Willem II verliest in Eindhoven

175
8079
Ndyahishimiye wordt geblokt door Dumfries (foto: (c) Toin Damen)

Willem II speelde vanavond ver ondermaats en verloor daarmee terecht van PSV. De Eindhovenaren hoefde daar bitter weinig tegenover te stellen. Beide ploegen maakte er een saaie pot van waar weinig energie in werd gestopt, leek wel een lang gerekt schaakbord! Bij de Tricolores ging veel verkeerd vooral in de passing. In 90 minuten slechts een uitgespeelde kans voor Pavlidis! Voor PSV scoorde Dumfries, Thomas en hielp Ndyahishimiye met een eigen doelpunt ook een handje waardoor een 3-0 eindstand op het scorebord kwam te staan.

(verslag: willem-ii.nl)
Willem II verliest ongeslagen status

Willem II is zijn ongeslagen status kwijtgeraakt die het sinds 10 november van het vorige jaar had opgebouwd. Wat tegen PSV was begonnen, eindigde ook tegen PSV. De Tilburgers konden in Eindhoven geen vuist maken. Willem II speelde in de tweede helft dwingend, maar werd op momenten afgetroefd.

In de rug gesteund door een vol uitvak met 1600 luid zingende supporters trad Willem II aan in de gebruikelijke opstelling. De fitte Timon Wellenreuther was weer terug in het doel en Bart Nieuwkoop nam de plaats in van Damil Dankerlui. Na een periode van aftasten was het eerste gevaar voor PSV: een schot van Ihattaren ging rakelings naast. Even later greep Wellenreuther goed in bij een scherpe voorzet van diezelfde Ihattaren. In de 17e minuut mocht Willem II Nieuwkoop dankbaar zijn toen hij tot twee keer toe een gevaarlijke bal blokte. Veel meer dan een schot over van Ché Nunnely konden de Tilburgers daar niet tegenover stellen.

PSV opent
In de 32e minuut was het dan toch raak. PSV-aanvoerder Dumfries kreeg een lange pass op rechts onder controle en schoot binnen: 1-0. Willem II drong daarna iets meer aan. Een mooi steekballetje van Ndayishimiye bracht Pavilidis bijna alleen voor Unnerstall, maar zijn bal werd op het laatste moment tot corner gewerkt. Het slotakkoord van de eerste helft was voor PSV. Dit keer had Wellenreuther een antwoord paraat op de inzet van Dumfries.

Dwingender
Het eerste kansje in de tweede helft was voor Willem II. Het puntertje van Pavlidis kwam in de handen van Unnerstall. Richting de eigen supporters speelden de Tricolores dwingender. Het leidde tot twee schoten over het doel van Ndayishimiye. In de jacht op de gelijkmaker liep Llonch tegen een gele kaart aan. De eerste aanval in de tweede helft van Eindhovense kant gooide roet in de aanvallende plannen van de Tricolores. Een combinatie op links werd in de 69e minuut afgerond door Ryan Thomas. Twee minuten daarna voorkwam Wellenreuther dat de wedstrijd beslist was. Hij tikte een schot van Ihattaren over.

Eigen goal
Met Marios Vrousai in de ploeg voor Köhlert en, even later, Paul Gladon voor Pol Llonch probeerde Willem II het tij te keren. Het Tilburgse slotoffensief leverde een goede kans op voor Pavlidis, die te gehaast over schoot. Een moment van onachtzaamheid van Ndayishimiye symboliseerde tenslotte de avond voor Willem II. Zijn terugspeelbal verdween ongelukkig in eigen doel: 3-0.

‘Het zat er niet in’
Zo eindigde de Brabantse derby teleurstellend en bleef 3 september 1983 in de boeken staan als laatste datum waarop de Tilburgers Eindhoven met winst verlieten. Trainer Adrie Koster maakte dat nog mee in de hoedanigheid van PSV-speler. ‘Vandaag was het gewoon niet goed genoeg’, aldus de verliezende coach. Van een zes punten wedstrijd wilde hij niet spreken. ‘Daarvoor moet je hem eerst winnen. Dat zat er vandaag niet in. De aanstaande wedstrijd tegen FC Utrecht is voor ons net zo belangrijk als deze tegen PSV.’

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Evert!Wat jou gedachte 🤣 omtrent het “brute “geweld in het vak…..

UNITED
Lid
UNITED

Evert vind dat ze jou de volgende keer zonder reden best met “bruut” geweld aan mogen pakken. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Vet grappig

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Je snapt mijn punt niet flapdrol!hier schieten gewoon volwassen mannen in de gordijnen om een vechtpartijtje!nogmaals keur het niet goed hè….maar niet roomser zijn dan de paus!

TTB
Lid
TTB

Toch opmerkelijk, heel die discussie en druk maken over “het opstootje”. Totaal overbodig. Kunnen we niet beter discussiëren en ons druk maken over die zaadpot van een wedstrijd die ons gisteren is voorgeschoteld? Vantevoren is zo vaak aangehaald, als er een moment is om te winnen van het zwakste psv in weet ik hoeveel jaar, dan is het nu. Vervolgens zie je een ongeconcentreerd elftal met foute passing, en veel te weinig strijd en passie. Die eigen goal van Tresor is tekenend voor de hele wedstrijd. Natuurlijk kun je uit verliezen van die boeren. Maar de manier waarop is dan… Lees verder »

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Als de diarree hieronder het resultaat is van een awayday, dan zeg ik: blijf lekker thuis als het niet mogelijk is je gepast en met respect voor anderen te gedragen. En als je toch van de gerrit wilt gaan: rook een jointje👍 kunde nog lachen ook!

Klemvast
Gast
Klemvast

Eens. Stadionverbod?

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Ik ben niet perse voorstander van een stadionverbod.

Boy Van Gruijthuijsen
Lid
Boy Van Gruijthuijsen

Stelletje jankerds. Nie tegen ons

job013
Lid
job013

Och och wat een hypocrieten hier zeg op Tilbo. Ondertussen zit iedereen zwaar te geilen op de Pyro. Mag iedereen ons belachelijk maken, maar als wij terug bijten zijn we ineens met ‘te veel’. KS79 een voor alle, alle voor een.

Tilburg
Gast
Tilburg

Wat een jankerds doen net of iemand dood geslagen is

job013
Lid
job013

Wij staan ook niet voor onderling vechten, we zijn namelijk allemaal Willem II. Maar eens is de maat vol.

Tilburg
Gast
Tilburg

We zijn allemaal willem ll supporters en onderling in een vrienden groep zijn soms ook opstootjes dit was niks anders maar omdat er zoveel mensen bij waren wordt het hele gebeuren zwaar overdreven verteld !

FranSol1896
Gast
FranSol1896

Dit waren gewoon twee gasten die op elkaar reageerde. Wat niet meer was dan een beetje irritatie door wellicht wat alcohol. Waarom er ineens vriendjes bij gehaald werden om het voor de ene op te lossen is mij nog steeds een raadsel. Dit ging helemaal nergens over en had helemaal niks van doen met ks79 totdat die zich er dus mee gingen bemoeien. Dus wat hier bedoeld wordt met “eens is de maat vol” en “ terug bijten” is iets bagatelliseren wat echt een belachelijk kansloze actie was en een smet was op een mooie away day (buiten de uitslag… Lees verder »

UNITED
Lid
UNITED

Wat bedoel je precies met eens is de maat vol?

Willem II
Gast
Willem II

Schei toch uit man! Ik heb respect voor alles wat KS79 doet om de sfeer op positieve manier te beinvloeden. Helaas hoor je ook heel veel negatieve geluiden buiten deze positieve bijdrage voor de sfeer. Gisteren ging helemaal nergens over. 2 mensen staan op afstand van elkaar wat te bemoeien met elkaar tot er ineens een groep gasten achter deze gast staan en hem aanvallen. Totaal overtrokken en nergens voor nodig. Hierna loopt het nog verder uit de hand omdat er meerdere denken dat ze iets moeten doen. Als niemand iets had gedaan, dan was het tussen die 2 gasten… Lees verder »

Korvelsekaant
Lid
Korvelsekaant

Klopt “Willem II”. Bij dit soort gastjes gaat het om hun imago en status in ultaland. Ze zullen er wel trots op zijn of moet ik zeggen “fier” op zijn wink Maar dat Willem II een slechte naam krijgt interesseert ze geen reet, ben je dan supporter?

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@korvelsekant hoezo krijgt Willem ll een slechte naam!toch niet door een knockpartijtje want dan hebben 9 van de 10 clubs een slechte naam🤣🤣

Zoethoutje
Gast
Zoethoutje

Je doelt op het opstootje binnen waar je drinken/eten kon bestellen zo ja geef ik je precies gelijk maar dat zijn mannekes van jaar 17/18 moeten zich eigen bewijzen

Willem II
Gast
Willem II

Nee de opstoot boven de trap rechter deel uitvak

013support
Gast

Ik denk dat er nog wel een verschil zit tussen mooie pyro en met elkaar op de vuist gaan. Dat laatste los je maar ergens anders op. Wijsheid komt hopelijk met de jaren.

Stinna
Gast
Stinna

Ks79❤️👊🏻

Tilburg
Gast
Tilburg

Opeens worden ze compleet afgezeikt voor wat 1 opstootje wat ook in de stad kan gebeuren stel je alsjeblieft niet zo aan deze supporters steunen onze club altijd en overal en nu worden ze te kakken gezet door 1 opstootje met geen ernstige gevolgen jammer !

Dre
Lid
Dre

Stop maar eens met alles bagataliseren wat die knurften doen

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Geen ernstige gevolgen? Als onze stewards klappen krijgen (zelf gezien) dan is dat ernstig genoeg om er iets over te zeggen.

Willem II
Gast
Willem II

En dat niet alleen…. Kinderen hebben dit ook allemaal zien gebeuren. Geef eens een goed voorbeeld..

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

FF wat anders al het voetbal is afgelast vandaag een beetje overdreven het enigste wat ik door de lucht heb zien vliegen zijn vogels deh is toch niks bijzonders daar hoefde het voetbal toch niet voor aftelasten

Beffrey28
Lid
Beffrey28

Gij ziet ze vliegen ja…

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Het zat er niet in. Tactisch afgetroefd en Nieuwkoop die bang mag zijn dat Dankerlui zijn plekje over gaat nemen. Uitvak was de positieve noot, wat dan helaas weer te niet werd gedaan door supporters die met elkaar en met eigen stewards vechten. En het mag dan wel worden opgelost, maar het mag gewoon niet gebeuren. Niet het verlies maar die vechtpartij deed me met een slecht gevoel de bus weer ingaan. Waarom?

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Drie Belgen aangehouden. Laat die blagen gewoon De Bosuil op stelten zetten en niet de goede naam van Willem II op het spel zetten.

SJALENBUITEN
Gast
SJALENBUITEN

Jij snapt er ook niks van he. De vriendschap tussen Tilburg en Antwerp is mede verantwoordelijk waarom het leeft op supportersgebied. Dat is een kleine factor die weldegelijk hierin meespeeld. 10 jaar geleden waren we qua sfeer het lachtertje en qua awaysupport stelde we ook niks voor. Moet je ons nu eens zien. Respect voor de vriendschapsband en Tilburg & Antwerp forever.

Korvelsekaant
Lid
Korvelsekaant

Oke dus zonder die Antwerpse mennekes leeft het niet bij onze club? Ga toch weg man. Geloof me, er zijn genoeg mensen die die gasten liever kwijt zijn dan rijk. Het is toch niet de 1e keer dat ze die onzin veroorzaken? Nee. Maak je zelf niet groter dan je bent! Willem II bestaat uit (veel) meer dan alleen de Kids van KS en Antwerp.

SJALENBUITEN
Gast
SJALENBUITEN

Mede verantwoordelijk en een kleine factor. Goed lezen. Maak het zelf niet groter dan het is. Echter moet je nagaan waar we vandaan komen. Sinds de vriendschap samen met Antwerp is de totale fanatieke kern ook gegroeid. Dat kun je niet ontkennen.

Op Tilbo valt er altijd wel wat te janken. Wees trots op het clubje en de supportersgroepen die er gedurende jaren zijn opgekomen. Als je dat niet bent zou ik voorstellen om naar 076 te gaan. Die zoeken nog wat carnavalspubliek.

forza013
Gast
forza013

Mooi man zon forum. Dat je alles anoniem kunt zeggen…….. Laat iedereen in hun waarde, of ze 14 of 45 zijn, of ze Belg of Nederlander zijn, blank of getint. Iedereen is begaan met Willem II en samen zijn we Willem II. Pure stemmingmakerij vind ik het van je om hier te stellen dat er genoeg zijn die die “die gasten” liever kwijt dan rijk zijn. Je zou eens een keer voor de grap naar Antwerpen moeten gaan, een wedstrijdje mee pakken en zeggen dat je uit Tilburg komt. Nou je komt niks te kort, alles wordt geregeld en je… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Iedereen is welkom als ze zich als een supporter gedragen.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Hoe kom jij nu uit bij de bosuil!poppel is ook België 🤣

Tieske_013
Lid
Tieske_013

Twee mensen uit Antwerpen en een uit Westerlo voor het mishandelen van een steward. https://alarmeringen.nl/noord-brabant/eindhoven/119092-politie-houdt-belgen-en-ossenaar-aan-bij-psv-willem-ii-in-eindhoven.html

Johannes
Gast
Johannes

Wat een triest zooitje is dat KS opgefokte snotneuzen die lekker aan speed zitten en alles verpesten voor de neutrale supporters

RoemenGlorieVakE
Lid
RoemenGlorieVakE

“Neutrale supporters”?

Johannes
Gast
Johannes

@RoemenGlorieVakE Voor de normale supporters die voor willem II zijn

En niet die kansloze sukkeltjes van ks want kom je ze alleen tegen durven ze niets maar wel met aantal mensen goed doorgesnoven helden zijn het man ze moette ogen uit kop schamen

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Hoezo doorgesnoven!waar staat dat of heb je het gezien!
Wat ik wel weet is dat er overal wel een knockpartijtje kan ontstaan!
In een kroeg op een feest op de heuvel….

Ps.ik keur het niet goed hè maar wat jij raaskalt klopt natuurlijk ook niet

Remco
Lid
Remco

Dr moesten wel heel veel mensen poepen gisterenavond in de rust….

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

PSV heeft op mij ook wel een laxerende uitwerking, moet ik bekennen.

Ferry van de Z.
Lid
Ferry van de Z.

Of er stond een rij omdat er maar 3 dichte toiletten zijn voor1600 man. Is wel wat weinig he? Dus misschien lijkt het dan druk 😉

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@Remco daar is de rust toch voor!!man man een opstootje…en dan zo’n hoop heisa!

VakH
Gast
VakH

Tweemaal voor mijn neus een paar sleutels voor bij zien komen, ze hebben er schijt aan andere. @ETAHRWB

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@vakh…..sleutels voorbij zien komen was het wc papier op dan ha ha man man….

Joost
Gast
Joost

Zegt de gene met een anonieme naam! Gewoon je bek houden en anders oe zelf bekend maken. Kunnen we zo geregeld hebben 1 op 1. Iedereen geilen op de pyro maar achteraf ks beschouwen…

Nuldertien
Gast
Nuldertien

Joost is anders geaard….

Tilburg
Gast
Tilburg

Wie zegt dat het opstootje alleen om ks ging waren er ook genoeg bij betrokken die van antwerp zijn en oh oh een opstootje gebeurt in de stad zovaak ik zag nergens bloed of iemand ko gaan dus valt allemaal best mee nie zo overdreven doen

Btc
Gast
Btc

Laten we ons vooral realiseren dat we veel te hoog staan dan we eigenlijk horen en dat plek 7-8 al een hele prestatie is mochten we dat halen.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

We staan precies op de plek die we verdiend hebben o.b.v. onze prestaties. Niet te hoog en niet te laag dus. Dat het op basis van de begroting boven verwachting is is duidelijk, maar tevens het resultaat van goede scouting gevolgd door een uitstekende technische staf die er een hecht collectief van heeft gemaakt. Wij gaan nog redelijk wat punten halen. Als je volgende week Utrecht durft te pakken zet je de meest directe concurrent op achterstand. We gaan daarnaast gewoon nog behoorlijk wat punten pakken. Het zal uiteindelijk plek 6 worden en dat zou meer dan terecht zijn.

Zoethoutje
Gast
Zoethoutje

KS goed bezig weer in de rust proberen eigen supporter te slaan mee aantal mensen omdat diegene Kut Eindhoven riep en hun dachten dat Kut KS werdt geroepen triest zeer triest

Shoukov
Lid
Shoukov

Ja jongen; er is veel verdriet in de wereld.

UNITED
Lid
UNITED

Fucking trieste actie. Misschien had ie speed in zijn oor

Willem II
Gast
Willem II

Snap de verwarring wel hoor. Bedoel Kut Eindhoven klinkt als kut KS. Als je het uitspreekt voor jezelf, hoor je bijna geen verschil.

013 s
Gast
013 s

Hele leuke avond gehad !! Alleen jammer dat van die zielige bosmongooltjes weer moeten knokken met medesupporters !! Goed gedaan jongens jullie kunnen trots zijn !!

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Leuke avonden kun je ook in de schouwburg hebben weet je zeker dat er niks gebeurt!
En over bosmongooltjes….je zal zelf een kind hebben met een syndroom!

013 s
Gast
013 s

Jij bent wel een hele stoere he !!
Je moeder had je door moeten slikken ga naar voetbal voor een leuke sfeer en gezellig te hebben niet om naar een vechtpartij te staan kijken dan had ik wel naar een boxgala gaan kijken neem aan dat iemand met het syndroom wat jij hebt gewoon achterlijk genoemd word

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

013s heb jij nog nooit een opstootje ofzo gezien?dat gebeurt overal weleens waar veel mensen zijn….en de taal die jij uitslaat op een forum is mss nog wel zieliger dan een opstootje!

Ps ik ben geen stoere hoor ….maar kom allang genoeg bij Willem ll en bij voetbal dat je voor een opstootje niet zo in de gordijnen hoeft te schieten….want die komen overal voor!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

De verwachtingen waren hooggespannen (ook van mij) maar niet uitgekomen…is niet erg, want met een 13e begroting doen we het supergoed en mogen we trots zijn op ons clubje ! Zondag wacht Utrecht, kans om ons te revancheren. Verder nog 1 ding naar de PSV supporters die hier komen snuffelen: Ergens in het Seizoen 2011/2012 moesten wij uit tegen jullie, was er toen bij met mijn 2 zoontjes van 10 en 14. Ongeveer 7 minuten voor tijd bij een 1-1 stand verlieten supporters van jullie (achter de goal naast ons uitvak) massaal het stadion, wat er daarna gebeurde liet zien… Lees verder »

prince
Lid
prince

Terechte maar geflateerde nederlaag. Ook niet zo gek een ploeg als Willem II blijft niet winnen. Rug rechten en op zelfde voet doorgaan en play offs halen en misschien meer. Peters en holmen speelde een aardige pot gisteren. Bij veel spelers lukte het allemaal net niet. De spelers die iets kunnen beslissen zijn uit vorm. Tresor en pavlides. Werken hard hoor maar de eindactie/pass is steeds slecht. Komt wel weer. Utrecht zal een lastige pot worden. Zoals bijna elke wedstrijd kan dat beide kanten op.

stafleu
Lid
stafleu

PSV had goed gekeken naar Fortuna en PEC! Een blok voor de verdediging van 2 centrale middenvelders waardoor Tresor nauwelijks ruimte kreeg om te voetballen. Dit blok zorgde er ook voor dat Pavlidis moeilijk te bereiken was. Willem II kwam helaas hierdoor nauwelijks aan het voetballen. Volgende week tegen Utrecht krijgen we hopelijk meer ruimte om te voetballen!

MorcaH
Gast
MorcaH

Eerste helft had Willem II moeite met de intensiteit in het spel van PSV. Veel bewegende spelers die vrij kwamen. We liepen achter de feiten en Dumfries aan. Tweede helft iets beter, vooral omdat PSV wat gas terugnam. Met wat geluk haal je dan nog een puntje. Maar eerlijk, het heeft er niet echt ingezeten. Beide backs niet sterk gespeeld. Geen grip op het middenveld. En aanvallers die voornamelijk moesten verdedigen. Jammer, volgende week beter.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Qua sfeer in ieder geval de beste AwayDay gisteren … waar normaal bij zo’n AwayDay de sfeer kut is

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Matige pot, zonde… Komende wedstrijd tegen Utrecht zal lastig worden, maar wel erg belangrijk!

De 3-0 vind ik eigenlijk totaal niet erg! De wedstrijd al gespeeld en misschien had Mike Tresor dit moment juist wel nodig in zijn ontwikkeling! Het was tot dusverre altijd hosanna, maar laatste wedstrijden al iets minder. Dit kan een moment zijn dat hij zich weer kan herpakken en zijn spel juist ten goede komt!

Het is makkelijker om dit soort nederlagen te relativeren, door de 4e plek die we nog altijd ‘gewoon’ hebben!

Lord of Fail
Gast
Lord of Fail

Aangezien nog niemand dit hier heeft gezegd: Ik vond het echt schandalig dat een hoop mensen pas binnen kwamen op het moment dat de wedstrijd al ruim een kwartier bezig was. Nu koste deze wedstrijd maar een tientje, dus ben ik nu niet de moeilijkste. Maar qua service kon het echt 100x beter, en voornamelijk sneller.

Suikerklontje
Gast
Suikerklontje

Dit kwam omdat het net voor aanvang van de wedstrijd even stevig uit de hand liep bij de fouillering. Er mocht iemand het stadion niet in omdat hij ” te veel onder invloed was ” ( drank / drugs ). Toen liep het fout en vielen er rake klappen. Uiteindelijk werden er 3 “supporters” met handboeien om afgevoerd. Ondertussen stond daar de laatste groep ( ook weer met kleine kinderen ) het hele tafereel te aanschouwen en moesten zodoende 10 tot 15 minuten wachten. Zeer slechte zaak

Objectivo
Gast
Objectivo

Jongens jongens, even relativeren allemaal: we hebben verloren in Eindhoven, geheel terecht overigens. Niet iedereen had dit verwacht en gehoopt, maar dit is de normaalste zaak van de wereld. Dat PSV blij is en ons loopt uit te dagen, is een groot compliment. Niet op reageren, dat zegt meer over hen dan over ons.

Dus, beide beentjes op de grond, vooral bij de enthousiaste supporters. Opladen voor Utreg, en hopelijk kunnen we dan weer vlammen.

Zoals al eerder meerdere malen gezongen: niet de beste…

DeKraak
Gast
DeKraak

Supporters die zich supporter mogen noemen en gaan vechten met eigen supporters en stewards lekker thuis laten de volgende keer…

Verder een prima uitvak op de tribune daar waren wij de baas, op naar de volgende!
(niks aan de hand mensen!!)

Rijdenderechter
Gast
Rijdenderechter

Op een Tilburgs fiske wordt gevochten

Rijdenderechter
Gast
Rijdenderechter

Chill out jongen , doe iets, maar ga weg van hier.

Kingo fan
Gast
Kingo fan

Euh. Nee.

DeKraak
Gast
DeKraak

Jullie zijn met een stadion van 30.000 mensen niet eens de baas over een sfeervol uitvak waar 1600 mensen in kunnen.

En betreft baas van eigen mensen. Blijven jullie dan ook van je TD en AD af😛

Weg van deze pagina

EHV de GXT
Gast
EHV de GXT

Sorry 35000, en als je vantevoren hier op deze site heel druk bent met de punten die effe opgehaald gaan worden in kut EHV dan moet je niet piepen als je even aan je mooie serie van bijna 40 (…) jaar geen winst in EHV wordt herrnnerd… Ik neem er nog 1 op jullie, proost!

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Leuk dat je dat vermeldt maar er zat nog niet misschien 35000 man. Je seizoen is nu al voorbij…. heb jij geen TD of AD die je moet bedreigen? Of misschien kun je nog even een hoofdtribune bestormen. Neem er nog maar een. Aan je gebrek aan niveau te zien pak je dagelijks een krat bier!

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Ga maar ultra snel terug naar die zieltogende, sfeerloze website van jouw cluppie. Die geforceerde acties met kunstmatige sfeer bij het binnenhalen van de bus zegt mij ultraveel.

PSV
Gast
PSV

Deden jullie vorig jaar (AZ) niet hetzelfde….😂

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ PSV

Er is ook niks mis met de bus op wachten met fakkels

Maar Als je vooraf met fakkels de bus gaat opwachten en vervolgens in het stadion stil bent tja 🤫🤷‍♂️

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Dat was natuurlijk niet hetzelfde. Wij zijn zo en pakken dat groots aan. Een goede sfeer en beleving is bij ons geen incident, zoals bij jullie wel het geval is😂
Wij konden de finale bereiken, jullie moesten 3 punten inlopen op ons, zie jij het verschil ook? Denk nou eerst eens na voordat je hier knullig probeert te doen. Het komt gewoon niet heel goed over.😂

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Jazeker! Dat was alleen een hele andere situatie, thuis voor een plaats in de bekerfinale tegen AZ. Op dat moment ontstaat er iets en valt alles op zo’n avond en het verdere seizoen samen.
Dat jullie een dergelijke actie tegen een Ajax doen kan ik snappen, maar dat jullie het tegen ons kleine Willem II denken te moeten doen zegt veel over de situatie waar de clubs inzitten!
Gisteren terecht verloren op het veld maar DIK gewonnen op de tribune, bovendien denk ik dat de meeste supporters en hele week niet lekker hebben geslapen 😀

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

Tresor is niet zo goed als iedereen doet geloven, Nieuwkoop mag nooit starten ten gunste van dankerlui. We zijn gewoon middelmaat en het heeft mee gezeten de afgelopen weken/maanden. Niks loos we staan nog steeds 4e, geniet ervan en we zien wel waar het schip strandt.

VakF
Gast
VakF

Tresor is wel zo goed. We zijn beter dan middelmaat. En plek 5 zou geweldig zijn.

Henkie013
Lid
Henkie013

Schei eens uit zeg. We verliezen na 10 ongeslagen partijen weer eens een keer (uit in Eindhoven, waar nog maar 1 club won) en dan heeft het opeens allemaal meegezeten. Heeft echt meegezet in de laatste minuten thuis tegen Feyenoord. Heeft ook echt meegezeten in de slotfase in Utrecht. Ook in Den Haag mochten we natuurlijk van geluk spreken met dat puntje. Nieuwkoop heeft ook prima wedstrijden voor ons gespeeld. Het is makkelijk om van achteren de koe in de kont te kijken. Dankerlui heeft ons ook met regelmaat punten gekost.

013 city
Gast
013 city

En je vergeet dat het tegen AZ thuis ook heel erg mee zat toen die penalty van Pavlidis over ging

Relativist
Lid
Relativist

We moeten misschien realistischer zijn, maar Willem II staat niet op de 4e plaats omdat het ‘alleen maar meegezeten heeft’! En Trésor is wél goed, maar qua mentaliteit heeft hij nog stappen te zetten.

Henkie013
Lid
Henkie013

Respect voor wat? Voor die Tina Turner graftombe waarin het geluid uit de philipsspeakers het gebrek aan support moet camoufleren? Het was niks, het is niks en het zal nooit wat worden.
LIEVER AIDS TBC DAN EEN FAN VAN P$V!!

Rijdenderechter
Gast
Rijdenderechter

Stel je niet aan, domme lamp. Tilbo verwijdert geen berichten. Sommige mensen verwijderen account en dan gaan de berichten ook weg.

EHV ULTRA
Gast
EHV ULTRA

Mijn reacties zijn zeker wel verwijderd Rijdenderechter.

Rijdenderechter
Gast
Rijdenderechter

Wa wilde ? Jullie hebben verdiend gewonnen , vier je feestje , dit forum is anti lamp.

Bsj
Gast
Bsj

Laten we afspreken lamp?

EHV ULTRA
Gast
EHV ULTRA

JA.Dat is goed. Morgen om 12 uur bij je moeder. Dan heeft heel Eindhoven al wel op haar gelegen.

EHV ULTRA
Gast
EHV ULTRA

Ik wil serieus wel afspreken. Wil je zoenen?

EHV ULTRA
Gast
EHV ULTRA

Ben jij dom? Of 6 jaar oud of zo? Of dronken?

Tilbo verwijdert al jaren mijn berichten.

En kut volk jullie Tilburgers. Ruzie maken in het uitvak. Jullie hebben echt alle respect verloren in dit land.

Bsj
Gast
Bsj

Een stormachtig windje als boer zal je morgen goed doen KUT EINDHOVEN

EHV ULTRA
Gast
EHV ULTRA

Sorry man. Ik realiseer me nu pas dat jij een mongool bent. Zo dom als je praat. Het spijt me.

En groeten aan je moeder. Die zie ik morgen nog voor 12 uur.

UNITED
Lid
UNITED

De groeten aan Fons spooren

EHV ULTRA
Gast
EHV ULTRA

En jij de kusjes terug. Hij is jou niet vergeten UNITED. Jij was zijn favoriete kontje.

VakF
Gast
VakF

Waarom heb ik het idee dat jij 120 kilo weegt en nog bij je moeder woont?

Martin Coolen
Lid

Ik ben het met je eens Henkie. Als ik bij elke thuiswedstrijd van PSV op Foxsport die krijsende stem van Tina Turner hoor draait mijn maag al om (“SIMPLY THE BEST”?), en dat irritante deuntje als ze een goal hebben gemaakt.

JezusChristus
Gast
JezusChristus

Beetje respect voor de grote broer, we staan toch nog gewoon boven jullie? En Eindhoven ultra, wat een naam… Waar die vandaag aanwezig dan?

Tilburg
Gast
Tilburg

Doet helemaal moeite om naar een willem ll platform te komen en deze reactie te plaatsen laat da menneke die heeft t denk al zwaar genoeg als dit in zn kop op komt

A3 the best
Gast
A3 the best

Trots op mijn club. Niet de beste avond maar dat we denken wel even te winnen van PSV is het mooiste compliment wat we onszelf kunnen geven dit seizoen.
Meer sfeer in het uitvak dan in het hele seizoen bij PSV. Tof!
Wel heel jammer dat een aantal droeftoeters zonodig met elkaar op de vuist moeten gaan. Heel zielig en een schande voor onze prachtige club.

EHV ULTRA
Gast
EHV ULTRA

Ja heel veel sfeer in het uitvak. Totdat jullie besloten de stewards in elkaar te slaan omdat jullie niet tegen je verlies kunnen.

En jullie EIGEN stewards trouwens.

Dirruk
Lid
Dirruk

Weet niet wat jij gerookt hebt EHV ultra maar er zijn geen stewards in elkaar geslagen. Er was onderling wat onenigheid en dat is ook onderling opgelost zoals je dat hoort te doen. Houdt jij je nu maar bezig met je eigen supporters want ik weet niet waarom je de naam EHV ultra gebruikt maar er is helemaal niks ultra aan in dat Dela stadion van jullie waar voor de wedstrijd een discotheek wordt nagebootst om sfeer op te wekken. Het is te triest voor woorden en zoiets hoort alleen als Guus Meeuwis in jullie stadion optreedt maar toch niet… Lees verder »

RenG
Lid
RenG

In wat voor fantasiewereld leef je als je jezelf “EHV ULTRA” noemt? Waar zitten die “ultras” dan? En waarom horen we ze nooit? Wij zien alleen een plukje van 20 mannekes achter de goal die zichzelf belachelijk maakt en geen seconde boven het uitvak uitkomt. De rest zit diep weggedoken in zijn stoeltje naar de wedstrijd te staren. Totdat psv scoort, dan is het weer druk gebaren naar het uitvak. Wat een support….

Gilzenaar
Lid
Gilzenaar

Op t veld verloren maar op de tribune dik gewonnen groetjes perdeschedel

Rik013
Gast
Rik013

Iemand enig idee waarom ze een vechtpartij hadden onderling..?

Tilburg
Gast
Tilburg

Te veel gesnoven

Mark Farrington
Gast
Mark Farrington

Zaten in de bus al te snuiven

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Snap ik. Daar waait het niet weg.

Rijdenderechter
Gast
Rijdenderechter

Teveel testosteron

EHV ULTRA
Gast
EHV ULTRA

Leuk om te zien dat jullie Tilburgers elkaar af vallen als het even wat minder gaat.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

“Als het even wat minder gaat”. Wat is het toch een raar seizoen als supporters van een tegenpartij dit even komen vermelden op onze site haha. Meneer uit Eindhoven, van harte gefeliciteerd met de overwinning.

EHV ULTRA
Gast
EHV ULTRA

Praat normaal gast. “haha”.

Rijdenderechter
Gast
Rijdenderechter

Wij zijn Willem II supporter . Wij deinzen niet terug als het minder gaat . Dat snappen jullie lampen niet , jullie zingen alleen als je wint.

EHV de GXT
Gast
EHV de GXT

Volgens mij waren wij er toch ook gewoon vanavond? Terwijl ons seizoen al voorbij is… En als jullie op bezoek komen is dat voor ons niet zo bijzonder als voor jullie hoor, dus maken wij ons er niet zo druk over. Ik zou me pas zorgen maken als mijn team in zijn beste seizoen in 10 jaar kansloos met 3-0 verliest van een team wat het slechtste seizoen in 10 jaar draait…

Dirruk
Lid
Dirruk

En dat kom je hier op deze supporterssite vertellen? Jullie zijn gewoon een zielig clubje en dat zullen jullie altijd blijven of je nu wel of niet vanavond met 3-0 gewonnen hebt. Met jullie begroting is het gewoon schandalig dat wij boven jullie staan en dat jullie seizoen, zoals je zegt, al voorbij is. Eigenlijk zijn jullie gewoon een slap aftreksel van een voetbalclub. Alles is nep bij jullie.

Energizer-
Gast
Energizer-

Nee het is niet bijzonder als we langskomen, behalve dat jullie de spelersbus onthalen met fakkels alsof het de wedstrijd van het seizoen is..

Rene
Gast
Rene

En zelfs dan niet, Rijdenderechter.

El_Cammacho
Gast
El_Cammacho

Hahaha wqt voor lul en sufkut bende dan als je dat hier komt verkondigen. Gast, serieus, kijk effe naar je eigen support en beleving. Echt, niet normaal om te janken. Maar grrotste compilemt voor ons is dat jij/jullie de drang voelen jezelf te presenteren hier en te verdedigen…hahaha. Echt precies dit!

Shoukov
Lid
Shoukov

ze moeten het ervan hebben – verdere prestaties blijven namelijk uit.

dennism
Lid
dennism

Hoofd omhoog en borst vooruit! Focus op Utrecht thuis. We staan nog gewoon vierde.🔴⚪️🔵💪💪💪

Wally58
Lid
Wally58

Jammer te veel spelers haalden hun niveau niet en snapte de wissel niet vond Saddiki niet slecht spelen.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Kan gebeuren en was te verwachten, we hebben een 8 punten voorsprong op de nummer 8 die we moeten vasthouden, er moet wel elke week hard geknokt worden tot en met mei om de top 7 te halen, moet lukken!

Henkie013
Lid
Henkie013

Voor de play-offs moet je kijken naar de afstand met plek 9. Dat gat is 11 punten met Heracles en Heerenveen. Of het moet zijn dat een club buiten de top 8 de beker wint. Dat is niet heel realistisch, zeker nu Ajax, Feyenoord, AZ, Vitesse en Utrecht in de kwartfinale staan. De afgelopen 7 seizoenen haalde de nummer 9 nooit meer dan 45/46 punten. Zal dit seizoen niet anders zijn. Uit de resterende 12 wedstrijden hoef je nog maar 3 keer te winnen om verzekerd te zijn van de eerste 8. Je moet dus vanaf nu echt als RKC… Lees verder »

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Slap, ongeïnspireerd en angstig aan de bal van tijd tot tijd, dan komen de ballen niet aan die anders wel aankomen.
Teveel respect gehad voor een tegenstander met weinig tot geen vertrouwen.
Had zeker niet verwacht te winnen maar dat het zo makkelijk zou gaan….
Het was collectief gezien gewoon niet goed genoeg, maar toch genoeg vertrouwen voor Utrecht thuis!

sjefkuh 013
Lid
sjefkuh 013

Dat was de verdienste van PSV die met de tweede grootste begroting van de Eredivisie vandaag liet zien over kwaliteit te beschikken. Willem II heeft dit seizoen zeker een hoger niveau gehaald dan vandaag maar verliezen uit bij PSV wat de meest degelijke wedstrijd speelde van het seizoen voor hun doen is geen schande. We moeten trots zijn op wat we tot nu toe gepresteerd hebben en wat er voor kapitaal staat op het veld. Als PSV zo elke week speelt dan winnen ze 8 van de 10 wedstrijden. Jammer dat Willem II nu tegen een goed PSV speelt. Maar… Lees verder »