Zaterdag 1 augustus: Koningsdag 2015

6
1411

De jaarlijkse Koningsdag vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 augustus. Naast de gebruikelijke spelerspresentatie wordt er ook een wedstrijd gespeeld. Om 14.30 uur speelt Willem II tegen Sivasspor, een Turkse club die op het hoogste niveau acteert. Afgelopen seizoen eindigde Sivasspor op een veertiende plaats.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uurVoorterrein geopend
14.30 uurWillem II – Sivasspor
16.15 uurEinde wedstrijd
17.00 uurSpelerspresentatie op het voorterrein
17.45 uurHandtekeningen en foto’s
18.30 uurAfsluiting Koningsdag

De presentatie van de Koningsdag zal dit jaar gedaan worden door Nick van Mourik en zal worden ondersteund door DJ Tommy Santo, die voor de muziek zorgt. Tijdens deze dag zijn er verschillende kraampjes aanwezig op het voorterrein en zullen er activiteiten plaatsvinden voor jong en oud. Als je het nieuwe Willem II thuis- of uittenue nog niet hebt is er deze dag ook de mogelijkheid om deze in de Fanshop aan te schaffen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens de Koningsdag een SeizoenClubCard te bestellen. De stadionreceptie is van 13.00 uur tot en met 18.30 uur geopend om je SeizoenClubCard te bestellen of om losse kaarten voor Willem II – Vitesse te kopen. Kinderen onder de 13 jaar die nog geen SeizoenClubCard hebben besteld kunnen indien ze lid zijn van de WII Kings een gratis SeizoenClubCard aanvragen voor het nieuwe seizoen.

Kom allemaal op zaterdag 1 augustus naar de Willem II Koningsdag die mede mogelijk wordt gemaakt door Moonen Attractieverhuur, Tricorp, DPD, Bonheur, van Mossel OPC, FOX Sports en BBA Tours.

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments