Zoek de verschillen…

2
1950

De Tilbo.com-variant
Willem II hoopt op vol huis tegen Feyenoord
TILBURG – Zondag staat alweer de laatste thuiswedstrijd van Willem II in het reguliere eredivisieseizoen op het programma. De wedstrijd tegen Feyenoord wordt gespeeld op zondag 1 mei om 14.30 uur. Supporters die deze wedstrijd willen bijwonen, zullen snel moeten handelen. Er zijn immers al 12.780 van de 14.500 kaarten verkocht. De vakken ABC – J – K – L en N zijn reeds uitverkocht.

Op de dag van de wedstrijd is er geen kaartverkoop aan de kassa. Online kunnen er nog wel tot zondagmiddag 12.00 uur kaarten gekocht worden.

Voor Feyenoord staat, na het winnen van de bekerfinale, alleen de positie op de ranglijst nog op het spel. Willem II begint aan twee enorm belangrijke wedstrijden en zal alle zeilen bij moeten zetten om Excelsior onder zich te houden en zich rechtstreeks te handhaven.
Willem II kan alle support gebruiken en hoopt net als tegen AZ en Ajax eerder dit jaar op een uitverkocht huis.

Het origineel uit het BD (Bron: BD.nl)
Willem II – Feyenoord nog niet uitverkocht
TILBURG – Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de laatste thuiswedstrijd van Willem II in de reguliere competitie tegen Feyenoord. Momenteel heeft de Tilburgse club 12.780 kaarten aan de man gebracht. Op zondag, de dag van de wedstrijd, is er geen kaartverkoop aan de kassa. Online kunnen er nog wel tot zondagmiddag 12.00 uur kaarten gekocht worden.

Het uitvak stroomt wel vol. Eerder dit seizoen was het stadion bij de thuiswedstrijd tegen Ajax uitverkocht. Datzelfde gold voor de thuiswedstrijd tegen AZ. Toch toonde het stadion toen lege plekken omdat houders van een seizoenkaart niet op kwamen dagen. Bij het 2-2 gelijke spel tegen PSV gingen niet alle kaarten van de hand.

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments