Your Voice: de T van Traditie

10
2749

Iedere club heeft zijn eigen clubwaarden. Zo ook Willem II. In het verleden heb ik regelmatig samen met andere vrijwilligers namens de Klankbordgroep Marketing Communicatie aan tafel gezeten met zowel bestuurders als medewerkers van de club.

De ideeën die daar werden besproken, ontstonden altijd vanuit de kernwaarden die zijn beschreven in het beleidsplan van Willem II. De 4 T’s worden ze ook wel genoemd. Oftewel: Trots, Tilburgs, Talent en Traditie.

Traditie; want Willem II is immers een traditieclub. Zo worden oud-spelers via de Oude Glorie nog altijd warm ontvangen, hebben we een standbeeld van Jan van Roessel voor de deur met daarop de namen van de club van 100 en zo kunnen we wel eventjes doorgaan.

Ook op supportersvlak hebben we de T van Traditie hoog in het vaandel. Als spelers niet in een retroshirt willen spelen, laten we van ons horen. Als spelers niet op komen dagen op een nieuwjaarsreceptie evenmin. Maar we laten ook nieuwe tradities ontstaan. Een daarvan is de jaarlijkse Flagday die afgelopen jaar zelfs is omgedoopt tot Flagweek. Maar er is een nieuwe traditie aan het ontstaan: INHAKEN.

De KingSide en vak E doen het al langer bij thuiswedstrijden, in uitwedstrijden wordt er ook massaal gehoor aan gegeven en gisteren zagen we na een oproep via social media ook op andere vakken dat er flink werd ingehaakt. Een nieuwe traditie is geboren.

Laten we vanaf nu iedere thuiswedstrijd massaal inhaken bij de aftrap. Van de KingSide tot de lange zijde en van de Goolse kant tot de hoofdtribune.

Inhaken met Trots, Kwèèke op zijn Tilburgs, de Tilburgse Talenten op vak N die ook meedoen en zo is de cirkel weer rond: INHAKEN is de volgende Traditie; helemaal volgens de clubwaarden die ooit zijn geformuleerd.

Djorisnul13

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Rijdenderechter
Gast
Rijdenderechter

Wordt alleen wel lastig om het uitvak mee te krijgen

Louis Depuyt
Gast
Louis Depuyt

Allemaal leuk en aardig dat springen voor de wedstrijden het ziet er van een afstand geweldig uit, en ik ben best bereid om mee te springen, maar als ik om me heen kijk op vak G zie ik meer dan genoeg mensen die al blij zijn dat ze kunnen zitten laat staan dat ze moeten gaan springen voor de wedstrijd. Ik hoop dat iedereen beseft dat het niet voor iedereen even makkelijk om enthousiast op en neer te gaan (leeftijd of handicap) Deze mensen zijn net zo hartstochtelijk supporter als anderen al kan het fysiek misschien niet zo goed meer..

SargentD
Lid
SargentD

Klopt. Daarom stond ik er des te harder van te kijken dat bij ons (op vak F) iedereen in ieder geval al bleef staan in plaats van te gaan zitten aan het begin. De boodschap was in ieder geval goed doorgekomen en dat was al meer dan ik verwacht had zo snel.

Frietmet
Lid

Alleen staan is ook tof, en als ook dat niet lukt zal niemand zich daar druk om maken hoor. Iedereen is Willem II-er van jong tot oud.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Zou echt geweldig zijn als we thuis tegen RKC massaal zo kunnen starten. Die laven van begin af aan bij de strot pakken en niet meer loslaten. Kijk nu al uit naar de volgende thuis wedstrijd

W013
Lid
W013

Was een kippenvel momentje gisteren!
Zou fantastisch zijn als we dit elke thuiswedstrijd zo kunnen voortzetten en dat er steeds meer mensen mee gaan doen!

Dirruk
Gast
Dirruk

Gisteren voor het eerst in lange tijd het eerste fluitsignaal meegemaakt vanaf vak C, om samen met een van de grondleggers van “sfeer” in het stadion in te haken. En ik moet zeggen dat het een mooie ervaring was om temidden van al die fanatieke supporters te voelen dat de grond onder mijn voeten gewoon trilde. Ook mooi om te zien dat naast vak E ( die ook iedere wedstrijd massaal inhaken ) de rest van de lange zijde ook steeds meer begint te bewegen en ook aan de Goolse Kant ging het aardig op en neer. Wat zou het… Lees verder »

Vakske H
Gast
Vakske H

Inhaken, en gelijk doorpakken!

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Inhaaaaaaaken!!

https://youtu.be/Ib9Z7jPD3Wo

Over inhaken gesproken…bij aftrap!

JR.
Gast
JR.

Helemaal mee eens, INHAKEN!!!