Vanmiddag vanaf 15.00 uur: Willem II Bierstrasse in de Stadhuisstraat

5
3108

Update:
De eerste reacties op de Willem II Bierstrasse zijn erg positief, en de animo is groot. Gezien de geode weersverwachtingen houden wij rekening met een massale opkomst.

Wij roepen alle bezoekers van de Willem II Bierstrasse om voor deze gelegenheid het Willem II shirt uit de kast te halen, en aan te trekken. Samen zorgen we ervoor dat Willem II goed zichtbaar zal zijn in de binnenstad van onze stad.

Zaterdag 18 april, 15.00 uur – Stadhuisstraat

Willem II Bierstrasse: dabei sein ist mitmachen!

Op zaterdag 18 april, in aanloop naar Willem II-FC Groningen, vindt een uniek voetbalevenement plaats in de Tilburgse binnenstad: de Willem II Bierstrasse. De Stadhuisstraat wordt hiervoor omgetoverd tot een rood-wit-blauwe bierstraat. Supporters kunnen er vanaf 15.00 uur genieten van buitenlands voetbal, hapjes en drankjes en proosten op een prachtige voetbalavond.

WillemII_bierstrasse

Samen voetbal kijken en proosten (op de play-offs…?!)
Op 18 april speelt Willem II zijn laatste ‘avondwedstrijd’ van het seizoen. Om 20.45 uur trappen de Tricolores af tegen FC Groningen. De échte aftrap van deze voetbalzaterdag vindt echter al veel eerder plaats: om 15.00 uur in de Stadhuisstraat! Samen met je Willem II-vrienden en -vriendinnen kun je hier genieten van de middagwedstrijden in de Bundesliga en Premier League, onder het genot van een hapje en een drankje. De Willem II Bierstrasse wordt georganiseerd door het Supporters Collectief Willem II in samenwerking met Willem II, Café de Boekanier, Van Horen Zeggen, El Hambre en Jupiler.

2014-09-19 11.16.41

Jupiler Meating Point
Jupiler zal in samenwerking met El Hambre het Jupiler Meating Point inrichten. Op de BBQ-smokers van El Hambre worden verse stukken vlees voor je klaargemaakt: heerlijke stukken spareribs, pulled pork wraps en ook de Duitse bratwurst zal natuurlijk niet ontbreken. Kortom, bij het Jupiler Meating Point leg je de bodem voor een lange en mooie voetbalavond!

2014-10-17 16.11.58

Verkoop tickets en merchandise
Ook Willem II zelf zal natuurlijk aanwezig zijn in de Willem II Bierstrasse. In de middag kunnen Willem II-fans op de foto met Kingo en bij de Willem II-stand kun je terecht voor het kopen van Willem II-merchandise of een kaartje voor Willem II – FC Groningen.

Dabei sein is mitmachen!
Kortom, er gaat niets boven Willem II-FC Groningen, maar dit voorproefje mag je als Willem II-supporter en voetballiefhebber absoluut niet missen!

JUP-MeetingPoint        elhambre         Boekanier_logokleincafevanhorenzeggen_logo_221208WillemII_Logo

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments