Your Voice: in goede en slechte tijden

35
1535
Foto: Toin Damen

Wat is het leven momenteel op alle facetten kut met een grote K. De maatschappij ligt volledig op zijn gat en daar trek ik al mijn vraagtekens bij. En alsof dat nog niet genoeg is, ligt het meest dierbare wat ik heb (Willem II) tegen de afgrond aan te neuzen. En daar wil ik graag mijn gevoel over delen met alle andere Willem II-ers. Willem II zal hoe dan ook de hoofdmoot van mijn bestaan blijven, maar wat we vrijdagavond tegen Utrecht te zien kregen, was ronduit te schandalig voor woorden en daar wil ik liever geen woorden aan vuil maken!

Waar ik wel wat over kwijt wil is het gevoel dat ik en vele anderen voor onze club hebben. Willem ll zit in ons hart, onze aderen, onze ziel en in onze geest. Dat zal als het aan mij ligt nooit verloren gaan. Wij hebben met zijn allen voor hetere vuren gestaan en dit overleefd. We zijn van een nietszeggend clubke naar een club gegaan waar iedereen graag heen komt en iedere club zijn spelwijze op aanpast. Dit is iets om trots op te zijn en trots op te blijven. Wij als supporters hebben de laatste jaren laten zien wat saamhorigheid is en dat we van het buitenbeentje op supportersvlak naar een serieus genomen supporterskern zijn gegroeid.

Ik zal hoe slecht en kut dan ook, te alle tijde achter mijn club blijven staan. Of we nu Europees spelen of rechtstreeks degraderen: het doet niks af aan het gevoel dat ik voor deze club heb. Wat telt is de liefde voor onze club, de liefde voor je maten en de liefde om maximaal heel je kop eraf te kwijken op de KingSide, Vakkie E of elders in het Koning Willem II Stadion. Wij zijn een grote familie en familie laat elkaar nooit in de steek. In een familie zetten we altijd een stapje extra om de ander er bovenop te helpen en dat is wat ons als supporters van Willem II zo sterk maakt.

In Tilburg horen we te maauwe en te zèèke – dat zit in ons DNA- maar meteen daarna komen we met actie en veelal in positieve vorm!

Laten we dit vasthouden hoe goed of slecht het ook gaat. We vieren SAMEN successen en we zullen SAMEN ook de mindere tijden door moeten komen. Ik stop met zeiken op alles en iedereen, ik stop met me negatief uitlaten over wat er goed en fout is gegaan, want daar kopen we nu niks meer voor. Ik focus me op het SAMEN doorkomen in deze barre tijden en lukt dat niet op het veld, dan lukt het ons als supporters altijd wel.

Of we komend seizoen nu in de Eredivisie spelen of in de Eerste Divisie: ik zal er zijn en velen met mij !!

Wij zijn de Tilburg Tricolores
We strijden ook al staan we onderaan
Schijt aan of we winnen of verliezen
Willem II zal altijd voortbestaan

Capo Kees

35 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments