Wissels Willem II verliezen van Volendam

16
1823

In Lara werd vandaag een oefenwedstrijd gespeeld tussen FC Volendam en Willem II. De Volendammers wonnen de wedstrijd met 4-2. De Tricolores traden aan met veelal spelers die niet zo veel minuten gemaakt hebben in de eerste seizoenshelft. De meest bijzondere positie was voor Charlton Vicento, die speelde als linksback.

volendam - willem II
Onder een stralend zonnetje maar met een koude wind beginnen beide partijen op het sportveld in Lara. Al na vijf minuten ligt de bal achter keeper David Meul, Kippersluis is de doelpuntenmaker. Na ruim 20 minuten krijgt Tim Janssen een goede kans op de gelijkmaker, maar hij kan de bal niet voldoende aanraken om de kans tot een doelpunt te promoveren. Iets later maakt huurling Willem II-huurling Kevin Brands de 2-0 voor FC Volendam. De aansluitingstreffer in de 28e minuut komt op naam van Freek Heerkens, waarmee hij de tussenstand op 2-1 zet. Nog voor rust brengen de Volendammers het verschil weer naar twee. David Meul red de vrije trap nog fraai, maar uit de daaropvolgende corner maakt Fafiani er 3-1 van.

In de tweede helft verschijnt Jerson Cabral in plaats van Ben Sahar op het veld. Na ruim een uur mag A-junior Frenkie de Jong invallen voor proefspeler Tim Janssen. Iets later wordt het wel 4-1 voor het ‘andere Oranje’. Een mooie aanval eindigt bij Veerman en hij krijgt het doelpunt achter zijn naam. Ongeveer tien minuten voor tijd komt de eindstand op het scorebord. Cabral scoort de 4-2. Een nuttige, maar verloren oefenwedstrijd in Lara. Zaterdag speelt de ploeg van Jurgen Streppel tegen Sporting Charleroi, de nummer 4 van de Belgische Jupiler League.

Opstelling Willem II: Meul, Cornelisse, Heerkens, Heymans, Vicento, Ippel, Sporkslede, Vleugels, Tim Janssen (61. Frenkie de Jong), Sahar (46. Cabral) en Zanelli

Bron: www.willem-ii.nl 

16 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments