Willem II versterkt zich met Hupperts

29
2795

Willem II is met AZ tot een akkoord gekomen over de huur van Guus Hupperts. De 23-jarige aanvaller wordt gehuurd tot het einde van het seizoen.

“Guus is een zeer snelle vleugelspits met een goede voorzet in de benen,” licht technisch manager Carlos Aalbers toe. “Een jongen die ondanks zijn snelheid het overzicht behoudt. We zijn ontzettend blij dat we hem aan de selectie kunnen toevoegen en verwachten dat hij van grote toegevoegde waarde is in de aanval van Willem II”

Hupperts volgde zijn jeugdopleiding bij Roda JC en debuteerde bij die club in 2010 in het betaalde voetbal. In 2014 maakte hij de overstap naar AZ, alwaar hij nog een contract heeft tot de zomer van 2018. Guus sluit per direct aan bij de selectie van de Tricolores.

 

tekst: www.willem-ii.nl

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
dn Baaierd
Lid

Zet Kawaya/Andersen Zivkovic en Hupperts maar eens 5 wedstrijden op rij in de basis en laat ze maar eens gewoon staan. Als S. Wuytens en Ojo mooie verzorgende (steek) paasjes gaan geven. Hebben we een moordende aanval met Falkenburg op de afvallende bal positie. Dan gaan er goal vallen.

drobs
Lid
drobs

Over een zoektocht naar nieuwe huur spelers voor volgend seizoen.. Zou ik zeggen probeer samen te werken met Hiddink (Chelsea).

wil
Lid
wil

Dat doet Vitesse al.

Joppen
Lid
Joppen

Ik heb hem het laatste halve jaar niet veel zien spelen, maar als hij zijn Roda-niveau haalt is het geen verkeerde denk ik. Het wil ook wel iets zeggen dat AZ hem alleen wil verhuren zonder verdere clausule.

Maar al met al is onze TD niet echt gelukkig geweest met de spelers die hij heeft gehaald in zijn driekwart jaar dat hij hier nu zit.

Bud
Lid
Bud

Maar eh.. Bende al wir bijna fit of nie?

Joppen
Lid
Joppen

Utrecht uit!

Ben
Lid
Ben

Ik had liever ex-nakker Tighadouini gehuurd van Malaga.

wil
Lid
wil

Guus welkom in Tilburg bij de mooiste club van het land.

wil
Lid
wil

Toch verwacht ik dat er nog iemand bijkomt.

Tilboforlife
Lid
Tilboforlife

Ik hoop toch echt dat we de komende tijd met de volgende vaste basis gaan spelen. En bij eventuele blessures of schorsingen gewoon wisselen op de positie. Lamprou; Joppen, Peters, Wuijtens, Van der Struijk; Wuijtens, Andersen, Ojo; Kawaya, Falkenburg, Hupperts. Met deze opstelling heb je creativiteit op 10, snelheid op de vleugels en een balvaste, kopsterke spits. Als Andrade en Ondaan terugkomen, moeten ze strijden voor hun plekkie. Reservedoelman Meul; Reserve verdedigers Koppers, Kuijper, Ligeon en Heerkens; Reserve middenvelders Haemhouts, Braber; Reserve aanvallers Zivkovic, Nemec, De Sa, Ondaan en Andrade. Toch wel een sterk elftal hoor!!

balliefleur
Lid
balliefleur

Betere opstelling is er niet Tilboforlife. Hopelijk kijkt streppel mee

de rammelaer
Beheerder

En van der Velden kan van de basis naar de tribune?

Tilboforlife
Lid
Tilboforlife

Sorry, was ik even vergeten wink Ik denk zelfs dat Van der Velden in dit systeem beter tot zijn recht komt als middenvelder dan als aanvaller, dus mag hij bij de reserve middenvelders!

Alkmaar
Lid
Alkmaar

In Alkmaar gaat de vlag uit. Heeft bij lange na niet z’n Roda niveau ook maar een beetje laten zien en was -als hij al speelde- altijd de minste op het veld.

Verder is het een prima jongen en gun ik het hem van harte dat beter gaat bij Willem II.

Bud
Lid
Bud

Hij zou de eerste niet zijn die onder Streppel zijn oude niveau hervindt. Dan halen we AZ in en gaat de vlag uit.

MitchellDijks
Lid
MitchellDijks

Buitenspelers: De Sa, Zivkovic, Andersen, Van der Velden, Kawaya, Hupperts + Ondaan, Andrade en Abubakar op termijn.

Echte spitsen: Nemec.

 

Tja

Robby
Lid
Robby

Het ia ook niet dat we zoveel kansen om zeep helpen. Kansen creëren is meer het probleem dus wat dat betreft logisch dat er weer een buitenspeler gehaald wordt.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Feyenoord uit

Robby
Lid
Robby

Beker Feyenoord uit inderdaad al was dat voornamelijk Zivkovic waar dit bij speelde. Maar over het hele seizoen tot nu toe is het probleem vooral het creëren van kansen. Er is niemand die eens een diepte paas durft te geven we proberen het vooral uit de 2de lijn. Het is ook niet voor niets dat we veel uit standaard situaties scoren. Dan moet de bal wel gegeven worden en met Falkenburg hebben we al een speler die daar wel raad mee weet. er moet gewoon iemand komen die die bal voor durft te geven.

Pavi
Lid
Pavi

Volgens mij is Zivkovic toch echt een spits. Dattie geen buitenspeler is heeft hij in ieder geval  inmiddels wel bewezen. Op Andrade en Ondaan moeten we zeker de eerste maanden nog niet rekenen. Hubberts is wat mij betreft een prima aanwinst.

TW013x
Lid
TW013x

Denk toch wel dat hieruit blijkt dat Streppel helemaal niet heeft zitten wachten op de afdankertjes van Ajax aan het begin van het seizoen. De Sa komt te kort. Zivkovic is géén rechtsbuiten en gezien het feit dat wij druk willen zetten en aanvallend voetbal willen spelen komt hij ook niet in de spitspositie tot zijn recht, want het is een spits die ruimte nodig heeft (zoals je kon zien tegen Feyenoord, dan is hij gevaarlijk, alhoewel hij door gebrek aan vertrouwen en dus rust voor de goal natuurlijk die kansen mist). Die jongen van Anderlecht liet zondag wel even… Lees verder »

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

BAM!! hele goeie transfer. hoop dat ze hem definitief kunnen overnemen!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Goede versterking. Hoop dat Guus ons verder kan helpen om uit de degradatie zone te blijven.

Welkom en succes Guusje !

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Optie tot koop bedongen?!

wil
Lid
wil

Neen dat wilde AZ niet.

TTB
Lid
TTB

Welkom Guus, hoop dat je veel moois bij onze club kunt gaan laten zien. Veel succes!!

RJ
Lid
RJ

Welkom Guus we kunnen niet wachten om je in actie te zien.

Johan Derksen
Lid
Johan Derksen

Welkom bij de mooiste club van het land. Ik hoop dat je ons helpt om onze “nieuwe spits” van bruikbare voorzetten te voorzien!!

wil
Lid
wil

Onze nieuwe spits moet nog komen.