UPDATE: Willem II – PEC (Kids voor 5 euro/ kassa 13.00 uur open)

11
1940

UPDATE:
De lange zijde voor Willem II – PEC Zwolle (zondag 14 april, 14.30) is inmiddels bijna uitverkocht. Voor de lange zijde zijn nog ca. 50 kaarten (verdeeld vakken E, F, G, H) te koop. Voor de Goolse zijde zijn nog 250 kaarten te koop. (LS en M). Voor vak O, EN en EZ zijn nog voldoende kaarten. Kids tot en met 12 jaar kunnen voor 5 euro naar de wedstrijd. (zie www.besteljekaartje.nl)

Willem II verwacht kleine 13.000 toeschouwers bij deze wedstrijd. In het uitvak zullen ca. 250 PEC Supporters zitten.

 

Zondag neemt Willem II het op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd tegen PEC Zwolle, die eerder op zaterdag 13 april gepland stond, zal door wijzigingen in het competitieprogramma op zondag 14 april plaatsvinden. De aftrap in het Koning Willem II stadion is om 14.30 uur.

Kaarten zijn online t/m zondag 14 april 14.30 uur te bestellen via www.besteljekaartje.nl. Op werkdagen kunnen bij de receptie in het stadion kaarten worden gekocht tussen 9.00 uur tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 13.00 uur tot de aftrap geopend.

Speciale kindertarieven
Kinderen tot en met 12 jaar kunnen voor slechts € 5,00 kaarten bestellen voor deze wedstrijd! Het kindertarief is geldig op alle vakken.

Vrije verkoop op basis van registratie
Voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle geldt een vrije verkoop. Alle geregistreerde supporters kunnen zonder limiet kaarten kopen. Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie van het Koning Willem II stadion.

Al kaarten? 
Ben je al in het bezit van een kaartje, maar staat er de verkeerde datum op? Geen probleem, dit kaartje is gewoon geldig voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle op zondag 14 april.

11 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments