Zondag massaal inhaken: het verhaal achter ‘Voor Niemand Bang’

9
2354
tifo top 10 nummeer 5
supporters of Willem II

‘Niet de beste, maar wel de gekste; en we zijn voor niemand bang!’ Iedereen die de afgelopen anderhalf jaar bij Willem II is geweest of de club volgt, kent het supporterslied dat inmiddels wel het lijflied van Willem II mag worden genoemd. Maar waar komt het vandaan? Hoe is het ontstaan en hoe is dit nummer zo populair geworden? 

Lees het volledige verhaal hier.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ome Joop
Lid
Ome Joop

Zondag gaan we pas echt laten zien wat inhaken is ! En ook Peer doet gewoon mee

Peer
Gast
Peer

Ik dacht dat het dit seizoen wel klaar met het inhaken zou zijn. Ik weet het inmiddels wel als je het mij vraagt. Tijd voor wat andere songs.

Inhakert
Gast
Inhakert

Gy zijt ginne toffe, peer wink

Fraanske Sol
Lid
Fraanske Sol

Ik zou zeggen, kom maar op met je ideeën m.b.t. nieuwe songs.

TILBURG
Gast
TILBURG

Jongens vergeet niet het werk van jappie en bellatores die er zoveel tijd en moeite in steken om deze lijn door te trekken !!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Er zijn al veel liedjes in onze clubgeschiedenis voorbij gekomen. Maar zo populair en massaal niet de beste maar wel de gekste en we zijn voor niemand bang wordt mee gezongen nog nooit mee gemaakt, eens in de zoveel tijd heb je liedje dat een voltreffer is en dat is deze

Fraanske Sol
Lid
Fraanske Sol

Samen met het liedje van Fran Sol. Wat een held was dat. Het zou wat zijn als we die ooit nog een keer in het RWB kunnen zien.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Iedereen 100 euro uitleggen en de rest van het seizoen terug naar de Goirlese weg. Koningskinderen moet je niet verplaatsen.Doe je met bomen ook niet.