Zivkovic: ‘Daarom ben ik teleurgesteld. Zowel in mezelf als in de trainer’

2
1750
Zivkovic verlaat geblesseerd het veld. (foto: Geert van Erven)

Het huwelijk tussen Richairo Zivkovic en Willem ll loopt nog niet erg soepel. De jonge spits werd afgelopen zomer verhuurd aan de Tilburgers en moest de club voorzien van doelpunten. Zivkovic scoorde tot dusver nog niet en spreekt zijn teleurstelling uit over zichzelf, maar ook in de trainer.

Volgens Jurgen Streppel weet Zivkovic precies de reden waarom hij niet aan spelen toekomt. “Richairo weet hoe het zit. Hij komt binnenkort weer aan spelen toe en dan gaat hij ook ongetwijfeld doelpunten voor ons maken.”

“De trainer beslist of ik wel of niet speel”, vertelt de aanvaller zelf tegen Omroep Brabant. “Ik moet er staan als hij wel een beroep op mij doet. Ik wil altijd spelen en ben daarom teleurgesteld. Zowel in mezelf als in de trainer. Maar geen zorgen, het komt goed.”

Dat Willem ll tot nu toe slechts zes doelpunten wist te maken in de Eredivisie baart Zivkovic geen zorgen. “We hebben veel pech gehad. Als we op deze voet verder gaan, zullen we stijgen op de ranglijst. Daar heb ik geen enkele twijfel over.”

(Tekst: voetbalprimeur.nl)

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments