Willem II wint overtuigend van AZ

81
1942
Heerkens in duel met Idrissi (foto: (c) Toin Damen)

Willem II heeft vanmiddag met 2-1 overtuigend de eerste van de tweeluik deze week gewonnen van de Alkmaarders. De basis werd in de eerste helft gelegd waarin de Tricolores erg fel begonnen aan de wedstrijd en AZ flink op de huid zat. Voor rust scoorde Vrousai en Crowley en liet Isak een enorme kans liggen de voorsprong uit te bereiden! Na rust drong AZ aan en maakte Til in de 78ste minuut de aansluitingstreffer. Hoewel AZ meeste balbezit had kreeg het weinig kansen. Voor het eerst in de historie wint Willem II voor de competitie uit en thuis tegen AZ. Donderdag hopelijk een goed vervolg!

(verslag: willem-ii.nl)
WILLEM II WINT OOK TWEEDE ONTMOETING MET AZ
Willem II is het ‘tweeluik’ tegen AZ met een klinkende zege begonnen. Met veel strijd en overgave maakte de thuisclub voor rust het verschil door doelpunten van Marios Vrousai en Daniel Crowley. AZ kon na rust de opgelopen schade niet meer repareren: 2-1. Voor de Alkmaarders rest een herkansing in de halve bekerfinale.

In de week van de waarheid startte Willem II furieus. Al in de twee minuten ontsnapte AZ tot drie keer toe aan een achterstand. Damil Dankerlui kopte over en Marco Bizot had een antwoord op een bekeken schot van Alexander Isak. De redding op de kopbal van Marios Vrousai was zo mogelijk nog knapper. Na een klein kwartier zag Bizot er minder goed uit. Een vrije trap van Freek Heerkens viel achter de Alkmaarse verdediging. De attente Vrousai verschalkte de uitkomende Bizot met een kopbal: 1-0.

Slordigheden
Ook de eerste tegentreffer in het huidige kalenderjaar leek AZ niet wakker te schudden. De Alkmaarders grossierden in slordigheden. Bovendien zette Willem II goed druk, waardoor de ploeg van trainer John van den Brom niet aan voetballen toe kwam. Na een halfuur spelen geloofde Renato Tapia in een diepe bal die weer achter de Alkmaarse defensie viel. De middenvelder bediende Dankerlui die met een handige actie de achterlijn haalde en Daniel Crowley in staat stelde om de voorsprong te verdubbelen: 2-0.

Crowley en Vrousai zorgde met hun treffers voor de overwinning! (foto: (c) Toin Damen)

Afstandsschot
Het aangeslagen AZ hapte naar adem. De Alkmaarders slaagden er geen moment om het spel te spelen waarmee ze in de afgelopen weken de ene na de andere tegenstander omver speelden. Pas in de slotfase van de eerste helft zorgde Fredrik Midtsjø met een afstandsschot voor het eerste Alkmaarse wapenfeit. Natuurlijk was het ook de verdienste van Willem II dat AZ niet in goeden doen was. De sleutel van het succes lag op de flanken waar Freek Heerkens en Diego Palacios de gevaarlijke aanvallers Oussama Idrissi en Calvin Stengs uitstekend in bedwang hielden. Na de rust ging de thuisclub verder waar het gebleven was. Binnen een minuut moest Bizot alweer handelend optreden. Na een voorzet van Palacios zag Isak zijn kopbal in de handen van de doelman verdwijnen.

Aansluitingstreffer
Na een uur spelen probeerde trainer Van den Brom met een aanvallende wissel het tij te keren. De gok betaalde zich bijna uit toen invaller Björn Johnsen met een kopbal Timon Wellenreuther op de proef stelde, maar de doelman had een knappe redding in huis. AZ voerde de druk op, maar Willem II wekte deze middag geen moment de indruk dat er iets te halen viel in Tilburg. Toch werd het nog spannend toen vanuit het niets de aansluitingstreffer viel. Met ruim tien minuten op de klok viel de bal voor de voeten van Guus Til die in het dak van het doel raak schoot: 2-1.

Stormram
In de slotfase stuurde AZ stormram Ron Vlaar naar het front in een uiterste poging om de gelijkmaker te forceren. De beste kansen waren echter voor de thuisclub, maar met name Isak was ongelukkig in de afronding. Ook de vijf minuten blessuretijd waren aan AZ niet besteed, waardoor Willem II met een kostbare driepunter de generale repetitie voor de halve bekerfinale afsloot.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Heerlijk!! We zagen weer het team van kort na de winterstop (NAC, Twente, Utrecht)! Fel, strijd en bij vlagen heel goed voetbal. Donderdag komt AZ met andere intenties naar Tilburg, wordt denk ik een prachtige halve finale!! Als Koster & Co het elftal nog wat stabieler, minder wisselvallig, krijgen.. ben ik blij dat ze met Adrie gaan verlengen. Geweldig dat Dankerlui z’n beste wedstrijd voor Willem II speelde, leuk ventje dat altijd alles geeft en positief is. Geen kapsones, spelen waar de trainer je nodigt heeft. Zie ook interview bij de NOS met hem, hij heeft mijn respect verdiend. PS.… Lees verder »

Jerry_32
Lid
Jerry_32

Geblesseerd cq niet fit genoeg

Martin Coolen
Gast
Martin Coolen

Fantastische prestatie van Willem II. Lekker agressief gespeeld. De 2-1 overwinning deed mij denken aan mij allereerste wedstrijd van Willem II die ik zag in het toenmalige Gemeentelijk Sportpark op 25 maart 1956; WILLEM II-ALKMAAR 2-1. De spelers van toen waren o.a. Chris Feyt, Piet van Bladel, Rinus Formanoy, Frans van Loon, Piet de Jong, Sjel de Bruijckere, Jan van Roessel, Jan Brooijmans, Gerrit de Wit.
Nu op naar a.s. donderdag met de zelfde instelling.

WillemIIOosterhout
Gast
WillemIIOosterhout

Vanuit Faro de wedstrijd zitten kijken. Genoten van het spel, de sfeer op de tribune en het biertje aan het strand. Hopelijk van de week weer👌🏻

W013
Gast
W013

Zooo, dat is nog eens lekker wakker worden!
Top sfeer, top wedstrijd.. Nu alle pijlen richten op donderdag!

Off topic:
Wat een heerlijk nieuw nummer zeg die je gewoon kan blijven zingen.

Oh oh oh oh oh, oh oh oh oh, Oooo tricolores
Ja la la la la, la la la la, Willem ll Tilburg

Klap: Oh oh oh oh oh, oh oh oh oh, Oooo tricolores
Klap: Ja la la la la, la la la la, Willem ll Tilburg

Rene
Gast
Rene

Mijn gehoor is niet best, maar is die tweede regel niet meer iets van “t – t – t – t – Tilburg”? Was trouwens inderdaad een gaaf deuntje dat ook op de lange zijde snel en makkelijk werd opgepikt.

mongol
Gast
mongol

Rene, W013 heeft de goede tekst getypt, nog efkes oefenen voor donderdag

Rene
Gast
Rene

Hehehe. Dank je wel voor het corrigeren van mjin slechte oren :). Donderdag doe ik weer uit volle borst mee, maar dan nu met de juiste tekst!

Fran_Sol_4life
Gast
Fran_Sol_4life

Van welk liedje is dat deuntje ook alweer? Klinkt goed!

Don dn macaron
Gast
Don dn macaron
TriColores1896
Lid
TriColores1896

https://t.co/cxgcLRjCuF
Gat rumberu

Bedoel je deze ?

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

Willem II werd al voor de wissel Crowley – Anita naar achter gedwongen door de AZ wissel van verdediger van V. Rhijn voor extra aanvaller Johnsen, dat Koster daar even later op anticipeert door een aanvallende middenvelder door een verdedigende middenvelder te vervangen is gewoon goed, zo bleef je verdedigend één op één staan. Tapia was het beste vanaf dus ook logisch dat je dan gezien de voorsprong achterin een extra verdediger brengt om de winst over de streep te trekken…

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Heerlijke middag gehad. De eerste helft een prima spelend Willem II gezien. De tweede helft een Willem II gezien wat knokte voor elke meter. Sfeer was bij vlagen ook super. Het enige wat ik me afvraag.. wat voegen die grote vlaggen tijdens de wedstrijd toe aan de sfeer? Het belemmerd naar mijn mening alleen maar zicht op het veld. Die vlaggen zijn leuk bij de opkomst maar laat ze tijdens de wedstrijd lekker liggen.

Frietmet
Gast
Frietmet

Die grote vlaggen hebben nog geen 5 minuten in de lucht gehangen. Iedereen probeerd er wat van te maken en toch zijn er weer een handjevol mensen die moeten klagen. ABC is een sfeervak joh, stel je niet zo aan en ga anders 3 stoelen naar rechts staan

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Ik zie de toegevoegde waarde van die vlaggen niet, sorry. In mijn beleving verhoogd dat de sfeer niet. Jammer genoeg hebben we niet allemaal dezelfde mening en denken we verschillend over het maken van sfeer maar respecteer elkaars mening gewoon.

Mongol
Gast
Mongol

Vraag je nu serieus waarom er vlaggen worden gebruikt op een sfeervak? Die vlaggen worden gebruikt om de sfeer te verhogen en wat uit te stralen

DenFez
Gast
DenFez

Ikkes zal wel eens ffkes hier serieus op reageren; de vlaggen brengen inderdaad sfeer. Niet direct neh als gij da ding in oe gezicht krijgt. Maar voor de meese aan de andere kaant van onzen golfplaten bak is het een schitterend gezicht. Het geeft ons trots. De spelers zien het ook; die gaan mogelijk nog een tandje extra bijzetten.

Rene
Gast
Rene

Voor aanvang van de wedstrijd was ik chagrijnig. Want Koster had weer Dankerlui op rechtsvoor gezet. Is hij nou ook al beter dan Pavlidis? Maar ik moet eerlijk zeggen: Dankerlui speelde een fantastische wedstrijd. Als hij zo donderdag weer speelt, dan mag Damil van mij weer in de basis. Echt top gedaan. Twintig minuten voor tijd werd ik niet chagrijnig, maar was ik vooral verbijsterd (echt verbijsterd) toen Koster Crowley wisselde. Onmiddellijk werd Willem ii ver naar achter gedwongen en die 2 – 1 viel echt niet uit het niets. Ik blijf Koster maar een rare trainer vinden. Waarom deed… Lees verder »

Eula
Gast
Eula

Ik vond de wissel niet zo gek.

Ja, Crowley was één van de beste. Maar hij was redelijk leeg en gooide zijn energie alleen nog in aanvallen. Dat je dan een ervaren verdedigende middenvelder brengt die weet hoe je een wedstrijd over de streep moet trekken; zo gek is dat toch niet?

dn Baaierd
Lid

Had dan toch liever Lieftink gezien aangezien die 3 koppen groter is dan Anita. En je weet dat hun ook de bal er in gaan pompen. Had Lieftink met zijn lengte toch wel van een meer waarde kunnen zijn.

Frank1896
Gast
Frank1896

Die zat niet bij de selectie, is volgens mij nog niet fit genoeg.

@win
Gast
@win

De wissel van Crowley was een reactie op de aanvallende wissel van AZ (Johnsen voor Van Rhijn). Daardoor ging AZ met de punt naar voren spelen vanaf het middenveld en dat was voor Crowley (die er al heel veel energie in had gestoken, hij speelde gewoon heel goed inderdaad) niet meer te belopen. De goal van AZ kwam niet uit het niets hoor, ze boekten steeds meer terreinwinst en zeker na die wissel van hun kant. Tactisch gezien een volkomen logische wissel dus van Koster. Je had ook één van je vleugelspelers kunnen offeren voor Anita maar ik vond Vrousai… Lees verder »

jbj.ot
Gast
jbj.ot

Laat de week maar beginnen, en wat is het toch heeeerlijk om de zusjes te zien spartelen😁

Losnarf
Gast
Losnarf

Idd een terechte overwinning. Willem II vanaf het begin tot het eind goed gewerkt. Score had hoger uit kunnen vallen als Isak eens leert af te spelen. Heerlijk de eerste ploeg in 2019 die scoort tegen AZ en wint. Op naar donderdag

Tovenaar
Gast
Tovenaar

Iedereen heeft geweldig gespeeld. Zelfs Meissner speelde goed. Jammer dat Koster Crowley eraf haalde. Volgens mij was hij nog niet leeggespeeld. Daarna was het voetbal weg en was het werken. Onze toppers waren echt wel Vrousai en Tapia maar zonder de rest tekort te doen.

Roemir
Gast
Roemir

Verdiende overwinning, ik heb genoten. Vond dat ze eerste helft al met 4-0 voor hadden mogen staan.
Begreep alleen niet dat Isak zo lang mocht blijven staan. Je staat eigenlijk laatste kwartier met tien man als zijn Zweedse Duracell batterijen leeg zijn. Dr zit op de bank nog een gretige Griek die je dan eerder moet brengen, maar ja. Drie punten tegen AZ waar nog niemand tegen had gescoord in 2019. Godsakker wa zijn ze goed, hè.

Mourinho
Lid
Mourinho

Lekkere overwinning en goede eerste helft.
Vrousai erg goed.

Opvallend: elke keer als Anita invalt verdwijnt het voetbal uit de ploeg en worden we terug gedrongen. Lekker op de bank laten zitten (of nog beter: enkeltje Leeds) en Saddiki, Lieftink of Akkaynak brengen.

Snorro
Gast
Snorro

Als je het voetbal (crowley) eraf haalt om met Anita tegen te houden is dat geen bijzondere conclusie toch? Tegen Vitesse ging het pas lopen mét Anita in de ploeg.

Robby
Gast
Robby

Anita komt er tegenwoordig is als de voorsprong verdedigd moet worden. dus niet zo gek dat het spelbeeld veranderd als hij erbij komt.

Oud Noord
Lid
Oud Noord

Echt een knappe overwinning, en na de laatste 3 nederlagen had ik dit niet echt verwacht eigenlijk. Vrousai is een absolute aanwinst, technisch bekwaam en ook veel power naar voren. Isak nog een beetje ongelukkig maar had ook 2x kunnen scoren met een kopbal. Hij mag nog wel wat meer inzet tonen. Ook Dankerlui speelde goed en onze keeper ook weer prima. Op naar Donderdag!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Overgens blijft het kut met die var met doelpunten elkekeer na kijken met name bij de 2-0. Duur het best lang voor dat de scheids groenlicht gaf. Het echte spontaan juichen is er zo niet meer bij blijft toch elke keer kijken dat de scheids het spel weer hervat

Fan
Gast
Fan

Maar ook 2x juichen als hij goedgekeurd wordt. Dat is dan weer leuk.

FranSol1896
Gast
FranSol1896

Bij die 2-0 was het achteraf ook wel logisch dat er goed gekeken werd. Tapia stond namelijk echt randje buitenspel. Ik ben er nog niet volledig van overtuigd dat hij geen buitenspel stond na een aantal herhalingen. Maja wat kan mij het verrekken, 3 punten erbij.

Rene
Gast
Rene

En bij die eerste goal was de VAR ook terecht aan het kijken. Alleen niet of de goal telde (want die telde), maar vooral of de keeper van AZ een rode kaart had verdiend. Maar ja, in het stadion weet je niet dat ze naar die keeper aan het kijken zijn. Daar denk je alleen maar: shit, het zal toch niet…

Robby
Gast
Robby

Kan je nog roodgeven als er uit gescoord wordt? tijdens de wedstrijd bedacht ik me was het niet beter dat ie miste dan was het een penalty en rood voor de keeper dan was het zeker niet billenknijpen op het einde want die Bizot heeft er toch echt voor gezorgd dat het geen 3-0 en 4-0 werd.

Rene
Gast
Rene

Dat niet alleen, met direct rood had Bizot ook de halve finale gemist…

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Je kan nog rood geven na een overtreding, maar is wel afhankelijk van de overtreding. Als Bizot nou ala Schumacher in was komen vliegen dan is dat gewoon rood. In dit geval was het niet dermate ernstig dat het rood waard was. Dat was het alleen geweest als hij niet had gezeten, want dan was het ontnemen van een scoringskans geweest. Dus ja, misschien was het inderdaad wel beter geweest als hij naast was gegaan en het een penalty en rood voor Bizot was geweest. Dan was Bizot er donderdag ook niet bij geweest.

Tilburg_1896
Gast
Tilburg_1896

Vrousai, wat een aanwinst!

Losnarf
Gast
Losnarf

Idd gelijk de optie lichten en hem behouden

Dre
Gast
Dre

Willem II had bij rust en net na rust al ver voor moeten staan. En dan weet je als dat niet lukt dat het billenknijpen wordt. Maar eigenlijk zijn we niet on de problemen geweest. Ik vond isak heel slim spelen, en vrousai moeten we 5 jaar vastleggen. Wat een (team) speler. Gaan we drie keer in een seizoen winnen van de nummer 4? Wordt moeilijk

Polonaise
Gast
Polonaise

Als het 2 keer lukt dan hebben we veel kans

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Had het idee dat de speler de overwinning niet al te uitbundig vierde en al direct na de wedstrijd met de gedachten bij donderdag waren. En dat is zeer professioneel. Donderdag nog een keer erop klappen.

vak-a
Gast
vak-a

En bijna vergeten, een dikke 8 voor dankerlui👍🏻

Polonaise
Gast
Polonaise

Nu al zin in de punten van de spelers door de redactie van tilbo

Dre
Gast
Dre

Die krijgt van de tilbo redactie toch weer een onvoldoende

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Dre niet zo DE redactie van Tilbo gaat straks met punten strooien zoals als ZWARTE PIET in zn hoogtijden met pepernoten strooide

Opa Henk
Gast
Opa Henk

Veel strijd en beleving daar hou ik van!! De wissel van Crowley begreep ik ook niet. Had liever gezien dat Isak eerder gewisseld zou worden voor onze Griek.
Je kunt zien dat deze jongen talent heeft, maar als spits mist hij toch best veel kansen, vooral die kans in de eerste minuten, en die vrije kopkans net na de rust had er wel in gemoeten.
Tapia was echt weer top vandaag!
Al bij al een verdiende overwinning, op naar donderdag.
Gewoon met dezelfde intentie beginnen als vandaag, en dan niet bij een voorsprong achteruit gaan lopen!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ opa Henk

Die reden die ik kan bedenken dat ie Crowley wisselde om hem rust te gunnen voor Donderdag. Koster speelde met vuur maar het pakte gelukkig goed uit

Sooike
Gast
Sooike

Wij zijn absoluut niet in de positie om spelers rust te gunnen. Domme wissel dus

Hotseknots
Gast
Hotseknots

Zeker geen domme wissel. Er vielen te veel gaten op het middenveld doordat AZ aanvallend had gewisseld en Crowley bij balverlies niet meer mee stoorde, maar voorin bleef hangen. Isak was ongelukkig in de afwerking maar was 90 minuten lang een dreiging voor de veel te trage Vlaar, dus begrijpelijk dat die zo laat mogelijk gewisseld werd.
Na de wissel stond het verdedigend weer goed, op het kleine slippertje van Palacios na waaruit de 2-1 viel.

Rene
Gast
Rene

Ik vond juist dat Vlaar Isak wel heel makkelijk kon bijhouden iedere keer. Sterker nog, meestal sprintte die Vlaar Isak met gemak voorbij.

Robby
Gast
Robby

dat is 1x gebeurt die andere 5x was Isak Vlaar de baas. Vlaar maakte sowieso veel dekkingsfouten tav Isak. En dat met zijn ervaring. In dit soort wedstrijden zie je de kracht van Isak. Tegen versterkte defensies heeft Isak het moeilijk maar die gast is gewend op het 4e niveau van Duitsland te spelen eredivisie is toch wel een stuk hoger. Daar moet ie aan wennen.

vak-a
Gast
vak-a

Dees waren zeer belangrijke punten zowel voor de stand als voor het gevoel en vertrouwen. Isak vond ik alweer tegenvallen, zeg maar gerust zwaar tegenvallen. Weet niet wat “werken vur ouw centen” in het zweeds is maar Isak iig ook niet.
Investeer maar in onze griekse spits. Waarschijnlijk minder talent, maar werkt als een paard. Vrousai heul rap vastleggen, wat kan die mees ballen.

Rene
Gast
Rene

Isak doet echt wel enorm zijn best. En hij zal vast wel een goede aanvaller worden. Toch zie ik ook liever Pavlidis, of desnoods Kristinsson. Dat zijn allebei eigen spelers en bovendien is het rendement van Pavlidis stukken hogen dan dat van Isak.

Robby
Gast
Robby

Ik hoop dat we Isak volgend seizoen ook kunnen huren. Gisteren zag je al hoe ongelofelijk gevaarlijk die gast kan zijn. Enorm veel talent alleen moet nog wat slimmer worden. Maar die gast is 19!!!! M.i. enorme goeie leerschool voor hem de eredivisie.

koen kooiman
Gast
koen kooiman

Wil mijn excuses aanbieden voor mijn voorspelling zat er gelukkig helemaal naast nu een goed vervolg donderdag Willem II

Wally58
Lid
Wally58

Mooie overwinning genoten van de strijd vanaf minuut 1 ! Minpuntje de wissels de beste man eraf snapte het zelf ook niet ! Te late wissel van onze Griep ipv Isak.

jbj.ot
Gast
jbj.ot

Heerlijke wedstrijd, met Dankerlui voor mij de grote uitblinker !

Op naar donderdag🇳🇱🇳🇱🇳🇱

P.s. uitspraak Til ff afdraaien voor de wedstrijd😉

Lewis
Gast
Lewis

Waar staat het interview met til?

Snorro
Gast
Snorro

Bij het vuilnis….

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Gevochten als mannen gestreden als leeuwen. Met als gevolg 3 belangrijke punten kunt toch zeggen dat Tapia samen Vrousai de beste winterversterkingen zijn. eerlijk is eerlijk Dankerlui speelde vandaag niet slécht. Wat zo het mooi zijn als we 3× in een seizoen van AZ winnen. Gas er op donderdag

Hiephiep
Gast
Hiephiep

Speelde Dankerlui vandaag niet slecht?

Dankerlui was vandaag super! Van mij krijgt hij alvast een dikke 8!

Tarbozan
Gast
Tarbozan

ik heb vandaag genoten van de inzet van het team. maar wil er wel even dankerlui uitlichten> al maanden loop ik me te ergeren aan de opstelling wekelijks omdat dankerlui wederom opgesteld staat en mopper ik dat hij bij uno animo 4 misschien mee zou kunnen, Ik heb niks tegen zijn inzet en ijver maar zag t verder niet gebeuren.

Maar ik geef t vandaag grif toe, ik zat mis.
Verder mooie teamprestatie, veel lopende mensen, aloleen de kansen mogen wat meer afgemaakt worden.

Budgie
Gast
Budgie

Iemand nog wat te zeuren over crowley!? Wat een held❤️

Hiephiep
Gast
Hiephiep

Is dit een comment om reacties uit te lokken?

Crowley speelt altijd een dikke voldoende. Soms plakt hij aan de bal en loopt hij er teveel mee, mede door dat er niemand vrij staat… houdt het als het wel kan soms iets te lang de bal vast.

OF:
Ik vond nummertje die continue in een gelijke toon 20 min echt super tof. Geen enge stilltes na bepaalde liederen. HEERLIJK.

Budgie
Gast
Budgie

Dit was een sneer naar al die zeikers, of moet ik zeggen de “Braber-fans” die zitten te zeiken op deze held. Ja, hij loopt soms te veel, ja hij kapt soms een keertje te veel, ja hij verliest wel eens een bal (omdat hij altijd vooruit wil spelen)….
Eindelijk weer eens een echte nummer 10, die daarnaast ook nog eens beschikt over een winnaarsmentaliteit! Iets wat we allemaal willen zien dacht ik, maar aan de negatieve reacties die hier vaak komen lijk ik het mis te hebben…

Voor mij kan hij in ieder geval niet meer stuk!

Rene
Gast
Rene

Voor mij kan Crowley het hele seizoen al niet stuk. Er zit zo enorm veel voetbal in die jongen. Iedere keer als hij aan de bal komt word ik bij voorbaat al blij en hij verzaakt bijna nooit: in 98% van de gevallen doet hij iets goeds/moois/leuks met de bal.

Budgie
Gast
Budgie

Helemaal mee eens. Vanaf training 1 is hij belangrijk gemaakt door koster en vink. Hebben ze als een malle op zijn huid gezeten en dat heeft geresulteerd in een heerlijke voetballer om te zien die ook nog eens strijd voor elke meter.
Al dat commentaar op dat kappen, draaien etc…. Ik word er doodmoe van. Vandaar mijn reacties de afgelopen weken. Maar gelukkig sta ik er niet alleen in!

chrismir
Lid
chrismir

Toch wel weer fijn dat Palacios er weer bij is. De wissel van Crowley kon ik niet plaatsen, vanaf dat moment kon az gaan aanvallen en zag je de 2-1 aankomen en was het billenknijpen. Maar goed, iets met winnende coach en gelijk… 3 punten in de pocket!

Tommie Lobach
Gast
Tommie Lobach

Heerlijke 3 punten!! En nu op naar donderdag en kaarten kopen voor zondag!! Heerenveen staat onder ons en uit zijn wij beter. Carnaval is volgend jaar ook. EN WE ZIJN VOOR NIEMAAAND BAAANGG

Barry
Gast
Barry

Wij gaan mee hoor!

Lien
Gast
Lien

Wij ook!

Sooike
Gast
Sooike

Verdiend! En speciaal compliment voor dankerlui en ( weer) wellenreuther!!

Verder hoop ik dat iemand op de bank koster op zijn smoel tikt als hij weer zo’n lompe wissel toepast.
Dankzij wissel crowley-Anita ging het nog bijna mis

Renk
Gast

Ik zeg het nogmaals koster is van de oude stempel….wij moeten een jonge vent hebben als trainer van het hedendaagse voetbal….hoe kun je toch zo.n wissel toepassen…je had het gezicht gezien van crowley….ik vind en het blijft een kut trainer.
We hebben het er nog goed afgebracht 3 points

Onno
Gast
Onno

Perfecte generale repetitie! Belangrijke drie punten en vertrouwen kunnen tanken voor donderdag.

Donderdag is voor ons!

Dropkick Murphy
Gast
Dropkick Murphy

Tering! Dankerlui was echt goed vandaag!