Zivkovic naar Roda JC?

17
2317
Zivkovic (foto: Geert van Erven)

Tijdens het gesprek tussen Levchenko en Hans Kraaij in de rust van de wedstrijd Heerenveen – Willem II wist de laatst genoemde te melden dat zijn bronnen aangeven dat Zivkovic naar Roda JC verkast. Willem II heeft Ajax officieel laten weten niet meer op Zivkovic te zitten wachten. Wordt vervolgd…

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Johan Derksen
Lid
Johan Derksen

Zivco NOOIT naar een directe concurrent laten gaan. Dat zou je weleens ZEER duur kunnen komen te staan!! Dus niet naar RODA en TWENTE. Geef hem eens een echte kans op zijn eigen plaats!! En dat is in de spits!!

@win
Lid
@win

Wij sturen helemaal niets. Als Zivko naar Roda gaat, dan kan dat alleen als wij hem terugsturen naar Ajax en Ajax en Roda er vervolgens samen uitkomen.

Met nog 15 wedstrijden te gaan hebben we nu even geen tijd om mensen ene kans te geven. Hij heeft nog niet overtuigd dus staat niet vooran in de pikorde.

John Nr1
Lid

Zvikovic is met te hoge verwachtingen binnengekomen. En dat is met name gekomen door de media die na het aantrekken van Zvikovic er bovenop sprongen. Niet goed gemanaged vanuit de club om hem zo in de spotlights te zetten. Hij heeft slechts 3 wedstrijden de kans gehad (Vitesse, ajax en az) om in de spits te spelen, en werd daarna gepasseerd voor Braber (thuis tegen nec). Daarna alleen nog maar kansen als rechtsbuiten gehad, wat hij soms goed deed, en soms dramatisch. Ik vraag me echt af of waarom we vasthouden aan vd velden in de spits als je met… Lees verder »

Bud
Lid
Bud

Hoogste tijd dat er een centrumspits wordt aangetrokken. Anders gaan we naar de kloten.

Korvelsekaant
Lid
Korvelsekaant

Dan kun je nog de beste spits ter wereld opstellen, maar als er geen fatsoenlijke bal komt….

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Hemmen heeft bij Excelsior getekend, volgens mij gaan ze er dan vanuit dat Van Weert vertrekt. Hoop dat wij Van Weert en Tisudali (Telstar) aan kunnen trekken.

Stans of Auasar als verdedigende middenvelder, en we kunnen vooruit kijken…

OldskooL
Lid
OldskooL

Nemec is een paniek aankoop geweest! Loopt iedere wedstrijd zo vaak buitenspel dat we niks kunnen opbouwen. Evenals Nick vandaag deed. Van Nick kan ik het hebben omdat hij noodoplossing is en geen echte spits.

Wally58
Lid
Wally58

Is promotie voor hem. Roda staat boven Willem II.

Tisfeest
Lid
Tisfeest

Het stond ook al op nu.nl, tijd om een nieuwe spits te zoeken

OldskooL
Lid
OldskooL

Hij heeft ook geen echte kans gehad om zich te bewijzen.

Bomba
Lid
Bomba

PARDON?…

 

OldskooL
Lid
OldskooL

Nee als je kijkt heeft hij de eerste 3 wedstrijden (waren lastige wedstrijden waaronder Ajax uit) in de spits gestaan. En paar weken later nog eens paar  keer. Hij heeft nooit de vertrouwen gehad hier.

Korvelsekaant
Lid
Korvelsekaant

Heeft wel de kans gehad in de spits. Op een plaats als rechtsbuiten moet je hem ook niet echt afrekenen want daar hoort hij totaal niet te staan. Maar als spits issie inderdaad tegengevallen al heeft ie daar de laatste tijd ook niet veel gestaan. Maar op het geen hij hier heeft laten zien zal ik hem ook niet missen.

Wally58
Lid
Wally58

Als dat nu zei over Nemec dan zou ik er mee eens zijn, we hebben de buitenspelers en hij is kopsterke spits dus daarom maar niet opstellen en blijven sukkelen met vd Velden.

Der Bumber
Lid
Der Bumber

Zivkovic is een toptalent. Weet zeker dat ie het gaat maken op termijn. Hij is pas negentien he! Als je op je zestiende al tien keer scoort in de Eredivisie. Maar goed bij Willem II is het geduld er niet, hij moest meteen zijn rendement bewijzen. Ik vind Streppel een toptrainer, maar hier heeft ie de plank echt misgeslagen!

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Als dit waar is  hoop toch wel dat Willem ll in een afrondende fase zit met een nieuwe spits.

Anders kan ik het mij niet voorstellen dat dit gaat gebeuren

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Zou Aalbers daar aan hebben gedacht? Zou mooi zijn en betekenen dat ie erop vooruit is gegaan.