Woud en Palacios in actie op WK onder 20

7
743

Michael Woud neemt met Nieuw Zeeland onder 20 jaar deel aan het WK voor landenteams onder de 20 jaar. Hij neemt het in gastland Polen met Nieuw Zeeland in de poulefase op tegen Honduras, Noorwegen en Uruguay.

Ook Palacios komt in actie op het WK. Door de winst op het Zuid Amerikaans kampioenschap in februari plaatste Ecuador zich. Ecuador staat in de ijzersterke poule met Japan, Italië en Mexico.

Het toernooi begint op 23 mei en duurt t/m 15 juni. Meer informatie over het toernooi vind je hier

Woud en Palacios zijn inmiddels in Polen aangekomen en aangesloten bij hun teams.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Off topic Profklimaat is nodig om bij Willem II te komen tot topprestaties Met de komst van Joris Mathijsen als technisch manager en inmiddels technisch directeur zette de verdere professionalisering zich in bij Willem II. Hij gelooft er heilig in dat een optimaal profklimaat nodig is om tot topprestaties te komen. Alles moet bij Willem II in het teken staan van winnen en dat is merkbaar in alle geledingen van de club. Voor sommigen is dat best wennen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Nederlandse profvoetballers die over het algemeen mondig zijn. In het buitenland heerst vaak een klimaat dat spelers… Lees verder »

UNITED
Lid
UNITED

Vink ik twijfel altijd als ik hem hoor praten of ik hem enorm sympathiek vind of een psychopaat. Maar nu ben ik eruit. Opzouten met die gek.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Dan kunnen de Kiwi’s al snel op vacantie dan….

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

WK onder 20. Voor deze jonge knapen een mooie ervaring. Daar worden ze beter van. Wat voor supporter ben je als je eigen spelers blijft afkraken na fouten. Zelf waarschijnlijk foutloos op je werk of op school.

Ik kies er iig voor om beiden veel succes te wensen. Dat zou ook voor Willem II alleen maar goed zijn.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Hij kan er helemaal niets van.Maar ja daar kan onze gember theedrinker niet tegen…Nog SP gestemd koen.

ed
Lid
ed

Doordenkertje Koen…. als we de play offs hadden gehaald was Woud nu niet in Polen…
En die play offs hadden we tegen Emmen al zo goed als binnen…..

Briegel
Lid
Briegel

Wie maakte ook weer die enorme ketser tegen ADO, die de wedstrijd deed kantelen?
Het lot van een keeper mannen: hij is de laatste schakel in de ketting.

Triest om een jongen van net 20 met slechts 4 ad hoc wedstrijden ervaring af te fakkelen. Ben blij dat hij komende weken in Polen het vertrouwen krijgt en onbezorgd ervaring op kan doen. Die neemt hij mee terug naar Tilburg en daar doen wij ons voordeel mee.