Willem II wint met 0-4 van RKDSV Diessen

25
4654
El Capitano Jordens Peters op sportpark De Alsie (foto: (c) Toin Damen)

Willem II heeft vanmiddag zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen afgetrapt tegen RKDSV Diessen.
Op sportpark D’n Alsie werd onder toezicht van zo’n 700 supporters de wedstrijd gewonnen met 0-4. De doelpunten kwamen van Crowley, Köhlert (2x) en Nunnely.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Gené van der Rijp
Gast
Gené van der Rijp

Als je maar met 4-0 van een stel houthakkers uit Diessen en omstreken wint dan weet je dat je een zwaar seizoen tegemoet gaat.

Robby
Lid
Robby

4×20 min dus totaal 80 geen 90. Scheelt een paar doelpunten aangezien amateurs op het laatsts geen puf meer hebben on goed te verdedigen. Daarnaast mis je Vrousai, Palacios, Akkaynak, Llonch en hebben we gee. Vervanger voor Tapia waardoor je op Crowley en ik gok Nunnely na is je aanval en middenveld gebaseerd op reserves en jeugdspelers. Niet gek dat je er dan ‘maar’ 4 maakt. En dan nog in de hitte plus gewoon getraind van te voren. Wacht maar eens af als we tegen profclubs spelen met die jongens die nu langs de kant stonden dan kan je beter… Lees verder »

Bokkum013
Gast
Bokkum013

Wat ben jij een zuurpruim zeg…Elftal heeft net een week getraind en de selectie is nog totaal niet compleet. Medelijden met de mensen die naast jou in het stadion zitten.

Top
Lid
Top

Diessen is meestal een heel goede peilstok, gek genoeg.
Win je met 20-0 dan speel je het seizoen in de subtop. Win je met 10 tot 13-0 dan eindig je makkelijk boven de streep, zoals vorig jaar.
Win je met 5 a 6-0 dan wordt het billenknijpen onderin.

Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar statistieken liegen meestal niet.

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Net 5 dagen in de voorbereiding met incomplete selectie, 4 x 20 minuten in 33 graden kan nooit geen peilstok zijn, als je dan op de wedstrijdjes tegen Diesen statistieken wil loslaten en conclusies trekken moet je ook alles meenemen en ook de selecties en omstandigheden van de eerdere potjes meenemen.

Robby
Lid
Robby

Je hebt ongelijk want in het jaar dat we met 0-13 wonnen van diessen degradeerde we.

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Ik heb de opstellingen van de andere jaren niet paraat maar we begonnen nu wel echt met veel 3de/4de keuze, en potentiële basis spelers waren verdeeld en stonden geen moment samen op veld. Daarnaast de 4x 20 min en de hitte. Ik denk toch echt dat we hier nog niet te veel conclusies uit mogen trekken. Niet positief én niet negatief.

UNITED
Lid
UNITED

Crowley, Köhlert en Nunnely beste spelers. Nr 35 en 38 kunnen beter bij Diessen gaan spelen. Vind de nieuwe uitshirts nog steeds niet mooi maar in het echt vond ik het er beter uit zien dan op de afbeeldingen. Verder was t niet veel. Volgende keer als t zo warm is de wedstrijd beter naar de avond verplaatsen.

drobs
Lid
drobs

Leuk bedacht, maar dan moeten de wedstrijden om 23h worden gespeeld, want nu is het rond het avontuur het warmst van de dag!
#statistieken

Awavans
Gast
Awavans

Die nr. 37 yamacuchi speelde vorig in de jeugd van excelsior.
Heeft hij een contract bij willem ii?

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Heb even gemist waar Akkaynak is?

Plugske
Lid
Plugske

Ik hoop dat die jongen dit jaar toch wel echt minuten kan gaan maken. Zit zo ontzettend veel potentie in.

Jos kolen
Gast
Jos kolen

Wat maakt het uit kohlert of kohlert en puntjes. Volgens mij gaat het over voetballen

Relativist
Lid
Relativist

Humor is ook belangrijk, Jös Kölen ……….. Punt.

Shamrock
Gast
Shamrock

Kolhert is familie van het damhert? Volgens mij is het Kohlert (en zal ik niet moeilijk doen over puntjes op de o) 😃

Shamrock
Gast
Shamrock

👍 en met puntjes 😜

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Fuck die puntjes. De enigste punten die belangrijk zijn,zijn die straks in de competitie dat zijn de punten die er toe doen👊 PUNT😉

Llonch8
Gast
Llonch8

Vind de punten op mn sleutel morgen toch ook wel belangrijk…

Rojo Blanco Azul
Lid

Blij dat de nieuwe aanwinsten zich meteen van hun beste kant hebben laten zien en Benieuwd wie we de komende weken nog mogen verwelkomen. #goedopweg #goedgevoel

Dirruk
Gast
Dirruk

4-0 tegen Diessen en dan #goedopweg en #goedgevoel neerzetten?

Dan heb je waarschijnlijk toch echt te lang in de zon gestaan hoor Rojo Blanco Azul.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ik ben gisteren niet geweest dus kan er niet over oordelen. Maar toch doe ik het ben het met Dirruk eens vind het overdreven om een goedgevoel/goedeweg te hebben na een overwinning tegen Diessen. Laten we maar voorzichtig beginnen met oordelen als we betere tegenstanders tegen komen

wil
Lid
wil

Laten we het er maar op houden dat het niet te best was.

wil
Lid
wil

Ik ben gisteren wel geweest En aanvallend was het maar heel mager. We missen nog teveel aanvallende spelers. De temperatuur speelde ook een grote rol..

Rojo Blanco Azul
Lid

Met #goedgevoel en #goedopweg refereer ik niet aan de wedstrijd maar aan de onderscheidende rol van Kohlert en Nunnely. Als de aanwinsten die nog volgen van hetzelfde kaliber zijn als deze 2, dan heb ik daar inderdaad een goed gevoel over en zijn we goed op weg is mijn mening.

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Volgens BD was het Crowley, Kolhert (2x) en Nunnely…..