Zelfverzekerde Dankerlui is klaar voor concurrentiestrijd

21
3660
Bron: NU.nl

In een interview met het Brabants Dagblad heeft Damil Dankerlui aangegeven dat hij niet bang is voor de concurrentie in het elftal. Hij gaat er in principe altijd vanuit dat hij start, zo liet hij optekenen in gesprek met de lokale krant.

Zijn veelzijdigheid is volgens de speler, die vorig jaar niet sterk begon maar naarmate het seizoen vorderde steeds sterker ging spelen, een van de redenen waarom hij vertrouwen heeft in een basisplaats. In het BD wordt Dankerlui geciteerd: ‘van origine ben ik rechtsback, maar als de trainer iets anders wil ben ik ook rechtshalf of rechtsbuiten’.

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ravio
Lid
Ravio

Heel simpel, als Dankerlui een basisspeler is komend seizoen heeft Joris keihard gefaald…. Dus we wachten het nog maar even af….

Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Je kan zeggen wat je wil maar damil geeft altijd 110% voor de club.
Maar als we gewoon even de statistieken erbij pakken zien we dat damil 3 goals en 8 assisten had afgelope seizoen.
Hij doet het toch eigenlijk best goed toch?
spelers zoals Dankerlui verdienen een song vind ik.
Denk ook dat damil beter gaat spelen als ie zn naam hoort door t stadion

Randy
Gast
Randy

En goed in de verdediging voor 28 tegentreffers. Geen beste cijfers.
4 of 5 tegen psv uit. ADO uit
Rood en hands penalty tegen. Vvv uit 2x. Nac uit de 1-0. Fortuna uit de 4-4. 2x Ajax uit 2x. Heerenveen thuis 2x. Heracles uit 1x.
Vitesse uit 2x bal niet wegschieten en directe tegenstander laten schieten. DeE jongen stapelt verdedigend echt fout op fout. Voorin of op het middenveld kan hij niet zoveel kwaad. Oneindig krediet, vanwege zijn 100% inzet. Persoonlijk een van de zwakkere gevonden afgelopen seizoen.

ut Reijenaarke
Lid

Een paar punten heb je gelijk, het is inderdaad geen topper, zal hij nooit
worden, maar dat geeft niks, hij is nuttig, laten wij het daar op houden.
ook zulke spelers zul je toch moeten hebben in je club.

DutchPhenom
Lid
DutchPhenom

Eens, jammer dat hij altijd zo ondergewaardeerd wordt. Hij doet het aardig, en heel goed voor iemand die de hele tijd op een andere positie moet spelen. En het mooiste is dat ik die jongen er nog nooit een woord over heb horen zeiken. Dan ben je een goeie.

Goolse hoek
Gast
Goolse hoek

Als je naar de cijfers kijkt van afgelopen seizoen. De meeste voorzetten waar een doelpunt uit voort kwam kwamen van de slof van dankerlui. Dus iemand afzeiken is gemakkelijk maar wees eerst eens realistisch. Ik moet wel zeggen dat ik hem voor liever zie spelen als achter.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Krijgt niet de kans om op een vaste plek te spelen en wordt als hoer gebruikt. Dat maakt het er voor hem niet makkelijker op. Daardoor onderschat entten onrechte weggezet als niet eredivisiewaardig. Verder klaagt hij nooit en komt er geen onvertogen woord uit. Je hoort mij niet zeggen dat hij in de basis hoort, maar een beetje meer krediet verdient hij wel.

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Lekker doorgaan met afbranden van eigen spelers, die er vorig jaar mede voor hebben gezorgd dat we 10e werden en de bekerfinale bereikten. Stuk voor stuk spelers die niet eredivisiewaardig zijn. Man ,man, man, wat een topsupporters die onze spelers zo omschrijven.

Martin Coolen
Lid

Ik ben het helemaal met je eens Koen Verhoeff. Mooi dat je jezelf zo noemt. Koen verhoeff was in mijn jeugd een sympathieke presentator en verslaggever.

Nillis
Lid
Nillis

Hij moet elke wedstrijd starten……….. op de bank!!

ikzelf
Lid
ikzelf

Wat een azijnzeikers zijn jullie toch.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Heb je al nieuws van het front ikzelf ?

ikzelf
Lid
ikzelf

Als het goed is komt er deze week nieuws

Ravio
Lid
Ravio

Ik ga er ook zeker van uit dat hij gaat spelen… elke wedstrijd weer…. En niet omdat hij er goed genoeg voor is overigens…. Waarom wel? Geen idee…. Dat vraag ik me al maanden af…

PapaSanou
Gast
PapaSanou

Het kan ook zo maar zijn dat ie rechts op de bank plaats kan nemen. Ik vind dat hij erg zijn best doet, maar komt in mijn ogen te kort voor de basis. Ideale 12de man.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Hij verdiend idd meer krediet. Zet zich altijd voor de volle 100% in Laat zich als hoer van het elftal gebruiken klaagt nooit.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Hij verdiend respect op basis van zijn inzet , maar inzet heeft Heerkens en Meissner ook en komen met alle respect tekort in de eredivisie

Farrington
Gast
Farrington

Helemaal eens. Door zijn veelzijdigheid ook een ideale 12e man. Belangrijk geweest bij enkele doelpunten, maar ook oliedomme acties zoals de 2x hands bij ADO in 30 seconden die ons waarschijnlijk de play-offs gekost hebben.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ keiebaant

Zeg ook niet dat ie basis speler moet zijn. Maar het is een ideale speler om bij te hebben. Kunt hem goed gebruiken.

Sar
Gast
Sar

Die jongen heeft gevochten en ik vind ook gewonnen! Natuurlijk ook fouten gemaakt,maar ook veel betrokken geweest bij belangrijke doelpunten. Iets meer krediet van ons als supporter zou wel op zijn plaats zijn denk ik.

Ibo
Gast
Ibo

Helemaal eens, beperkte voetballer, maar altijd genoeg inzet dus nuttig om erbij te hebben