Willem II zonder Palacios en Lewis

13
759
Bron: BD.nl

Willem II kan zaterdag in de wedstrijd tegen Vitesse geen beroep doen op Diego Palacios. De verdediger keert begin volgende week terug naar Nederland. Dat maakte trainer Adrie Koster vrijdag in het wekelijkse persmoment bekend.

Ook de niet fitte Fernando Lewis en Donis Avdijaj zijn afwezig. Karim Coulibaly heeft na lang blessureleed afgelopen maandag weer zijn eerste minuten gemaakt, maar zit in Arnhem nog niet bij de wedstrijdselectie.

‘Gretige tegenstander’
Vitesse behaalde in 2019 nog geen overwinning. Afgelopen weekend ging de ploeg van Leonid Slutsky in de slotfase onderuit tegen FC Groningen (2-1). ‘Daarom verwacht ik een gretig en gemotiveerd Vitesse. Beide ploegen gaan voor de overwinning, dus ik verwacht een interessante pot’, aldus Koster.

Goed spel, geen punten
Ondanks de twee nederlagen tegen VVV en FC Groningen, is Koster te spreken over het spel. ‘Qua voetbal hebben we het in die wedstrijden goed gedaan. Maar voorin hebben we onze kansen onbenut gelaten en achterin wat steekjes laten vallen. In onze ontwikkeling is de volgende stap dan ook dat we ons voor dat spel met punten moeten gaan belonen.’

AwayDay
Het uitvak in De GelreDome is zaterdagavond met 1000 supporters volledig gevuld. Vitesse – Willem II is uitgeroepen tot de jaarlijkse AwayDay, een mooie samenwerking tussen supporters, sponsoren en de club. De wedstrijd begint om 20.45 uur en is voor de thuisblijvers te volgen op FOX Sports 2 en ons live Twitter-verslag.

13 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments