Zuijderwijk krijgt de kans te bewijzen dat hij een blijvertje is

4
2915

Rick Zuijderwijk, die zaterdag zijn debuut bij de Tilburgse club maakte, eiste direct veel aandacht op in de wedstrijd tegen de Diessense selectie.

In een eerder interview met Brabants Dagblad liet Koster al doorschemeren niet uit te sluiten dat Zuijderwijk bij de selectie blijft. De oefenmeester gaf toen aan dat de 18-jarige aanvallende middenvelder een heel behoorlijke indruk achter liet tijdens de eerste trainingsweek. “Het is natuurlijk een talent, anders halen we hem niet bij de A-selectie”.

In de wedstrijd tegen RKDSV trok Zuijderwijk de lijn van een goede trainingsweek door. In de hitte van Diessen liet hij zien hoe je met een bal kunt omgaan. De amateurs moesten een paar keer naar de noodrem grijpen om de technicus te stoppen. Dat leverde de openingstreffer van Daniel Crowley op, die een vrije trap prachtig binnenschoot. Zuijderwijk, begonnen bij JEKA en in 2010 overgestapt naar Willem II, mikte zelf een keer net voorlangs.

In dit BD Premium artikel wordt bevestigd dat Rick de kans krijgt te bewijzen dat hij een blijvertje is.

De A-selectie neemt afscheid van spelers als Timo Regouin, Niels van Berkel, Keina Yamaguchi, Wesley Spierings en Sam Spijkers, die zich over een dikke maand bij onder 19 melden.

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments