Willem II’ers blinken uit in EK kwalificatie

15
3124
Griekse aanwinsten Vrousai en Pavlidis zorgde voor de bevrijdende 2-0 (foto: (c) Toin Damen)

Griekenland U21 heeft goede zaken gedaan in de EK-kwalificatie. Op eigen bodem werd met 5-0 gewonnen van San Marino.

Uitblinkers aan Griekse zijde waren Evangelos Pavlidis en Marios Vrousai. Pavlidis en Vrousai scoorden beiden in het vorige interlandduel, en herhaalden dit kunststukje tegen San Marino. Pavlidis liet het net twee keer bollen en Vrousai één keer.

De talenten maken een geweldige ontwikkeling door en we zijn erg benieuwd wat zij volgend seizoen voor kunststukjes gaan laten zien.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Fonske
Gast
Fonske

Focus leggen op buiten de zestien verdedigen…en zodoende voorkomen van penalty ’s tegen. Maar verder een topper gelijk aan Tsmikas! Ik ben benieuwd naar de opvolger.. zal vast weer een goeie zijn gelijk aan

Fonske Malien…

Wally58
Lid
Wally58

Samen met Mats Kohlert hebben we een goede voorhoede, maar dan moet Koster ze wel opstellen en niet Dankerlui op rechtsbuiten omdat oud ajaxied is !!

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Offtopic maar ik verbaas me er wel echt heel erg over. Palacios staat nu ook weer in de belangstelling van Lyon. Ik vind Palacios een aanvallend best prima hoor maar die komt als pure back toch gewoon echt te kort op dat niveau? Ik vind het voor ons een leuke speler maar ik denk dat een Tsimikas echt veel verder is/was dan dat Palacios is.

Frankwie
Gast
Frankwie

Tsimikas was ook twee jaar ouder.
In principe heeft Palacios ook een betere tackle in huis. Hij is ook zeker een betere verdediger dan Tsimikas. Maar concentratie en.positiespel moeten nog veel beter. Hij is ook pas 19!

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Ben ik niet met je eens. Palacios heeft dit jaar denk ik wel 3 penalty’s veroorzaakt door zijn tackle veel te laat in te zetten. Klopt verder wel dat die jongen pas 19 is en veel potentie heeft maar je moet hem toch gewoon beoordelen op hetgeen hij nu laat zien?

Frankwie
Gast
Frankwie

Hoeveel penalties heeft Tsimikas vorig jaar veroorzaakt?
Ik vond Tsimikas ook toffer, hoor, maar zie wel de potentie bij Chiqui

bertje
Gast
bertje

Als supporter van Willem II is het niet onlogisch dat jij hem beoordeelt op hetgeen hij nu laat zien, maar je mag van Lyon toch verwachten dat ze naar potentie kijken, en niet naar een incidentele fout die hij maakt. En dat doen ze blijkbaar dus ook.

SargentD
Lid
SargentD

Als pure back moet ie denk ik zelfs blij zijn dat Willem II geen backup voor hem had. Wat niet wil zeggen dat ie niet kan groeien en aanvallend heeft ie in ieder geval zeker zijn waarde. En hij is nog jong natuurlijk. Maar al die belangstelling van die grotere clubs sta ik ook wel van te kijken ja.

TTB
Lid
TTB

De belangstelling voor Palacios komt voornamelijk door de prestaties van Ecuador op het Zuid-Amerikaans kampioenschap onder 20 en nu dus ook op het WK onder 20. Hij is nog jong en misschien zien de grote clubs veel potentie, want afgelopen seizoen bij ons vond ik hem, zowel verdedigend als aanvallend, matig. Slechts 3 assists en 0 doelpunten in 27 wedstrijden. (Hij is natuurlijk een back en geen aanvaller, maar dan nog.) Bij de meeste wedstrijden had hij naar mijn idee te weinig rust aan de bal en overzicht om aanvallend iets bij te dragen. Daarnaast ook een aantal keer op… Lees verder »

Klopp
Gast

Toen ze kwamen had ik mijn twijfels, maar een paar wedstrijden waren die weg. Onze Griekse helden.

Deali
Gast
Deali

Deze jongens zijn echt goed gescout. Nog nauwelijks wedstrijdervaring op (het hoogste) niveau en nu al voor club als land van belang. Beloofd wat hoor 🤗

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Vrousai heeft toch ook een optie?Zo ja heel rap lichten!

Robby
Lid
Robby

Ja dat heeft ie en nee niet te snel lichten. Wij zijn de enige die kunnen bepalen of we Vrousai overnemen. De prijs is al vastgelegd en net als bij Pavlidis wacht er een meerjarig contract op hem hier. Waarom dan nu al die optie lichten terwijl je hem nog een heel seizoen risico loos kan huren. Stel dat ie een blessure ala Peters en VD Rijt afscheurt dit seizoen en nooit meer op niveau kan spelen? Gewoon dit aankomende seizoen nog lekker huren en op de dag voor het verstrijken van de deadline deze optie lichten.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Oke!duidelijk dan zou ik ook nog ff wachten met optie!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Onze Griekse trots