‘Zivkovic mogelijk betrokken in deal Dijks’

21
1809

De kans op een tijdelijk vertrek van Richairo Zivkovic bij Ajax wordt steeds groter. Na FC Groningen heeft ook een andere eredivisionist zich gemeld.

Willem II heeft serieuze interesse om de achttienjarige spits volgend seizoen te huren, meldt Voetbal International. In de onderhandelingen over de transfer van Mitchell Dijks naar Ajax is ook de beschikbaarheid van Zivkovic onderwerp van gesprek geweest. De kans bestaat dat hij wordt betrokken in de deal.

Ook Lesly de Sa, ook van Ajax, is in beeld in Tilburg. “Dat zou zomaar kunnen”, reageert trainer Jurgen Streppel vanaf zijn vakantieadres tegenover VI. Carlos Aalbers, technisch directeur van Willem II, erkent dat meerdere opties de revue zijn gepasseerd tijdens de gesprekken met Ajax. “Bij de onderhandelingen bekijken we welke speler van Ajax ons zou kunnen versterken.”

Het is vooralsnog wachten op witte rook rond Dijks. De linksback is persoonlijk akkoord met Ajax over een driejarige verbintenis, maar de twee clubs onderhandelen nog over de transferconstructie. In de deal wordt Zivkovic of De Sa mogelijk betrokken.

Het is al langer bekend dat Zivkovic aast op een tijdelijk vertrek uit Amsterdam. De jonge spits moest het afgelopen seizoen doen met optredens bij Jong Ajax en wordt langzaam ongeduldig, met de interesse van zijn oude club Groningen op de achtergrond. Hij heeft bij Ajax een contract tot medio

21 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments