Winterstop te vroeg voor Özbiliz

8
566
Özbiliz in duel met Linssen (foto: (c) Toin Damen)

Özbiliz laat zich zien in nieuwe rol: ‘De winterstop komt misschien wel iets te vroeg’

Met een weergaloze uithaal bezegelde Willem II’er Aras Özbiliz al in de eerste helft het lot van AFC. ,,Het voelde goed.”

Het was de derde en meteen laatste treffer van de avond. Donis Avdijaj en Fran Sol brachten Willem II al gauw in een zetel. ,,Het voelde goed, ja”, zei Özbiliz na afloop. ,,Ik wilde eigenlijk voorgeven. Nee, haha, hij was gewoon bewust. Ik voel me wel goed, heb nu een paar wedstrijden in de benen. Hoe meer je speelt, hoe lekkerder je je gaat voelen.”

Özbiliz werd door Koster opnieuw op de nummer tien-positie geposteerd. ,,Ik heb er wel eens eerder gespeeld, het is niet nieuw voor mij. Het pakt wel goed uit nu, het is een iets andere rol. Een voorkeur heb ik niet echt. Daar waar ik nodig ben, probeer ik het zo goed mogelijk in te vullen.

Door de zege op AFC plaatste Willem II zich voor de kwartfinale van de KNVB-beker. Zaterdag is de loting.

Met Özbilic op 10 verschuift Crowley naar de buitenkant. Wat vinden jullie van deze ontwikkeling?

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments