlijk snap ik wat ie bedoelt alleen duurt te lang

Henkie013
Lid
Henkie013

Goeie genade, is het werkelijk zo erg gesteld met het niveau onder de Tilbo-bezoekers tegenwoordig dat zelfs een ironisch bedoeld stukje niet meer begrepen wordt of wordt het vak ‘Nederlands’ niet meer gegeven op het VMBO? Ik zal de ironie (google effe, dan begrijp je het misschien…..of nog steeds niet) speciaal voor jou en overige minduimzwakzinnigen dan maar even uitschakelen. In mijn 32 jaar (ja, toen was jij nog lang niet geboren) Willem II-supporter bestaan, is de sfeer van vanavond (uitzonderingen zoals halve finales beker uitgezonderd) voor een reguliere competitie wedstrijd misschien wel de beste ooit. Waar we afgelopen jaren… Lees verder »

Frietmet
Lid

Henkie, de helft van de Tilbo bezoekers weet rond het tijdstip van plaatsen ook niet meer of hij man of vrouw is en of hij wel de goede voordeur is binnengestapt.

Vanmiddelbareleeftijd
Lid
Vanmiddelbareleeftijd

De 9 punten inderdaad behaald tegen 3 hele zwakke teams.
Dus Joris zal de komende week snel de portemonnee open moeten trekken.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Vanmiddelbareleeftijd

Ja het moet nog beter en ook ja er moeten nog spelers bij

Maar vorig jaar speelde we gelijk uit bij fortuna en verloren we thuis van Emmen nu trekken we deze wedstrijden wel over de streep en hebben we 5 punten extra gehaald tegen deze tegenstanders in verglijking met vorig jaar

Tot op heden

Zwolle uit vorig jaar gewonnen dit jaar gewonnen
Vitesse thuis vorig jaar verloren dit jaar verloren
Fortuna uit vorigjaar gelijk nu gewonnen
Emmen thuis vorigjaar verloren nu gewonnen

balliefleur
Lid
balliefleur

Tegen dezelfde teams vorig jaar maar 4 punten en nu 9 Dus niet zo minachtend over de prestatie

Vanmiddelbareleeftijd
Lid
Vanmiddelbareleeftijd

Uitstekende prestatie.
Maar er zal echt nog veel verbeterd moeten worden.
Sommige spelers kunnen echt niet.
Als je de vergelijking maakt t.o.v vorig seizoen mag je concluderen dat we vorig seizoen tegen sittard en emmen behoorlijk ondermaats gespeeld hebben.

Quororipos
Gast
Quororipos

Ter info: meneer die flauwviel op vak F maakt het goed!

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Had er niks van mee gekregen maar dat is goed nieuws.

Rene
Gast
Rene

Fijn om te weten. Bedankt dat je het hier even meldt.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Als eerste wil ik even het tifosi team een super groot compliment geven !! Wat een geweldig staaltje werk!!!

Dan de sfeer: het lijkt wel of het iedere wedstrijd harder gaat met het zingen en groter word kwa aanhang. Ik ben hier super trots op. Kunnen we niet proberen de goirlse kant er bij te betrekken kwa wisselwerking ?

Over de wedstrijd: goede inzet en verdiend gewonnen. Nu nog snel vier a vijf versterkingen erbij en deze lijn doortrekken.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Helemaal mee eens! Ook de lange zijde wordt steeds fanatieker. Fantastische sfeeractie vooraf. Trots op hoe de club leeft en hoe dit wordt uitgedragen door deze gasten. Onze club is geworden tot iets waar ik in 1999 alleen maar van kon dromen. Thanks boys!!

Als je dan bij de ereronde ziet hoe gaaf het is als de hele KS meeklapt. Kippevel!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

De goirlese kant komt eraan, wij staan met 10/15 man en trekken de zaak mee de komende wedstrijden !

Tjonge jonge wat ben ik trots op onze mooie club. Mijn kinderen (die op ABC en É staan) hebben auto’s gewassen voor de actie ‘red Willem II’ en dat is niet voor niets geweest !

Rood wit blauw bloed 🇳🇱❤🇳🇱💪

RJ
Lid
RJ

Zou mooi zijn als er meer interactie zou zijn tussen deze 2 tribunes. Kan niet wachten tot de volgende wedstrijd om het 0-1-3 richting Goirlese zijde te zingen.

JTW
Lid
JTW

Achteraf gezien maar goed dat het vak E sfeervak niet is door gegaan. Huidige sfeer op de KS, zowel tegen Vitesse als vandaag tegen Emmen, is echt grandioos. De KingSide begint echt een eenheid te worden, heel erg goud!

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Er is anders nog best een grote groep naar vak E gegaan. De lange zijde doet daardoor ook meer mee.

Frietmet
Lid

Precies zoals de bedoeling was. Kingside Ramvol, dan nog meer fanatieke verzamelen op E die de sfeer kunnen doortrekken naar lange zijde..

Robby
Lid
Robby

Goeie reclame voor de collecte volgende week Tifosi. Was volgens mij uniek in ons stadion op de lange zijde. Weer grote klasse

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Erg blij met de punten, de wedstrijd en de sfeer. Nooit geen voorstander geweest van microfoon, maar moet wel toegeven dat het werkt. Vaak zet C in en moeten we op B dan invallen, waardoor het niet gelijk gaat. Nu ging dat veel beter waardoor het ook langer aanhoudt en massaler gaat. Zo heb ik het tenminste vanaf midden B ervaren.Wel graag doseren, geef wat ook ruimte om zonder micro in te zetten, anders wordt het te geforceerd.

Robby
Lid
Robby

Vond het ook fijn. Je had nu eigen 3 aanjagers tegelijk. Zou dit door zetten moeten er nog aan wennen maar dit is wel goed om 1 blok te zijn op de kingside. Persoonlijk miste ik dit tijdens de bekerfinale op vak S in de kuip. Laten we dit seizoen thuis oefenen zodat we in mei deze finale nog eens over kunnen doen.

Klemvast
Gast
Klemvast

Plus:
+ Sfeeractie
+ 3 punten
+ schitterende doelpunten Köhlert
+ Timon
+ Geen vuurwerk

Min:
– Mulder
– Mulder
– Mulder
– publiekswissel erg vroeg
– Ramselaar naar FC Utrecht

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Mensen die, die microfoon niks vinden die juist bedoelt om een liedje sneller in te zetten zodat un liedje eerder en sneller massaal mee gezongen wordt. Wat mijn betreft een toevoeging puur om een nummer in te zetten en daarna uit

Vak M
Gast
Vak M

Ik heb al 30jaar een seizoenskaart en toch zal ik me deze wedstrijd herinneren (tegen fucking Emmen!)

Dat doek was geweldig. Ik ga volgende week mijn bijdrage doen.

Wij zitten ver van de Kingside. Wat was er met die microfoon??

Ik zit in vak M. En dat was never nooit een strafschop, het gebeurde voor onze neus. Mulder is echt altijd slecht in Tilburg.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Ja dat is zo typisch. Als die knook fluit raak ik altijd over de zeik. Dit is nergens een pingel. Als dit tegen Ajax gebeurt volgt er een interview met hem. Nu niet!

Nedsit
Gast
Nedsit

Overtreding de Leeuw. Hij raakt de voet van Holmen waardoor die de bal mist.

sooike1973
Lid
sooike1973

Fantastisch spandoek en dito sfeer. Heerlijk 3 punten met als bonus de koppositie.

Genoten van de werklust van al onze jongens. Belangrijk dat Timon voor de 2e week achter elkaar punten pakt.
Ben benieuwd wat het gaat worden met een paar versterkingen.

Nu lekker ff nagenieten

DenSande
Beheerder

Dit is mijn 17e seizoen als seizoenkaarthouder, maar deze avond was misschien wel het beste qua sfeer (buiten de welbekende toppers). Emmen thuis, gekkenhuis. Genoten en alles gegeven. Mensen die vraagtekens zetten bij de micro, think again. Perfect gebruikt en nu met z’n allen doorpakken.

Deklat
Gast
Deklat

Nee. Onderdeel van een avondje Kingside is dat een eenling het publiek kan opzwepen vanaf rij 18, dat Hoekie C een lied inzet en de rest meekrijgt en dat vak E gas geeft en de Kingside opzweept. Niet één persoon of één groepering met een microfoon die bepaalt wat we zingen.

Nogmaals: ik begrijp het experiment, maar wij hoeven geen twee ringen op te zwepen zoals in dr ArenA of De Kuip. Het mooie aan de Kingside is dat we niet één ‘capo’ hebben; laten we dat koesteren!

We zijn onderscheidend, laten we dat blijven!!!

DenSande
Beheerder

Dat kan nog steeds en is ook gebeurd vanavond. Iedereen kan een nummer inzetten. We moeten groot denken en niet stilstaren op Vak C. Inderdaad hebben we geen meerdere ringen, maar waarom gaan we er niet voor zorgen dat A, B, P, E, F, M, N meedoen? Iedereen moet mee kunnen doen en vanavond is een eerste stap in de goede richting gezet. Als we dat voor elkaar krijgen op lange termijn, dan zijn we pas onderscheidend. En laten we aub stoppen met die conservatieve instelling, want één trommeltje gaat ook het verschil niet maken.

Deklat
Gast
Deklat

Zie hierboven de reactie van Vak M: die heeft de microfoon niet eens gehoord. Boksen die blazen richting het publiek dragen het geluid niet naar de andere kant van het veld. Iedereen mee laten doen lukt door niet één ding op te dringen. Of moet straks iedereen ook in het zwart gekleed? Iedereen mee laten doen lukt door een geweldig doek op de lange zijde, zonder meteen te verlangen dat ze 90min van hun stoel opstaan. Niet iedereen komt naar Willem II om 90min alles te geven. Dan moeten we dat ook niet door de strot duwen. De mensen die… Lees verder »

sooike1973
Lid
sooike1973

Waarom na 1 wedstrijd een nieuw initiatief meteen afschaffen?
Feit is dat de sfeer fantastisch was! En dat is wel eens anders geweest als we tegen clubs als Emmen speelde.. of dat aan de microfoon lag weet ik niet maar het heeft iig niet negatief uitgepakt.
Geef het gewoon een paar weken de tijd

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Beetje flauw om nu weer over de gekozen dresscode te beginnen. Ik kan me overigens niet voorstellen dat jij nu niet meer zelf iets in kunt zetten. Ik vond Vitesse thuis al top. Vandaag nog beter. Vooral het direct overstemmen van de bezoekers bij een tegendoelpunt is tof en geeft ons team het idee dat ze onvoorwaardelijke steun krijgen en dat het ons geen zak uitmaakt. Zo hebben we ook eens in Eindhoven iedereen gek gemaakt. Gewoon blijven zingen, wat er ook gebeurt!

Frietmet
Lid

Uit en thuis supporters spreken over een van de beste avonden qua sfeer ( emmen thuis….) en jij gaat het hier afkraken.

Jij bent zo een die ook tegen het ontslag van van Der Looi was zeker.

Henkie013
Lid
Henkie013

Ik ben over het algemeen niet zo van codes waar fans zichzelf mee opschepen. Heel die Ulta-scene (die je niet alleen bij ons, maar bij steeds meer clubs in Nederland ziet) komt op mij iets teveel geforceerd gekopieerd over van Italië, Z-Amerika en Oost-Europa. Origineel is het allerminst. Deze subcultuur zorgt in die landen voor enorm veel problemen, zijn criminele organisaties. Het afsteken van vuurwerk, waar het meerendeel schande van spreekt, zorgt in die scene voor respect en aanzien. Zoals het nu bij ons gaat en het blijft bij 1 of 2 incidenten per jaar, vind ik het prima, want… Lees verder »

Tovenaar
Gast
Tovenaar

Er moet een goede geluidsinstallatie komen in het stadion die gekoppeld kan worden en een stationspeaker. Wat een sensatie zou dat op kunnen leveren. Goede lichtinstallatie erbij. Een grote ambiance.

DelanoH
Gast
DelanoH

Voorop gesteld, ik was er gisteren niet bij. Over een microfoon heb ik zo mijn bedenkingen, maar een lichtshow alsjeblieft niet zeg, dat is bij psv zo geforceerd. Laten we er geen Amerikaanse taferelen van maken. Het gaat om het voetbal, niet om de show

Rene
Gast
Rene

Vanuit vak F gezien en gehoord, gaf die microfoon een schitterend resultaat. “Vanuit het niets” was ineens heel de Kingside een nummer aan het zingen. Ik vond dat wel mooi hoor. Het duurde even voordat ik in de gaten had dat er iemand was die een voorzetje gaf met die mike. Van mij mag het experiment nog wel een paar wedstrijden verlengd worden. PS1: Dat je dan later filmpjes ziet waarin Lewis in die microfoon het clublied inzet, dat is toch goud? Dat had toch niemand willen missen? PS2: Dat vakken op de lange zijde nog meer meededen dan bij… Lees verder »

stefan013
Lid

TIMOOOOOONN! Weer een wereldredding. Dankzij hem op 1-1 blijven en daarna 2-1 winnen. Heerlijk!

Robby
Lid
Robby

Het is dat Köhler ze mooi binnen schoot maar ook Timon heeft vandaag 3 punten gepakt! Vorige wedstrijd ook al goed gaat de goeie kant op.

Bavel
Gast
Bavel

Was hij altijd al mee bezig…. goed keeper voor ons…