Zaterdag 15 september: Vrije verkoop bij Willem II – Excelsior

0
627

Zaterdag 15 september komt Excelsior op bezoek in het Koning Willem II stadion. De aftrap van deze wedstrijd vindt plaats om 20.45 uur. 

Losse kaartverkoop
Wil jij naar deze wedstrijd toe? Kaarten zijn online te bestellen via www.besteljekaartje.nl tot zaterdag 15 september 20.45 uur. De kaartverkoop bij de receptie loopt tot en met vrijdag 14 september, elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur. De stadionkassa’s zijn van 19.15 uur tot de aftrap geopend.

Vrije verkoop op basis van registratie
Voor de wedstrijd tegen Excelsior geldt een vrije verkoop. Geregistreerde Willem II supporters kunnen hiervoor dus kaarten bestellen. Dit betekent dat er geen limiet zit aan het te bestellen kaarten. Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie van het Koning Willem II stadion.

Speciale kindertarieven
Wist je dat kinderen t/m 12 jaar altijd voordelig naar thuiswedstrijden kunnen? Uiteraard kunnen zij voor een mooi prijsje terecht op het Kidsvak – zolang de voorraad strekt – maar ook op andere vakken hanteren we kindertarieven. Vanaf €10,50 zit je al achter de goal!

SeizoenClubCard?
Uiteraard kun je nog steeds een SeizoenClubCard bestellen voordat je naar Willem II – Excelsior gaat. Kijk voor de voordelen en bestelinformatie hier. Bestel je op de wedstrijddag online een SCC? Dan kun je deze vanaf 19.15 uur bij de stadionkassa’s ophalen. Bij de stadionkassa’s is het niet mogelijk om een SeizoenClubCard aan te schaffen.

Vorig seizoen verloren we in eigen huis met 1-2 van de Kralingers. Bekijk de samenvatting hieronder!