Zeljko Petrovic verwacht zondag weer van de partij te zijn.

3
1211
Fotoburo Toin Damen ©

Willem II-trainer Zeljko Petrovic verwacht zondag weer van de partij te zijn in de thuiswedstrijd tegen PSV. De Montenegrijn ontbrak afgelopen weekeinde tegen FC Utrecht vanwege een acute hernia. Een medische ingreep moet voorlopig soelaas bieden.

Petrovic zou het liefst een operatie ondergaan om het euvel definitief te verhelpen, maar die zijn vanwege corona uitgesteld. Daarom kiest hij nu voor een kleine ingreep, een zogeheten zenuwblokkade. “Het is niet meer te doen”, zegt de coach tegen het Brabants Dagblad. “Ik doe geen oog dicht en zelfs met morfine is de pijn bijna ondraaglijk. Het zuigt me helemaal leeg.”

Petrovic overwoog even om zich in het buitenland te laten helpen. “We hebben gekeken naar opties in het buitenland, maar dan zou het niet zeker zijn of ik bij de uitwedstrijd tegen ADO kan zijn op 13 mei. En dat is voor mij een absolute must. Daarom laat ik nu die blokkade maar doen om snel van de pijn af te zijn en weer aan de slag te kunnen. Als het allemaal volgens planning verloopt, kan ik vrijdag weer de training leiden en zondag op de bank zitten bij de wedstrijd tegen PSV.”

Na dit seizoen hoopt Petrovic via een rugoperatie alsnog op een structurele oplossing. “Eerst moeten we er alles aan doen om Willem II in de Eredivisie te houden.” De Tilburgers staan momenteel vijftiende en hebben één punt meer dan nummer zestien FC Emmen.

Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments