Your Voice: de T van Traditie

10
2797

Iedere club heeft zijn eigen clubwaarden. Zo ook Willem II. In het verleden heb ik regelmatig samen met andere vrijwilligers namens de Klankbordgroep Marketing Communicatie aan tafel gezeten met zowel bestuurders als medewerkers van de club.

De ideeën die daar werden besproken, ontstonden altijd vanuit de kernwaarden die zijn beschreven in het beleidsplan van Willem II. De 4 T’s worden ze ook wel genoemd. Oftewel: Trots, Tilburgs, Talent en Traditie.

Traditie; want Willem II is immers een traditieclub. Zo worden oud-spelers via de Oude Glorie nog altijd warm ontvangen, hebben we een standbeeld van Jan van Roessel voor de deur met daarop de namen van de club van 100 en zo kunnen we wel eventjes doorgaan.

Ook op supportersvlak hebben we de T van Traditie hoog in het vaandel. Als spelers niet in een retroshirt willen spelen, laten we van ons horen. Als spelers niet op komen dagen op een nieuwjaarsreceptie evenmin. Maar we laten ook nieuwe tradities ontstaan. Een daarvan is de jaarlijkse Flagday die afgelopen jaar zelfs is omgedoopt tot Flagweek. Maar er is een nieuwe traditie aan het ontstaan: INHAKEN.

De KingSide en vak E doen het al langer bij thuiswedstrijden, in uitwedstrijden wordt er ook massaal gehoor aan gegeven en gisteren zagen we na een oproep via social media ook op andere vakken dat er flink werd ingehaakt. Een nieuwe traditie is geboren.

Laten we vanaf nu iedere thuiswedstrijd massaal inhaken bij de aftrap. Van de KingSide tot de lange zijde en van de Goolse kant tot de hoofdtribune.

Inhaken met Trots, Kwèèke op zijn Tilburgs, de Tilburgse Talenten op vak N die ook meedoen en zo is de cirkel weer rond: INHAKEN is de volgende Traditie; helemaal volgens de clubwaarden die ooit zijn geformuleerd.

Djorisnul13

10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments