Zaterdag 18 juli: Royal Mouscron-Péruwelz – Willem II

5
1306

Zaterdagavond om 19.00 uur speelt Willem II in het Le Canonnier stadion een oefenwedstrijd op de jaarlijkse Fandag van Royal Mouscron-Péruwelz. Voor Royal Mouscron-Péruwelz is dit de laatste krachtmeting voordat het elftal volgende week de competitie start tegen het voor Willem II bekende Sporting Charleroi.

Royal Mouscron-Péruwelz is een Belgische voetbalclub uit het zuidelijk gelegen Moeskroen. Tot 2010 speelde de club als RRC Péruwelz in Péruwelz, en na het faillissement van Excelsior Mouscron gingen de twee clubs samen verder als Royal Mouscron-Péruwelz en verhuisde het naar Moeskroen. In 2010 speelde de club nog in de vierde klasse van het Belgisch Voetbal en de afgelopen jaren is de club meerdere malen gepromoveerd. Momenteel zijn ze actief op het hoogste niveau in België en eindigde vorig seizoen op een dertiende plaats in de Eerste Klasse.

Willem II zit momenteel nog midden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen en heeft nog drie weken tot aan de start van de Eredivisie. Het elftal van Jurgen Streppel speelde afgelopen dinsdag bij TSV Longa met 1-1 gelijk tegen Helmond Sport. De selectie is afgelopen donderdag vertrokken richting het zuiden van België voor een klein trainingskamp in Kortrijk.

Volgende week zaterdag om 18.00 uur speelt Willem II op het sportpark van TSV Longa een oefenwedstrijd tegen het Turkse Osmanlispor. En een week later vindt de jaarlijkse Koningsdag plaats en is Sivasspor te gast voor de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding in het Koning Willem II stadion. Na deze oefenwedstrijden begint het echte werk voor Willem II met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. De kaartverkoop voor deze wedstrijd start op maandag 27 juli en via deze link is het mogelijk om een SeizoenClubCard aan te schaffen

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments