Zaterdagavond (23.00 uur) loting 1/8e finale

10
1141

Willem II plaatste zich woensdagavond in een sfeervol Koning Willem II stadion voor de 1/8e finale van de KNVB Beker. Willem II had geen enkele moeite met Spakenburg. (5-0).

De lotingen voor de KNVB Beker vinden niet meer plaats na de laatste wedstrijd in de ronde ervoor. Net als bij de loting van de eerste ronde van deze editie zal er vanaf heden altijd op zaterdagavond geloot worden, tijdens De Eretribune op FOX Sports.

Voorheen volgde de loting (laat) op de avond, na de laatste wedstrijd van de gespeelde ronde ervoor. ‘Nu de TOTO KNVB Beker ook op het open net bij FOX wordt uitgezonden, heeft de KNVB samen met FOX gekeken naar de mogelijkheden om de loting op een andere manier aan te pakken’, laat de voetbalbond weten in een statement. Voorheen was de loting te zien bij Veronica.

Zaterdagavond wordt er na het Eredivisie-programma zo rond de klok van 23.00 geloot en in januari/februari rond 22.00 uur. Voor de voetbalfans moet het een ‘gunstiger moment’ zijn, met meer publiek, gasten en analisten. De KNVB streeft ernaar om het programma voor de volgende ronde de maandagmiddag na de loting bekend te maken.

10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments