Yeboah: “Klaar om de wereld te verbazen”

2
1167

John Yeboah leek deze zomer hard op weg naar PEC Zwolle, maar witte rook bleef uit en dus speelt de 21-jarige aanvaller in elk geval tot de winterstop voor Willem II. Hij wil een frustrerende periode achter zich laten en aast op revanche.

Yeboah greep in de slotdagen van de transferperiode tot zijn teleurstelling naast een transfer, nadat hij te horen kreeg dat Willem II zou meewerken aan een vertrek. “Met PEC Zwolle was alles zo goed als rond”, bevestigt de Duitse aanvaller aan het Brabants Dagblad.

Van een transfer kwam het echter niet: Yeboah besloot vervolgens op Deadline Day niet naar de club te gaan. “Ik wilde niet, ik voelde me ongemakkelijk bij de hele situatie. Ik snapte het niet meer. Blijf ik? Ga ik weg? Het was allemaal heel vreemd.”

Nog dezelfde dag kreeg Yeboah van Willem II-trainer Fred Grim te horen dat hij kon blijven. “Eerlijk: hij is de beste trainer met wie ik gewerkt heb, ook al kiest hij niet voor mij. Ik hou van zijn manier van werken, en hij is oprecht. Ik voel de liefde van hem.”

En dus is Yeboah voorlopig speler van Willem II. “De laatste weken waren de zwaarste weken uit mijn carrière. Ik voelde af en toe net een voorwerp, alsof ik handelswaar was. Ik wil dat achter me laten”, zegt hij. “Ik weet diep van binnen dat ik echt een goede, goede voetballer ben. Als ik de kans krijg, dan kan ik Tilburg – nee, de hele wereld – verbazen.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Abonneren
Abonneren op
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments