UPDATE: Willem II in gespek met Feyenoord over Tapia

24
1595

Update: Martin van Geel bevestigt dat Willem II en Feyenoord gesprekken hebben over Talpia. Talpia zelf wil heel graag naar Tilburg. Van Geel verwacht dat de deal snel rond komt.

Feyenoord en Willem II zijn in gesprek over een verhuur van Renato Tapia. De Peruviaanse middenvelder wil speeltijd opdoen. Van Bronkchorst liet eerder deze week al weten dat Tapia mag vertrekken.

Bron: VI.nl

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
TheObserver
Lid
TheObserver

Nou Joris tijd voor blufpoker ..bel vriend Martin van Geel. Mocht Feyenoord nog steeds Sol zo graah willen en wij willen nog steeds die circa 5 miljoen (wat Feyenoord nu niet in 1x kan aftikken)…Sol tegen Tapia en Ayoub + 2-2,5 miljoen vanuit Rotterdam cash erbij 😀
Voor die 2-2;5 miljoen moeten wij wel een nieuwe spits kunnen vinden. Dromen mag toch …prbleem is dat Ayoub denk niet gaat meewerken .

Tricolores1896
Gast

Munir Barcelona verkocht voor 1 miljoen🤣

Roemir
Gast
Roemir

Mag van mij komen laten zien hoe goed hij nog is.Laat hem zichzelf hier maar weer op de kaart zetten, wordt Willem II nooit slechter van.

John Nr1
Lid

Tapia zou prima aanvulling zijn als cv. Momenteel is er geen enkele verdediger die fatsoenlijk kan opbouwen.

Zou Tapia de nieuwe Victoria kunnen zijn? Als inschuivende nummer 4?

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Dat waren nog eens tijden met victoria

Keiebaant
Gast
Keiebaant

@john, ik noemde vorige week hier op Tilbo dat Tapia een versterking voor ons Willem ll zou zijn, Werd beetje voor gek verklaard omdat verschillende medesupporters Tapia geen versterking vinden.

Als deze deal doorgaat hoop ik dat Willem ll een optie tot koop afdwingt bij Feyenoord , deze gast zou in de toekomst wel eens heel veel geld op kunnen leveren voor de club. Goede voetballer, en Willem ll is voor hem de ideale opstap voor hogerop.

John Nr1
Lid

‘Gewoon’ international van land dat op wk actief was. Prima speler als je hem vertrouwen geeft. Dat liet hij bij Twente zien.

Komt indirect ook uit koker Piet de Visser

Kruikemans
Gast
Kruikemans

Valt hij niet onder de niet-EU salaris regeling?

John Nr1
Lid

Speelt al x jaar in nl

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Maa optie tot koop bij tevredenheid basis Feyenoord haalt hij niet….

Pilske
Lid
Pilske

‘Talpia’ … is die in dienst bij John de Mol ??

JurgenStreppel
Lid
JurgenStreppel

dikke prima als CV voor ons

RoyB
Lid
RoyB

Misschien dat Crowley gaat want dat is naar mijn idee zijn positie. Creatief maar wel iemand nodig om zijn risico af te dekken.

Hallootjes
Gast
Hallootjes

Crowley is een aanvallende middenvelder een nummer 10. Dat is Tapia niet.

Zekur
Gast
Zekur

Totaal niet. Crowley is een aanvallende middenvelder en Tapia is een centrale verdediger / verdedigende middenvelder. Tapia en Peters centraal. Pech voor Heerkens en Meissner want die zijn helaas veel minder dan Tapia…

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

goeie speler voor WII begrippen.
maar…….we hebben geen middenvelder nodig!
we hebben 1 of 2 versterkingen achterin nodig en als het kan een buitenspeler..

Rdam
Gast
Rdam

Die zal het verschil niet maken of ipv Anita. Overbodige aanvulling.

Jantje
Gast
Jantje

Liefting (Lloch), Crowley, Tapia. Prima middenveld! Balans tussen lengte en creativiteit.

Kan Anita linksback spelen tot dat Palacios terug komt.
Kan Akkaynak mooi af en toe invallen als buitenspeler!! Technisch ventje voor op de flank!

Nu nog een meevoetballende CV en we zijn rond!

Zekur
Gast
Zekur

Veel loopvermogen en duelkracht deze jongen. Bij Feyenoord op dood spoor maar voor ons de ontbrekende schakel voor het dichtlopen van die grote gaten. Dat kan Anita gewoon niet meer belopen.

@win
Lid
@win

Crowley, Akkaynak, Llonch, Anita, Lieftink en Saddiki zijn al beschikbaar voor de 3 posities op het middenveld. Ik snap dit niet zo goed.

wil
Lid
wil

Toch verloren we veel duels op het middenveld. Daarom is deze versterking meer dan welkom.

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

Lieftink is weer terug dus dan hebben we onze duelkracht. als het om duelkracht gaat is Tapia niet de versterking. voetballend is Tapia een zeer goede speler. we hebben middenvelders genoeg, zou voor mij een onbegrijpelijke investering zijn. we hebben achterin en op de flanken versterking nodig. en voor de bank een invaller voor Sol.

Tricolores
Gast

Goede versterking als hij zijn niveau van bij Twente haalt

Sjefkuh 013
Gast
Sjefkuh 013

We hebben buitenspelers nodig. Avdijaj en Ozbiliz zijn geen slechte buitenspelers maar ozbiliz is veel geblesseerd en Avdijaj speelt de ene week de sterren van de hemel en de andere week is het niet veel. Als je daar twee goede alternatieven voor hebt kun je een wedstrijd kantelen en dan hoef je geen Dankerlui rechtsbuiten te zetten. Daarbij lijkt Tapia een goede versterking die de opbouw kan gaan verzorgen zoals Stijn Wuytens dat deed als verdedigende middenvelder qua voetballend vermogen. Dan krijgt Willem II meer rust aan de bal en dus meer balbezit. Daarbij is Tapia ook nog eens een… Lees verder »