UPDATE: Willem II – PEC (Kids voor 5 euro/ kassa 13.00 uur open)

11
1780

UPDATE:
De lange zijde voor Willem II – PEC Zwolle (zondag 14 april, 14.30) is inmiddels bijna uitverkocht. Voor de lange zijde zijn nog ca. 50 kaarten (verdeeld vakken E, F, G, H) te koop. Voor de Goolse zijde zijn nog 250 kaarten te koop. (LS en M). Voor vak O, EN en EZ zijn nog voldoende kaarten. Kids tot en met 12 jaar kunnen voor 5 euro naar de wedstrijd. (zie www.besteljekaartje.nl)

Willem II verwacht kleine 13.000 toeschouwers bij deze wedstrijd. In het uitvak zullen ca. 250 PEC Supporters zitten.

 

Zondag neemt Willem II het op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd tegen PEC Zwolle, die eerder op zaterdag 13 april gepland stond, zal door wijzigingen in het competitieprogramma op zondag 14 april plaatsvinden. De aftrap in het Koning Willem II stadion is om 14.30 uur.

Kaarten zijn online t/m zondag 14 april 14.30 uur te bestellen via www.besteljekaartje.nl. Op werkdagen kunnen bij de receptie in het stadion kaarten worden gekocht tussen 9.00 uur tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 13.00 uur tot de aftrap geopend.

Speciale kindertarieven
Kinderen tot en met 12 jaar kunnen voor slechts € 5,00 kaarten bestellen voor deze wedstrijd! Het kindertarief is geldig op alle vakken.

Vrije verkoop op basis van registratie
Voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle geldt een vrije verkoop. Alle geregistreerde supporters kunnen zonder limiet kaarten kopen. Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie van het Koning Willem II stadion.

Al kaarten? 
Ben je al in het bezit van een kaartje, maar staat er de verkeerde datum op? Geen probleem, dit kaartje is gewoon geldig voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle op zondag 14 april.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
N.Y.C.
Gast
N.Y.C.

Toch jammer dat EZ en EN zo moeilijk vol lopen.

Martijn
Gast
Martijn

Zeker jammer, maar wel logisch. €35,- is ook wel erg prijzig vind ik.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

HEY tilbo

Off topic waarom is dat bericht weg van die brand in de container waar Tifosi dr spullen in op slaan?

Frietmet
Gast
Frietmet

Staat er nog

Vette Henkie
Gast
Vette Henkie

Neem mee mensen die kinderen! 5€ maar!! Mijn oudste dochter voor het eerst naar een wedstrijd, heel de week al liedjes aan het zingen. “En we zijn voor niemand bang “

Rene
Gast
Rene

Hahaha. Geweldig!

Perry Witteveen
Gast

Mijn dochter, van inmiddels 9, vond Willem II geweldig, maar dat kwam alleen maar door Kostas Lamprou. Heeft zijn keepershandschoenen via die veiling destijds, maar sinds ie weg is vind ze aan Willem II helemaal niets meer aan…… (Überhaupt aan heel het voetbal niet meer) Geeft niks, ik kijk wel voor 2…. haha

jako
Gast
jako

Doe je toch iets verkeerd Perry….

Perry Witteveen
Gast

Is vrij problematisch Jako…… Ik woon in Spijkenisse, zij in Waalwijk….Heb der hier om het andere weekend, dus meestal ben ik al blij als ik dan de kans krijg om WII te kijken. Tegen Ajax ging ik naar de bios met der bij 1-1…. Balen om dan terug te komen en te zien dat het 1-4 is geworden hoor!!!!

Tricolores1896
Gast
Tricolores1896

Naar de bios?? Terwijl willem ll speelt 😵😴😱

DK013
Gast
DK013

Hedde gij toch een kaaie ex-vrouw als het maar om het weekend is.