Willem II verliest in Emmen: 4-2

89
5860
Pavlidis is te laat, Araujo kopt de 1-0 binnen (foto: (c) Toin Damen)

Een matig Willem II wist vandaag weinig in te brengen tegen een sterker Emmen. Een aantal spelers lieten het vanavond in Emmen afweten, beide backs waren zwakke schakels. De voorhoede kon niet lang de bal vasthouden, middenveld was slordig in de passing. Voor rust kwam de thuisploeg op uit een corner op voorsprong, Pavlidis liet zijn tegenstander Araujo eenvoudig vrijlopen, die kopte binnen.

Na rust kwamen de Tricolores beter in de wedstrijd, Llonch scoorde fraai de gelijkmaker. Helaas 18 seconden later zorge de Leeuw alweer voor de 2-1, minuutje later lag de 3-1 door Adzic ook binnen. Willem II werd volledig afgetroefd, onbegrijpelijk dat Koster niet veel eerder de zwakke schakels eruit haalde. Mike Trésor Ndayishimiye die onzichtbaar was trapte nog een penalty binnen. Emmen antwoordde binnen 5 minuten was feller en maakte de wedstrijd af met een vierde doelpunt door Sergio Peña.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Grenzen
Gast
Grenzen

De voetballers die zo goed op dreef waren voor de winterstop moeten echt weer goals gaan maken om hun verkoopwaarde op peil te houden. Ik denk namelijk dat de directie met bepaalde bedragen heeft gerekend bij het samenstellen van het elftal voor het komend seizoen.

Ome Joop
Lid
Ome Joop

Juist als we verliezen moeten we met zun allen gas gaan geven ! Wie snapt dat niet ?

Ga mee naar Feyenoord en zorg dat je er bent tegen Groningen, fris en fruitig, gas erop !

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

En wie staat er 5e?juist wij!

En nou ammol het mondje dicht en meej gang op sjaanternel!

Come on Willem ll!

Brandnetel
Gast
Brandnetel

Potverdikkeme. Ik weet dat het idee van een lekker oldschool forum is dat we allemaal lekker mogen reageren, maar als ik dit zo lees, krijg ik het idee dat meer dan de helft nooit zelf heeft gevoetbald. Je kunt namelijk eens een dagje minder in vorm zijn of somd zelfs weken of maanden.
Gisteren haalde bijna niemand zijn niveau. Klote maar geen reden voor paniek of afschrijven van spelers of trainer. Laat ze lekker hun ding doen en dan kunnen we vrijdag weer juichen.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Er zijn duidelijk een aantal spelers die helemaal uit vorm zijn, en het niveau van voor de winterstop niet meer halen. Een maand geleden werden deze zelfde spelers nog de hemel in geprezen, en zouden ze voor vele miljoenen weg gekocht gaan worden. Dat ze goed kunnen voetballen dat hebben ze wel bewezen, daarom denk ik ook dat het vooral een mentale kwestie is, en dat het tussen de oren zit. Heb gisteren heel de wedstrijd gezien, en er was maar een speler die zijn niveau haalde en dat was Pol Lonch , de rest zakte finaal door het ijs… Lees verder »

patriekolorus
Lid
patriekolorus

De play-offs halen is voor mij al een bonus!

Opa Henk
Lid
Opa Henk

@patriekolorus Voor mij ook , ik bedoel mijn opmerking ook niet negatief. En ik sta, en ik blijf ook achter onze ploeg staan.( al heel wat jaren, in goede en slechte tijden)
Wat ik aan wil geven, is dat ik het jammer zou vinden dat zo’n mooi seizoen helemaal niets zou opleveren. Vorig seizoen streden we tot het laatst van seizoen mee op twee fronten, en hebben we het helaas, na de bekerfinale ook weggegeven!
Laten we, zoals hier al aangegeven, met z’n allen achter de ploeg blijven staan, en hopen dat dit seizoen wel een toetje oplevert!!!

Grenzen
Gast
Grenzen

Het liep niet,dat kon je steeds beter merken. Probeer dan Vrousai,Saglam.

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Ik vind dat we met zijn allen niet zo moeten zeuren. Ook niet nu het even wat minder loopt.
Koster is een prima trainer, we hebben een prima selectie, de club leeft en maakt nog steeds stappen! We staan nog steeds op een play-off plaats.
Vergeet niet waar we vandaan komen en wees realistisch. Al met al staan we ruim boven plek 13, daar waar we in verhouding tot de begroting nog altijd de best presterende club van Nederland zijn.

Hup Willem II stoere kerels.

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Deze post minnen = Gloryhunter!

Bolle
Gast
Bolle

Wat zijn onze corners van een dramatisch niveau komt haast nooit gevaar uit.
En waarom zo laat pas aanvallend wisselen.
Verder snel vergeten en op naar vrijdag

Grenzen
Gast
Grenzen

Dat verbaast me al jaren. Strafschoppen is niet het dingetje.

D'n Beijtel
Gast
D'n Beijtel

Dat we verliezen van Emmen is niet eens zo erg, maar de manier waarop wel. Het ontbreekt aan strijd, passie en concentratie. Het is allemaal te plichtmatig. Dit zijn aspecten die niks met kwaliteit te maken hebben. Koster krijgt deze aspecten niet naar een hoger plan getild. Ik vraag me dan ook af hij de juiste coach is voor de lange termijn. Verder moet Koster eerder wisselen als het niet loopt.

Wally58
Lid
Wally58

Veel minnetjes he je mag hier niet aan Koster komen ondanks zijn slechte wisselbeleid !

5e plaats!!!
Gast
5e plaats!!!

We staan 5e en dan gaat hij beweren dat Koster niet voor de lange termijn is. Vind je het gek dat er dan minnetjes komen?

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

na een nachtje bijkomen van de teleurstelling toch even een beschouwing… we hebben verloren en dat kan/mag gebeuren maar waar de teleurstelling zit in mijn geval is het gebrek aan inzet. Voorin proberen we druk te zetten maar de aansluiting van achteruit is ronduit slecht. Middenveld zet geen druk mee en wacht af, vooral Sadiki blijft teveel rond middenlijn hangen en laat Llonch zwemmen. Verdedigend was het helemaal waardeloos, niet meelopen met je aanvaller betekent automatisch dat je ploeggenoot tegen een overmacht staat… dit is vooral op Nieuwkoop van toepassing die ziet dit volgens mij echt niet. Nelom… diepe zucht.… Lees verder »

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Köhlert en nunnelly geven de laatste wedstrijden te vaak niet thuis, wordt tijd voor kans voor Vrousai. Nieuwkoop is ook te wisselvallig, gisteren dieptepunt. Jordens en kunstgras is nog nooit een succes geweest.Freek is verdedigend beter dan Nelom. Wat betreft Tresor, die gaat er wel komen, dit soort spelers hebben nu eenmaal hoge pieken en dalen.. Llonch was gisteren de enige die zich kon onderscheiden, en dat zegt veel. Toch een kritische opmerking voor koster: waarom wacht hij toch zo lang met wisselen ? Vrijdag wacht Groningen, die moeten we winnen om een sterke positie te houden mbt de play-offs.… Lees verder »

Robby
Lid
Robby

Ik zou ook graag een Vrousaj een paar wedstrijden op de vleugels zien. Laten Köhlert en Nunnely samen maar uitvechten wie die 2e wordt. Vorig seizoen en begin dit seizoen speelde Vrousaj erg goed helaas door blessure zn positie kwijt geraakt maar de huidige vleugelspelers spelen al weken niet meer op hun niveau, doordat tegenstanders weten hoe ze verdedigd moeten worden.

Grenzen
Gast
Grenzen

Waarom zo lang wachten met wissels als het niet loopt.Onbegrijpelijk.

Kluitje
Gast

Nelom en Nieuwkoop echt de zwakste

Sooike
Gast
Sooike

Peters en holmen horen toch echt in dat rijtje hoor! Vond die 2 de zwakste gisteren

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Willem II en carnaval is sowieso een ongelukkige combi we verliezen meer dan we winnen mee carnaval
Wat dat betreft komt de nederlaag van gisteren ook niet uit de lucht vallen

theclames
Lid
theclames

Alsof de carnaval iets met sport te maken heeft? Zaten ze dan in de rust aan t bier?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ theclames
Ik zeg dat we met Carnaval meer verliezen dan winnen Hoe het komt geen idee maar ja un feit in dat opzicht was de nederlaag van gisteren ook niet bijzonder gezien de resultaten in het verleden mee carnaval alaaf

WillemIIgoals
Lid
WillemIIgoals

Ik moet zeggen dat ik beide rechtsbacks heel matig vond vandaag. Nieuwkoop werd vaak dolgespeeld en dankerlui al helemaal bij de 4-2. Heel jammer dat je zo verliest van FC Emmen, maar het belangrijkste is dat ze er volgende week weer staan tegen FC Groningen, want dat is immers een directe concurrent.

013support
Gast

Vorige week werd er geknokt en werd de 1-1 terecht groot gevierd. Ze hadden er immers keihard voor gewerkt. Vandaag was het gewoon slappe hap en een instelling van niks bij het hele elftal en dus terecht verloren van Emmen. Hoe dat komt? Tja, geen idee. Maar vrijdag weer de kans om te winnen van Groningen!

Btc
Gast
Btc

Willemii met Nelom is keihard verliezen. Zonder is winnen.

dvd01
Lid
dvd01

Jezus wat was dit slecht! Elftal gaat geen pot meer winnen dit seizoen. Rechter rijtje here we come!

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Ik weet niet welke dvd jij hebt gekeken maar die moet je maar lekker in je reet steken.

naninja
Lid
naninja

Reageer nooit op tilbo, maar vandaag maak ik toch even een uitzondering. Het gaat mij niet snel om hoe we winnen, maar vooral om hoe we verliezen. Ga regelmatig naar een uitwedstrijd (100% alle thuis wedstrijden) maar toch was vandaag het top punt bereikt (in negatieve zin) een nieuwkoop wat snel fout zit/zat, een dankerlui wat snel fout zit/zat, Een nelom wat snel fout zit/zat.. een team zien in/vanuit het uitvak wat hard werkt maar toch niet 100% geeft is moeilijk te accepteren, zeker omdat het redelijk een end rijden is, zeker omdat we misschien wel te verwend zijn de… Lees verder »

Vak F
Gast
Vak F

Goed verhaal. Lekker kort ook

Joop vak L
Gast
Joop vak L

Jongejonge, wat een hoop gelul in één post, alsof de club op instorten staat, zoiets sentimenteels maakte ervan. Gewoon een wat mindere wedstrijd, staan nog altijd linker rijtje. Volgende wedstrijd met Freekie erbij gewoon weer 3 punten. Hop, gas erop!

theclames
Lid
theclames

Met jou moet je de oorlog winnen? Slappe houding

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Ik zit/zat goed zat op de bank gisteravond

wil
Lid
wil

Nu zie je pas hoe Freek gemist wordt.

wil
Lid
wil

Spelers en vooral trainer moeten zich doodschamen. Volgende week keihard ingrijpen.

Beffrey28
Lid
Beffrey28

En volgende week weer in de polonaise als we gewonnen hebben Wil? We staan 5e man! En ja, dit was een kut wedstrijd, maar doodschamen slaat ook helemaal nergens op.

The game
Lid
The game

Doodschamen gaat idd mss te ver , maar de wijze waarop kinderlijk eenvoudig de doelpunten worden weggegeven is wel iets om je voor te schamen en zeker op dat niveau .

NulEenDrie
Lid
NulEenDrie

Uitvak was goed vandaag!

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

We mogen wederom geluk hebben met de uitslagen van de concurrentie onder ons, Heereveen gelijk tegen Ado en Groningen verliest van VVV. Volgende week Groningen pakken betekend een hele grote stap voor de top 7.

Kruikske
Gast
Kruikske

En als ook Utrecht en Vitesse punten verspelen zou dat helemaal mooi zijn

Henkie013
Lid
Henkie013

We staan op plek 5 met een dertiende begroting en Koster kan er opeens niets van. Kwatspraat is ook praat zullen we maar denken. Als argument worden de zwakke backs aangegeven. Wie moet je dan inbrengen wanneer Heerkens en Lewis geblesseerd zijn?? Dankerlui zeker, die bij de 4-2 helemaal duizelig werd gespeeld. We hebben een jonge ploeg en daar hoort wisselvalligheid bij. Tresor is daar het beste voorbeeld van. Al weken niet best. Had de 0-1 voor het intikken. De kop van die jongen is door de media helemaal gek gemaakt. Blink je in de eredivisie 3/4 wedstijden uit, dan… Lees verder »

Oud Noord
Gast
Oud Noord

Een onherkenbaar Willem II vandaag. Op voorhand een lastige pot, maar als je met deze minimale inzet de strijd aan gaat valt er weinig te halen. Ik had een dominant en gretig Willem II verwacht maar Emmen nam deze rol volledig op zich en straalde wel uit deze pot te willen winnen. Tegen Groningen hopelijk wat meer agressie, straal uit dat je minimaal de play offs willen halen!

Suikerklontje
Gast
Suikerklontje

Zeer matig gespeeld vandaag. Tegen de ondergrens aan. En toch had er nog iets ingezeten vandaag. 3-1 was twijfelgevalletje met de bal over de zijlijn en bij de penalty is het een doorgebroken speler waarbij de regel volgens mij is : Als je de bal probeert te spelen is het geel en zoniet dan is het rood. De bal was zeker een meter voor Nunnely dus er was geen sprake van een poging om de bal te spelen. Hij maakte ook geen sliding maar hield gewoon vast. Dan wordt het 3-2 en staat Emmen met 10 man en had er… Lees verder »

Robby
Lid
Robby

Heerkens heeft hier een keer rood voor gekregen volgens mij. Was sowieso een zwakke scheids al is dat niet de reden dat we verloren….dat ligt puur aan ons

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Verdedigend vandaag veel te kwetsbaar. Emmen was zeer effectief tegen een slapende defensie die de lopende mannen niet konden bijhouden, jammer, je had dit kunnen winnen vandaag. Kop op en door, en hopen dat we een plekje in de top 8 kunnen behalen na 34 wedstrijden.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Tja het was niet goed vandaag en dat moet het wel zijn tegen Emmen want hebben pas 2× verloren thuis dit seizoen tegen Groningen en Zwolle

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Het was te kwetsbaar vandaag. Te veel jongens niet in vorm, niet scherp. Er waren best momenten dat je de kwaliteit zag, enkele leuke aanvallen en je speelt een paar keer goed onder de druk uit. Maar in zijn totaal was het veel te matig.
Op zich goed dat de trainer vast blijft houden aan zelfde basis. Al mogen spelers natuurlijk wel ervaren dat een basisplaat geen vanzelfsprekendheid is. Kop op, op naar Groningen thuis. Dat zal ook lastig worden, maar mooie kans rug te rechten.

wil
Lid
wil

Je verwoord het goed. Spelers moeten niet denken dat het een vanzelfsprekenheid is dat ze spelen. Koster moet hier eens goed naar kijken.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Aan alle supporter van Willem II op de tribune in Emmen: Bedankt!! Jullie stellen nooit teleur! smile

VivaFranSol
Gast
VivaFranSol

Daar zijn wij (onderste deel van het uitvak) het niet mee eens. We doen er alles aan om goed hoorbaar te zijn, maar dan moet de rest wel mee doen! Dat was nu niet, en dan is de sfeer niet zoals ie hoort te zijn!

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Ik denk dat jij het nog een keer moet lezen😉 Het werd meermaals opgemerkt door de commentator dat de Tilburgers de sfeer goed verzorgden.

VivaFranSol
Gast
VivaFranSol

Wij zitten daar, en willen het altijd beter. Wat de commentator zegt moet hij weten. De helft trekt z’n mond niet open en we moeten ernaar toe dat ze dat wel doen. Vanaf de tv is het makkelijk lullen!

Robby
Lid
Robby

Vanaf de tv was het uitvak zeer goed hoorbaar. Alleen de eerste minuut was emmen meer te horen en een keer na die 1-0 voor de rest waren jullie te horen.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Oké man. Het zal allemaal wel!

Don d’n MacaRon
Gast
Don d’n MacaRon

Gelukkig valt voetbal en carnaval maar 1 keer per jaar samen… ge zult maar nac supp zijn .. dan hedde da t hele seizoen. Het was een mooie puinhoop in het vak …heb unne wortel meej 4 halve liters in zn handen 3 rije , head first, naar beneden zien duiken …. en ja … lukte m zelfs in de 2e helft nog een keer… zun maat, verkleed als hippie (?) deed dat ook maar die viel 2 rije omhoog .. op zich wel knap … een gast om niks tikken zien krijgen door een gast die verkleed was als… Lees verder »

Beffrey28
Lid
Beffrey28

Haha ik lig hier in een deuk Don Maca, geweldig verteld. Die carnavals(uit)wedstrijden zijn ook gewoon bijna altijd ruk. Heel carnaval is ruk trouwens, maar ieder zijn ding uiteraard. Ben iig net als jij blij dat het maar 1 wedstrijd per jaar is.

UNITED
Lid
UNITED

Klinkt toch best gezellig. Er was ook nog een mooi incident tussen stewards die weer onderling mot hadden. Maar de volgende keer gewoon zorgen dat je zelf goed zat en lastig bent dan heb je geen last van andere mensen, die andere mensen hebben dan meer last van jou. (Pro tip)