Willem II weer present bij Tilburg Ten Miles

2
2133

Net als vorig jaar zal er weer veel rood-wit-blauw te zien zijn tijdens het grootste sportevenement van Tilburg. Hieronder de officiële aankondiging op de site van Willem II.

Komende zondag 6 september vindt de Tilburg Ten Miles weer plaats waar uiteraard ook veel Willem II supporters aan deel zullen nemen of zich onder het publiek gaan begeven. Dit grote sportevenement biedt een goed podium om Willem II aan het grote publiek te presenteren en in samenwerking met Klein Café Van Horen Zeggen willen wij lopers stimuleren om de 10 mijlen af te leggen in het mooie Tricolores thuis- of uitshirt. Als je je nog niet hebt opgegeven, doe dit dan snel en maak gebruik van onderstaande voordelen!

Klein Café Van Horen Zeggen biedt een ruimte aan waar lopers hun spullen bewaakt kunnen achterlaten en zich kunnen omkleden. Daarnaast bieden we elke loper die gebruik maakt van het Cooling Down-pakket én loopt in een Willem II-shirt, twee consumpties van het huis aan. Zo kun je als atleet na de finish met je fans proosten op je schitterende prestatie. Tot slot maakt elke deelnemer van de Tilburg Ten Miles in een Willem II-shirt kans op twee wedstrijdkaarten. Wil je nog gebruik maken van dit speciale pakket? Stuur dan een e-mail met je inschrijfbevestiging naar info@cafevanhorenzeggen.nl. (uiterlijk voor vrijdag 4 september).

Supporteren maakt dorstig en voor de toeschouwers zal er een tapwagen staan aan de Schouwburgring, ter hoogte van de Concertzaal net voor het tien kilometer punt. Daarnaast zal het parcours op die hoogte worden ingericht tot een rood-wit-blauw loopfeest met spandoeken en vlaggen en zullen lopers, onder aanvoering van Kingo, naar de finish worden geschreeuwd!

Tot zondag!

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments