Willem II wil Vrousai definitief inlijven

20
3001
Foto: Toin Damen ©

Willem II wil de gehuurde Marios Vrousai volgens het BD graag definitief aan de selectie toevoegen. Echter wil Willem II niet de transfersom betalen die afgesproken is in het huurcontract met Olympiakos. Willem II bedong een koopoptie die naar verluid rond de 800.000 euro ligt.

Willem II ziet dus toekomst in de Griek, die in Tilburg uitgroeide tot international van zijn land, maar doordat Vrousai momenteel geen basisplaats heeft bij de club wil Willem II niet de hoofdprijs betalen.

20
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
6 Discussie draadjes
14 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
16 Gereageerd
Til013DamilCardsKruikenTrotsVakH Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Til013
Gast
Til013

Wat een speler !!!

Cards
Lid
Cards

Vrees dat als ze hun poot stijf houden dat we toch voor 800k voor de bijl gaan, maar hoop natuurlijk op minder. Zoals veel mensen al hieronder uitgelegd hebben heeft niemand het breed zoals voorheen en moet er toch wat mogelijk zijn voor alle partijen, dus ik hoop maar op het beste. Wel een goede speler, ben best fan van em dus misschien denk ik er daarom wat makkelijker over.

Damil
Gast
Damil

Ik denk dat je zeker in deze tijd voor 8 ton een betere speler kan halen.

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Mocht het 8 ton zijn is dat, zeker nu en zolang transfermarkt nog niet echt loopt, veel te veel. Twee a drie ton lijkt me realistischer en ook de maximaal. Tenzij je misschien afspraak kan maken met bonus bij plaatsing groepsfase Europa League. Let wel dat het er sterk naar uitziet dat door de bezuinigingen bij veel clubs een hoop spelers van caliber Vrousai transfervrij op de markt gaan komen.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Vrousai is voor ons gewoon een erg goede speler. Op 10 of links of rechtsbuiten, is op al die posities van waarde.

Als ze hem over kunnen nemen voor 3/4 ton dan heel snel vastleggen.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Helemaal met je eens. 4 ton prima bedrag voor Marios

Hetmeneertje
Lid
Hetmeneertje

Mooi dat Willem II zelfs in deze tijden een speler wil en kan kopen voor waarschijnlijk toch minimaal 3/4 ton. Is tekenend voor de geweldige financiële situatie waar we inzitten, ook al zal deze crisis ook zijn impact hebben op onze club.

Zekur
Lid
Zekur

Ja dat lijkt me ook realistisch. En ik vind het ook een speler met potentie, al vond ik hem in het begin meer indruk maken. Weet je nog dat doelpunt tegen NAC? Toen kon ie eigenlijk al niet meer kapot. De vorm moet even terug komen, dan is dit een goeie deal voor Willem II.

sjefkuh 013
Lid
sjefkuh 013

Door de moordende concurrentie op 10 en de vleugels heeft hij minder speeltijd gekregen waardoor hij het telkens met korte invalbeurten moest doen. Dan is het lastig om je stempel te drukken en om in een goed wedstrijdritme te komen. Dus dat hij minder is dan toen hij basisspeler was is opzich wel logisch.

VakH
Gast
VakH

Moordende concurrentie? Ndayishimiye voor 10 en Köhlert & Nunnely voor de vleugels. Hij heeft de pech dat Köhlert & Nunnely elke wedstrijd fit waren, maar hij heeft zelf niets afgedwongen om in de basis te spelen. Integendeel, die plek is hij zelfs verloren aan het begin van het seizoen.
Desalniettemin graag overnemen. Ik verwacht veel van Vrousai komend jaar, hij zal zich nog meer willen bewijzen en meer doen laten gelden dan afgelopen jaar.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Dat hij geen basisplaats heeft,dat zal olympiakos toch worst wezen!

Robby
Lid
Robby

Olympiakos kan wel eens een competitie terug gezet worden vanwege een Kargbo-tje dus denk als dat door gaat dat ze heel graag van zn salaris af zijn zeker in deze tijd.

Krilles
Lid
Krilles

Ik denk dat Olympiakos eerder een lager bedrag zal accepteren dan wanneer hij het hele seizoen in de basis zou hebben gestaan.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Dus als je een speler huurt met optie tot koop en hij is geen basisspeler dan mag hem voor helft van prijs hebben?weer wat geleerd vandaag!

Overigens zeer goede speler voor ons!

Allochteun
Lid
Allochteun

Nee, maar je kan het uiteraard vragen. Hij heeft niet veel gespeeld, dus andere geïnteresseerden die ff 8 ton aftikken zullen er ook niet zomaar zijn.

8 ton is voor Willem II te veel, zeker omdat je weet dat Olympiakos hem waarschijnlijk nergens kan slijten en voor hen zelf nu te duur is.

Proberen kan altijd.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Als de geldnood bij de verkopende partij hoog is wel. En als e speler zelf niet terug wil

Bovendien is het goed voor evt toekomstige deals als de verstandhouding tussen beide clubs goed blijft

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Denk niet zozeer vanwege dat ie geen basisplek heeft

Meer vanwege de markt en de gekke corona situatie. Eerlijk gezegd is 8ton ook aan de hoge kant…zeker nu

Bavel
Gast
Bavel

Zijn genoeg andere clubs die voor een Grieks international 8 ton willen neerleggen. Geloof niet dat hij zal komen

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Ik wel

Robby
Lid
Robby

Heeft in september 2019 2 interlands gespeeld maar daarna geen minuut meer gemaakt daar dus om nu te spreken van een grieks international vind ik wat ver gaan. Dan is Nelom ook een international aangezien hij 2x in oranje heeft gestaan..