Wittewel, Wittenie, Wittewa, de punten!

16
2459

Wa trèkte aon?! meej Carnaval! Lilluke wèève, Wittewel, wittenie, wittewa!

Lilluke wèève, zo kunnen we de tricolores nog het beste omschrijven tegen Excelsior. Kostas zei het al, er was weinig scherpte. Toch bijzonder in DE wedstrijd van het seizoen en met 400 man achter je die 90 minuten lang voor sfeer zorgen.

T leek natuurlijk weer himmel nergens op. Maar het was dan ook net zo goed carnaval op het veld als op de Tribune. Koppers in het centrum en van der Velden als rechtsback, Streppeltje had amper 11 man om op te stellen. De verdediging was dan ook een schiettent en we mogen blij zijn met t puntje.

Geen al te beste punten dus, t is nie anders. Komt ie dan he…..

Kostas: 8

Was de beste, klaar! Onze Griekse strijder heeft ons een punt bezorgd. Wat een passie, zagen we die bij de rest ook maar.

Van der Velden: 4

Dat hij op rechtsback niet uit de verf komt daar kunnen we mee leven. Maar wat speelde de beste man ook voorin als een krant zeg. Continu balverlies, slorige passings, het niet geven van passes als dat had gemoeten…..en dan kunnen we nog wel ff doorgaan. Gaat er wel altijd voor, dat spreekt dan nog in zijn voordeel.

Heerkens: 6

Niet opvallend gespeeld maar bleef redelijk op de been

Koppers: 6.5

We hebben hem vaak verguisd hier, maar eerlijk is eerlijk, Koppers speelde niet slecht. Wellicht zelfs een van zijn betere wedstrijden voor Willem II, ondanks de centrumpositie.

Achenteh: 4.5

Heeft een drive naar voren, dat zijn we graag. We herinneren ons met weemoed nog de rushes van van Dijk vorig seizoen…daar kan Achenteh helaas niet aan tippen. Laat verdedigend  flinke steken vallen, werd links en rechts voorbij gelopen en was duidelijk een van de zwakkere plekken. Hopelijk beter op t middenveld.

Haemhouts: 5

Speelde die mee?

Falkenburg: 5

Waar is toch de Falkenburg van voor de winterstop. Miste de enige fatsoenlijke kans die we hadden. Zet die grote teen dan ook tegen de bal Erik!

Ojo: 5.5

Net als de afgelopen weken nog altijd niet lekker in vorm. Veel te slordig voor een speler op zijn positie en teveel ‘tikkie terug’. En waarom in godsnaam die vrije trap nemen…?

Hupperts: 5

Deed niet veel anders dan een beetje langs de lijn draven. Veel te weinig gezien, veel te weinig acties. En de tweede helft als back was ook niet al te best (logisch).

Ogbeche: 5.5

Werkt keihard maar mist echt nog de scherpte. Liet veel ballen van zijn voet springen helaas. Pluspuntje is wel dat hij echt doelgericht is. Enige speler van WII die van verder dan 10 meter durft te schieten. Nu nog op goal in plaats van t stadion uit!

Andersen: 5.5

Te weinig gezien, niet scherp genoeg. Gaf wel weer een paar lekkere passjes, maar van een speler met zijn talent mag je veel meer verwachten.

Braber: 6.5

Uiteraard kwam daar rond de 70e-75e minuut weer de standaard wissel van Streppel, Braber voor Haemhouts. Maar dit keer was Braber niet zo slecht. Maakte een mooie schaar ‘uit het boekje’ en was balvaster dan Haemhouts.

Brunooooooo: 11

Jaaaaa, daar was ie weer hoor. Mocht sneller dan verwacht invallen na 6 maanden blessureleed. Manmanman, wat een passie, wat een power. Gelijk weer gevaarlijk. Als je er 6 maanden uit bent en je legt in 10 minuten meer passie en gevaar op de mat dan de rest van de gehele voorhoede, dan ben je een held! Welcome back Bruno!

16 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments