Zieke Ismail Azzaoui en Eyong Enoh ontbreken nog bij Willem II

9
1591
Uitblinkers Hankouri (2x) en Azzzoui (1x en 2 assists), foto: Twitter Willem II

Willem II moet het zaterdag in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht doen zonder Ismail Azzaoui en Eyong Enoh. De Belgische vleugelaanvaller begon deze week aan zijn revalidatie na een knieblessure, maar haakte dinsdag ziek af. Sindsdien is hij niet meer op de club geweest.

Ook middenvelder Enoh is nog niet inzetbaar wegens een hamstringblessure. Dat brengt het aantal afwezigen op zes. Jordens Peters, Etien Velikonja, Thomas Meissner en Mattijs Branderhorst zitten nog wel even in de ziekenboeg.

Volgens trainer Reinier Robbemond zal er aan de opstelling in vergelijking tot de laatste wedstrijd tegen FC Twente (2-2 gelijkspel) weinig veranderen. De afgelopen trainingen gaven hem het gevoel dat de met een 5-0 zege op PSV ingeslagen weg kan worden voortgezet.

Vermoedelijke opstelling: Wellenreuther; Lewis, Lachman, Heerkens, Tsimikas; Chirivella, Rienstra, Lieftink; Haye, Sol, El Hankouri.

Bron: BD.nl

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Zekur
Lid
Zekur

Enoh? Zit die bij Willem II dan?

Lord of Fail
Gast
Lord of Fail

Misschien ben ik een van de weinige hier op dit forum, maar ik hoef niet persee meer El Hankouri in de basis te zien. Zet zijn akties te ver door wat resulteert in veel balverlies. Ik zie liever een contractspeler als Croux op de vleugel een kans krijgen. Maar hee! Dat is slechts mijn nederige mening.

Bert
Lid
Bert

Er is überhaupt geen reden om hem in de basis te zetten. Heeft heel het jaar nog niets laten zien van enig niveau, komt nog zwaar te kort voor eredivisie.

Croux kan er ook niet veel van (komt ook geen man voorbij en heeft geen actie en geen drive/wil). Maar wel met je eens dat als beiden er niet veel van kunnen, Dan eigen contractspeler opstellen.

Blijf erbij dat de eis van Feyenoord moet zijn geweest dat hij altijd speelt. Anders kan ik niet verklaren dat hij zoveel speeltijd krijgt. Daarnaast wilde Feyenoord scenario Schuurmans vermijden.

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

die Azzaoui is anders ook altijd ziek, zwak, misselijk of onderweg. goeie speler maar veel te vaak niet beschikbaar…

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Zou Ehon zelf geld hebben betaald om voor Willem ll uit te mogen komen ? ik hoop toch niet dat de club hem voor een half jaar heeft overnemen tegen een riant salaris. Ongelooflijke verkeerde inschatting om deze speler te halen in de winterstop.

kurt zaro
Gast
kurt zaro

inderdaad kaajbaant.  voegt helemaal totaal niks toe. snap niet dat ze die gehaald hebben. vult nog ff zn zakken en is vertrokken en als we n jaar verder zijn kan niemand zich nog eenoog herineren

Maaszult
Lid
Maaszult

Oh jullie waren me voor, excuus

Maaszult
Lid
Maaszult

Admins, enkeltje permaban lijkt me, dit figuur weet ook in andere topics al de indruk te wekken geestelijk niet 100% te zijn.

WillemIITilburg
Gast
WillemIITilburg

Wat is dit nou weer voor n kansloze reactie?