Willem II zegt contracten formeel op

44
6185
Fotoburo Toin Damen ©

Willem II heeft vandaag op de officiële website bekend gemaakt welke contracten formeel zijn opgezegd. Nadat de eenzijdige optie in het contract van Driess Saddiki werd gelicht volgen nu de formele opzeggingen.

Willem II zegt de contracten van Freek Heerkens, Jordens Peters en Victor van den Bogert op. Voor vd Bogert betekent dit een afscheid na tien jaar bij de club. Met Heerkens gaat Willem II later nog in gesprek om een mogelijke contractverlenging te realiseren. Ook met aanvoerder Jordens Peters wordt gekeken naar een verdere samenwerking in de toekomst, maar in welke rol dit zal zijn is nog onduidelijk.

De koopoptie op Ole Romeny wordt niet gelicht en dat betekent dat de aanvaller terugkeert naar NEC.

Navraag bij de club leert ons dat Holmèn pas duidelijkheid hoeft te krijgen wanneer zijn contract nog maar één maand doorlooptijd heeft. Dit omdat Holmèn pas in zijn eerste contract zit. De Zweed beschikt dus wel over een aflopend contract bij Willem II.

Ook spelers moeten vanuit hun kant het contract formeel op zeggen voor 1 april. Afgelopen seizoen vergat Timon Wellenreuther zijn contract op te zeggen, waardoor zijn contract automatisch met een jaar verlengd werd en Anderlecht een transfersom moest betalen voor de doelman.

Abonneren
Abonneren op
guest
44 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments