MATCHDAY = FLAGDAY

7
2672

Traditiegetrouw vierden onze vrienden van Bristol City afgelopen zaterdag de opening van het nieuwe voetbalseizoen. Elk jaar wordt de eerste wedstrijd van het seizoen omgedoopt tot Flagday.

Wat wil dat zeggen?
Supporters van Bristol City verzamelen vroeg in de ochtend zich in de kroeg waar iedereen zijn of haar Engelse/Bristol vlag ophangt. Op deze manier weet de hele stad Bristol dat de plaatselijke FC weer begonnen is aan het seizoen en welke kleuren belangrijk zijn in de stad.

Goed voorbeeld doet volgen
Wat ons betreft bouwen vanaf aanstaande zaterdag aan een nieuwe traditie; Flagday Willem II. Neem aanstaande zaterdag allemaal je Willem II/Willem II gerelateerde vlag mee naar Cafe de Kok (vanaf 15.00 uur geopend), andere kroegen in de stad of naar het Koning Willem II Stadion. Laat zien de hele stad zien dat het nieuwe seizoen begonnen is. Laat onderweg naar het Koning Willem II Stadion zien waar je voor staat en laat Tilburg zien dat Willem II weer begint.

Laat in het Koning Willen II Stadion die (Nederlandse, Willem II, Spaanse, Griekse, Engelse) vlaggen wapperen en wees trots op het Rood Wit Blauw en Willem II.

Samen achter Willem II en die eerste drie punten zaterdag pakken wij!

Cafe de Kok is op Flagday Willem II vanaf 15.00 uur geopend!

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments