Willem II vertrekt naar Portugal

0
1384
OLIVA - Willem II in Spanje, 06-01-2017. Voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Trainingskamp, accommodatie hotel Oliva Beach en golf. Moe maar voldaan (L-R) Willem II keeper Nigel Bertrams, Willem II speler Guus Joppen, Willem II speler Jordens Peters en Willem II speler Dries Wuytens.

Willem II vertrekt zondag met een 27-koppige selectie naar het trainingskamp in Portugal. Onder hen begeven zich ook jeugdspelers Pieter Bogaers, Kristófer Kristinsson, Dylan Ryan en Justin Ogenia. Ook kersvers Willem II’er Giliano Wijnaldum gaat uiteraard mee. De langer geblesseerden Asumah Abubakar en Etien Velikonja blijven in Nederland om aan hun herstel te werken.

Ogbeche, Lewis en Peters
Bartholomew Ogbeche en Fernando Lewis vielen kort voor de winterstop uit met hamstringklachten. In de Portugese Algarve gaan de spits en rechtsback werken aan hun herstel. Het uitgangspunt is om het duo de komende weken voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen speelklaar te krijgen. Aanvoerder Jordens Peters sluit dinsdag aan bij de Tricolores. Hij is inmiddels aan zijn revalidatie begonnen. Na het trainingskamp in Portugal gaat Peters, evenals Velikonja, in Zeist verder revalideren.

Colina Verde Resort
Na aankomst op het vliegveld van Faro reizen de Tricolores per bus af naar het Colina Verde Resort, zo’n 20 kilometer ten oosten van de luchthaven. Maandagochtend staat de eerste training van het trainingskamp op het programma. Voor vrijdagmiddag staat de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Schotse Hibernian FC gepland. De ochtend daarna keert Willem II terug naar Tilburg. Na het trainingskamp wordt de voorbereiding op de tweede seizoenshelft op het eigen trainingsveld hervat.

Selectie trainingskamp
Azzaoui, Branderhorst, Bogaers, Van den Bogert, Chirivella, Coulibaly, Croux, Crowley, El Hankouri, Haye, Heerkens, Kok, Kristinsson, Lachman, Van der Lei, Lewis, Lieftink, Van der Linden, Ogbeche, Ogenia, Peters (dinsdag), Rienstra, Ryan, Sol, Tsimikas, Urbanski, Wellenreuther, Wijnaldum.

Volg Willem II op afstand!
Wil jij Willem II tijdens het trainingskamp in de gaten houden? Volg dan onze verslaggeving via Facebook, Twitter en Instagram.