Willem II wint met 2-1 van OFI Kreta

117
13861
Köhlert zorgde tegen Zulte Waregem voor dreiging op de flanken ( foto: (c) Toin Damen)

Willem II speelde zaterdagmiddag in het eigen Koning Willem II stadion tegen OFI Kreta. De feestelijkheden op de Koningsdag waren vanwege de slechte weersverwachtingen afgelast, maar de wedstrijd werd gespeeld.

Willem II met debutant Sebastian Holmén naast aanvoerder Peters begon sterk en creëerde behoorlijk wat kansen. Deze waren echter niet aan de Tricolores besteed. De enige kans van de Grieken werd wel benut. Semedo scoorde 0-1. Na rust verving Coulibaly de bedrijvige Mats Köhlert en de Fransman liet zich zien(met her en der een klutsbal, maar hij moet nog verkocht worden;)). Hij scoorde zelf de 1-1 en lokte met zijn dribbel een penalty uit. Willem II sloot daarmee de voorbereiding af waarbij iedereen binnen en buiten de club realiseert dat er nog de nodige wijzigingen in het elftal zullen gaan plaatsvinden. Nunnely haalde, met name in de eerste helft, een ontzettend hoog niveau.

Als de spelers die nog gaan aansluiten van het niveau van Holmén zijn dan kijken we met vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen.

117 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments