Docu ‘My Little Lady’ vandaag te zien op ESPN

22
4706

Er zijn van die seizoenen waarin het lijkt of alles klopt, zoals het seizoen 2013-2014 voor Willem II. Een trainer die het team weet te prikkelen en een groep die qua samenstelling complementair is. De ingrediënten voor een onoverwinnelijk team, waar de vreugde van afspat. Bij het horen van ‘My Little Lady’ waant iedereen zich terug in dat succesvolle seizoen.

FC Dordrecht is in dat seizoen lange tijd koploper en titelkandidaat, maar de Tricolores hijgen de Schapenkoppen vanaf speelronde 28 in de nek. In een kolkend Koning Willem II stadion moet FC Dordrecht er in speelronde 30 met 3-1 aan geloven. De weg naar het kampioenschap is vrij. Op 21 april gaat in Tilburg de kampioensschaal omhoog. 

In de ESPN-documentaire ‘t Leven was vol zonneschijn, gemaakt door Joost van der Werf, blikken de kampioenen van dat jaar terug op het vriendenteam, het memorabele seizoen en het kampioensfeest. De première van ‘t Leven was vol zonneschijn is zondag 14 februari om 17.00 uur bij ESPN 2. Om 21.00 uur is er tevens een vertoning op het open kanaal ESPN 1.

22 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments