Home » Headlines » Willem II verliest in Amsterdam 3-1
Fran Sol in duel met de Ligt (foto: Toin Damen)

Willem II verliest in Amsterdam 3-1

Willem II heeft vandaag met 3-1 verloren. De Tricolores konden de stunt van vorig seizoen niet herhalen, het was als verwacht achteruit lopen en tegenhouden. In de eerste helft waren de beste kansen wel voor Willem II, Azzoui had in de laatse fase het geklungel van Onana kunnen afstraffen maar doordat hij zijn actie te ver doorvoerde verprutste hij een 100% kans. Na rust was het spelbeeld hetzelfde totdat Sol geheel onverwacht de 0-1 op het scorebord bracht. Door dit doelpunut werd Ajax wakker geschud en werd het gevaarlijker ook omdat de krachten bij Willem II wegvloeide. Branderhorst had het behoorlijk druk en kon zich goed onderscheiden maar moest 3 keer de bal uit het net halen, waarbij het laatste doelpunt van Neres gescoord werd in buitenspelpositie!

(verslag: willem-ii.nl)
Willem II buigt pas na rust
Willem II heeft de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar, uit bij Ajax, verloren. Geprikkeld door de 1-0 voorsprong die Willem II nam, schakelde Ajax een tandje bij en won zo uiteindelijk met 3-1. Fran Sol tekende voor de Tilburgse treffer. Ajacied David Neres was Willem II’s grootste plaag deze middag.

Trainer Erwin van de Looi eiste van zijn spelers in aanloop naar de wedstrijd tegen Ajax concentratie. De focus moest op deze dag voor Kerst op de wedstrijd liggen en niet bij de aanstaande vrije dagen. Van de Looi zelf moest bovendien nog aan zijn elftal sleutelen om de geblesseerde basiskrachten Pedro Chirivella en Bartholomew Ogbeche te vervangen. Hij kon zich dus ook niet al te veel bezighouden met de vraag hoe de tegenstander zou spelen na de trainerswissel Marcel Keizer – Michael Reiziger in het Amsterdamse kamp eerder deze week.

Geen gekke dingen
Voor Willem II op bezoek bij Ajax is de opdracht eigenlijk eenvoudig: Geconcentreerd spelen en alert zijn bij de kansjes die zich altijd in de wedstrijd voordoen. Willem II deed geen gekke dingen, maar startte ook minder scherp dan Van de Looi zijn spelers op het hart had gedrukt. Ajax deed overigens ook lange tijd niets geks, al was het wel de bovenliggende partij en had het in de eerste helft de meeste kansen. Donny van de Beek, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar en Hakim Ziyech hadden allemaal de openingstreffer op de voet, maar misten of vonden een goed keepende Mattijs Branderhorst op hun weg. Andre Onana verslikte zich uiteindelijk wel in de bal en speelde Ismail Azzaoui aan. De behendige aanvaller zocht echter te lang naar een ideale scoringspositie en zag zo de grootste kans van Willem II in de eerste helft in rook opgaan.

Fran Sol
Willem II putte moed uit de 0-0 ruststand. Toen Kostas Tsimikas in de 53e minuut aan de linkerkant mocht opstomen en strak voorzette, was daar plots de kans voor Willem II. Een klus die Fran Sol bekwaam afrondde: 0-1. Met Siem de Jong in de ploeg voor Mitchell Dijks zocht Ajax nog nadrukkelijker de aanval. Het was aan een goede redding van Branderhorst te danken dat hij niet al direct succesvol was. Met het uitvallen van Ismail Azzaoui en later ook Fernando Lewis moest Van de Looi nog meer omzetten in zijn team en kwam de ploeg meer met de rug tegen de muur te staan. Uiteindelijk deed de individuele klasse van Justin Kluivert Willem II de das om. Hij schoot vanaf de rand van het strafschopgebied de bal onhoudbaar voor Branderhorst in het doel: 1-1.

Neres
Daarna deed David Neres van zich spreken. Eerst speelde hij Jop van der Linden behendig uit en gaf een puntgave voorzet die door Kasper Dolberg niet de missen was: 2-1. Tien minuten voor tijd tekende hijzelf voor de 3-1, ofschoon die treffer had moeten worden geannuleerd vanwege buitenspel. ‘We hadden moeten toeslaan toen daar de gelegenheid voor was’, refereerde Van de Looi naar afloop aan de wedstrijd aan de fase voor en direct na rust, maar legde daarmee ook direct de link naar het manco van de Tricolores in de eerste seizoenshelft.

60 reacties

 1. Akkoord van €84.5 miljoen tussen Southampton/Liverpool..

  @Dirruk,

  Als het klopt wat jij zei: 0.5 %, zou dat een bedrag van rond de €400.000 moeten zijn ?

  Daar kunnen we wel wat mee…

  0

  1
  • Nee, beter lezen. Wij krijgen 0,5 van het bedrag dat Celtic ontvangt.

   1

   1
 2. Nog 5 dagen en dan gaat de transferwindow open. Heerlijk om een maand lang te speculeren wie er bij gaan komen, maar ook eventueel vertrekken.

  Hopelijk worden de juiste spelers aangetrokken…

  3

  1
 3. Southampton en City naderen akkoord betreft Virgil v Dijk voor een bedrag van rond de 68 miljoen. Jammer dat Virgil niet naar Barça gaat, dan hadden we pas echt kunnen cashen, nu moeten we blij zijn met een slordige 2 ton…

  2

  1
 4. Waarom moest Falkenburg eigenlijk weg?

  2

  4
 5. Wat vonden jullie van Crowley?

  2

  2
 6. Forza Willem II
  Forza Willem II

  @ Der Bumber

  Mooie kerstgedachten heb je maar degraderen hoort gewoon bij de mogelijkheden met 1 voor op de nummer 16 (Twente) en 5 punten op de nummer 18 Roda. We hebben er nu al bijna net zoveel tegen dan heel vorig seizoen. En je hebt van concurenten als nak Excelsior Sparta thuis niet weten te winnen. En vvv uit ook niet gewonnen.. we gaan het nog heel zwaar krijgen.

  11

  6
  • En Sparta krijgt nieuwe trainer en bijna zeker nieuwe spelers. We hebben veel teveel punten laten liggen en daarom zitten we serieus in de gevarenzone!

   11

   2
   • KruikEreNoord

    In de eerste 7 wedstrijden na de winterstop speel je o.a. tegen Groningen, Sparta, VVV, Heracles, Ado en Roda.

    Tegen die 6 moet je punten gaan halen want het laatste deel van het programma is zwaar.

    3

    2
 7. Vergelijk ons eens met de zogenaamde stabiele middenmoters als Groningen heereveen vitesse. Daar is het ook kommer en kwel af en toe. We zijn er nog niet. Maar ik heb een paar aardige wedstrijden gezien. En mannen als Sol Ogbeche, daar kom ik graag voor naar het stadion. 

  4

  3
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @TOP

   Ik moet eerlijk zeggen dat andere clubs me niet zoveel interesseren maar onze club  wel en daar maak ik op na een  half jaar er niet goed voorstaan. Dat onderste plaatsen heel dichtbij zijn. En Ogbeche de man van porselein is ook geen garantie dat na de winterstop alle wedstrijden speelt.. gaat nog zwaar worden in 2018..

    

   6

   4
 8. 2 Goede verdedigers en een middenvelder halen.

  2

  3
 9. Mag duidelijk zijn, met 40 doelpunten tegen zijn we gewoon ook een degradatie kandidaat. Rens v Eijden mag weg bij Az, dit zou voor ons alvast een topkandidaat zijn. Na dit seizoen afscheid nemen van Lachman en vd linden. Vond gisteren schrijnend om te zien hoe onze centrale verdedigers te kijk werden gezet, zooo makkelijk…

  Ben benieuwd wat er qua transfers de komende tijd gaat gebeuren..

  Gelukkig kerstfeest

  14

  8
 10. Der Bumber

  Ok de eerste seizoenshelft was minder dan 16/17 kwa aantal punten.. Maar met 27 doelpunten zijn we de topscoorder van het rechterrijtje en twee goals van het totaal van 16/17.  We hebben de top 6 in uitwedstrijden al gehad.. En de laatste weken spelen we aantrekkelijker als vorig seizoen. Bovendien scoren we elke week.. We hebben Sol en Ogbeche.. Moet ik doorgaan? Ja we moeten een vervanger halen voor Peters.. Voor de rest ben ik optimistisch. Fijne kerstdagen en ditto jaarwisseling!

   

  29

  3
  • @ Der Bumber,Ga maar niet door want je reactie raakt kant nog wal.Met 40 tegendoelpunten zijn we net zo slecht als de nummer 18. De laatste weken spelen we aantrekkelijker? We verliezen of spelen gelijk met afbraakvoetbal en er is helemaal niks aan om wedstrijden van ons cluppie te bekijken ( ok, de 1e helft van wedstrijd tegen Zwolle was aardig maar ook die levert 0 punten op ). We scoren elke week maar dat is niet genoeg om wedstrijden te winnen en punten te pakken. We moeten inderdaad een vervanger halen voor Peters, maar ik zou ook maar een vervanger halen voor de keeperspositie, de positie van v.d. Linden, eventueel een back erbij en wat denk je van een vervanger van Sol? Als die wegvalt en onze man van glas ( Obeche )  is niet fit gaat het niet goedkomen dit seizoen. Ik snap dus ook werkelijk waar jiet waar jij dat optimisme vandaan haalt. Fijne feestdagen en dito jaarwisseling.

   23

   41
   • Keiebaant

    Hoi Dirruk, gaat Sol ook niet mee naar op trainingskamp denk je ?

    0

    1
   • Dat zal eraan liggen wat de komende weken de ontwikkelingen zijn m.b.t zijn transfer. Ik weet dat het nieuws afgelopen week in het BD veel onrust heeft veroorzaakt in de onderhandelingen ( 1 potentiele nieuwe werkgever heeft inmiddels een andere spits aangetrokken ) en Sol is helemaal  over de rooie dat Wilber Hack leugens in het BD heeft geschreven. Sol heeft nooit gezegd dat ie bij gaat tekenen in Tilburg, heeft nooit gezegd dat ie een nieuw contract ging tekenen bij Willem ll, en Wilber Hack kan er wel eens persoonlijk voor zorgen dat Sol enkele miljoenen gaat mislopen. Dan zou ik graag aanwezig zijn als Fran en die pipo van het BD elkaar weer tegenkomen, want het Spaanse temperament van onze nummer 9  is altijd goed voor spektakel. Ik weet wel zeker dat Hack en zijn Spaanssprekende scharrel niet meer welkom zijn op de familieborrels van de familie Sol. :-).

    5

    13
   • Keiebaant

    Maar ik kreeg de indruk dat Sol op zeker was verkocht maar dat is nog niet zo als ik jouw verhaal lees. Weet je misschien ook of Willem ll de volledige transferrechten heeft of  zitten er nog meer partijen tussen ?

    En vergeet die duimpjes die we gaan krijgen, daar zijn wij nooit sterk in geweest om deze binnen te slepen 🙂

    2

    1
   • Niks is zeker in de voetballerij maar dat Sol Willem II gaat verlaten is vrijwel 100% zeker, alleen de handtekeningen ontbreken nog omdat er nog een paar clubs in de race zijn. De bedragen die geboden worden zijn voor Willem II begrippen de absolute hoofdprijs, en bij iedere goal wordt onze nummer 9 meer waard voor onze club. Willem II gaat hier het meeste ook van opstrijken want naast Sol en zijn zaakwaarnemer zijn er geen andere partijen betrokken, die mee profiteren van de eventuele transfer.

    En over welke duimpjes heb je het? Ik schenk daar 0,0 aandacht aan, want degene die hier negatieve duimpjes geven zijn of onwetend, of kijken door zo’n grote rood, wit en blauwe bril dat ze absoluut de realiteit uit het oog verliezen. Of het nu gaat om zaken die niet goed gaan bij Willem II, of zaken die juist heel goed zouden zijn voor onze club. Ik heb eerder medelijden met die duimpjesgevers dan dat ik me erdoor laat weerhouden iets over ONZE club te zeggen.

    13

    17
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ Dirruk

    Mocht Sol  in de wintetstop vertrekken al denk hoop ik dat ie het seizoen gewoon afmaakt desnoods betrefende club die hem koopt hier nog een half jaar stalt. Want met Sol wordt het al moeiljk ok ons te handhaven maar zonder hem is degradatie zo goed als een feit..

    Maar mocht dat niet zo zijn weet je dan toevallig of onze club vervanger heeft klaar staan want  het zou echt iets voor de club zijn op met een of andere wazige speler uit het oosblok te komen of zo

    1

    8
   • Willem II heeft deze keer waarschijnlijk wel een schaduwlijstje waar enkele namen opstaan van vervangers voor Fran Sol.Degene die Willem II had getipt over onze Spaanse nummer 9 had al een opvolger voor hem gescout en dit doorgegeven aan onze club. Een jonge talentvolle speler die nog niet op de radar stond van de scouts in Europa, net zoals veel clubs Fran Sol hadden gemist. Ze hadden deze speler gewoon een contract moeten geven, of in ieder geval een voorcontract laten tekenen dat ie na dit seizoen aan kon sluiten bij onze selectie in Tilburg maar helaas is dit niet gebeurd. Deze jonge speler heeft er inmiddels 20+ inliggen in de competitie waar hij speelt en komt nu zeker niet meer naar Tilburg want andere clubs zijn nu wel wakker, en deze gast zal volgend jaar wel bij een Europese subtopper acteren.Ook zal Henk Veerman nog wel op dit lijstje staan want die wilden ze begin van dit seizoen al graag aan onze selectie toevoegen. Sterker nog, toen Heerenveen na lange onderhandelingen aangaf dat Henk Veerman niet naar Tilburg mocht komen omdat het bod van Willem II te laag was ( rond de 700.000 euro en daarna nog verhoogd tot ruim 800.000 euro ) heeft Willem II in een laatste poging nog geprobeerd Henk Veerman te halen voor ruim 800.000 euro en daarnaast kreeg Heerenveen Fran Sol er nog bij. Ik denk alleen niet dat Henk Veerman nu Heerenveen nog mag/wil verlaten want hij scoort er de laatste weken toch ook wel een aantal daar bij dat cluppie waar die kale gast trainer is.En of er anders een of andere wazige gast komt? Als je op de laatste dag van de transferperiode via je keeperstrainer nog met een spits uit Slovenië komt terwijl de ene na de andere spits ( die beschikbaar was ) bij andere clubs tekent, hoop ik dat onze ome Gerard inmiddels zijn zaakjes wat beter op orde heeft zodat we bij eventueel vertrek van onze spits, en/of langdurig geblesseerd raken van Velikonja en/of Obeche ( de man van glas ) een goede vervanger hebben om ons dit seizoen veilig te spelen. 

    7

    14
   • Dirrukje Dirrukje, wat ben je toch een vies vuil eng mannetje die er op geilt menigeen hier en bij Willem ii kapot te maken.Al die “eencelligen” op de C-side die je volgen/geloven  alsof je C.Manson bent en dat vieren met het nodige vuurwerk…..Wordt volwassen kerel, hou je bezig met je vrouw en dochters ipv de zaak hier steeds op te naaien !!!!!!

    20

    14
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ Streppeltje

    Mensen als Dirruk voegen teminste iets toe aan site’s als Tilbo beter als van die mensen die iedereen minnetjes geven maar vervolgens de discussie niet aangaan waarom ze het er niet mee eens zijn!!

    en Dirruk denk idd dat Veerman ook niet meer komt heeft onder streppel de laatste weken steeds meer een basisplaats

    11

    13
   • @Streppeltje,Hier even een paar op-aanmerkingen op je reactie.1. Als jij vindt dat ik een eng en vies mannetje bent zal dat best wel kloppen in jouw beleving. Jammer dat je dan onder een schuilnaam reageert en niet gewoon onder je eigen naam.2. Ik geil niet echt op dingen die ik  hier zeg of schrijf. Dus waar je die wijsheid vandaan haalt is me een raadsel.3. Ik maak helemaal niemand kapot hier en bij Willem II. Ik ben toch niet verantwoordelijk voor hun daden. Geef alleen maar door wat ik weet en neem van mij aan dat dit de waarheid is anders zou ik het hier niet vermelden. Het is namelijk bij Willem II zo dat iedereen mag liegen, maar zodra Dirruk iets zegt wat niet waar is hangt ie aan de hoogste boom. En als jij vindt dat ik niet de waarheid spreek ga de discussie maar aan dan krijg je altijd een net en correct antwoord van me.4. Er is op vak C, of op welk ander vak dan ook niemand die mij achterna loopt of iets met mij viert door vuurwerk te gooien, dus waar je dat vandaan haalt mag je mij eens uitleggen. En daarnaast ken jij Charles Manson dat je hem vergelijkt met mij?5. Waarom moet ik volwassen worden? Ik hou me inderdaad veel bezig met mijn 3 vrouwen dus die zal je hier niet horen klagen zoals jij wel doet.6. En de zaak opnaaien? De waarheid mag gezegd worden toch? Waar naai ik de boel op? Dat ik dingen vertel die jij en vele anderen niet willen horen is niet opnaaien hoor, dat is gewoon verklaren wat er bij bepaalde kwesties bij onze club gebeurt.  Kom eens met een onderbouwd verhaal waarom  ik niet de waarheid spreek, of de boel ( in jouw ogen onterecht ) opnaai, want anoniem niks zeggend iemand beledigen kan ik ook maar daar schiet onze club niks mee op. En er is niemand bij onze club die ik noem zonder dat ze weten wie Dirruk is, want wat ik hier schrijf zeg ik deze personen ook in d’r gezicht. Dus kom maar op, benieuwd of je nog reageert met een onderbouwde mening of onderbouwde kritiek. Als laatste nog 1 ding. Doe mij een plezier;  maak mij uit voor alles wat je wilt en geef vooral negatieve duimpjes, maar schrijf aub wel Willem ll zoals het hoort.

    13

    8
   • @Streppeltje,Ruim 24 uur later en nog steeds geen antwoord?

    6

    7
   • @Streppeltje,Ruim 48 uur later en nog steeds geen antwoord? 

    3

    3
   • @Streppeltje, Bijna 72 uur later en nog steeds geen antwoord? Maar wanneer straks Sol na de winterstop nog steeds in het rood, wit en blauw speelt, Peters zijn rentree maakt op het trainingsveld en Ruud Boymans ergens bij een club opduikt ( houdt nu zijn conditie op peil bij FC Utrecht ) sta je weer vooraan anoniem moord en brand te schreeuwen dat Dirruk had gezegd dat dit niet zou gebeuren en heb je weer het hoogste woord. 

    1

    0
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ Dirruk

    Tja ik denk dat Je beter een kut op de muur kunt tekenen en wachten tot er haar op groeit dan wachten op un antwoordt van Streppeltje.  dat 1e zie ik eerder gebeuren😊

    0

    0
   • @Forza Willem ll,Je zal waarschijnlijk wel gelijk hebben. Snap er alleen helemaal niks van dat zulke figuren iedere keer moord en brand schreeuwen, en als je ze dan vraagt wat er dan niet waar is van wat ik hier schrijf, of eens met een onderbouwde tegenreactie te komen, hoor je ze niet meer. Lekker anoniem min duimpjes geven, onzinnige nikszeggende reacties geven en als ze dan een keer gelijk denken te hebben gelijk hier op Tilbo d’r gelijk willen halen. Net of ik het leuk vind dat bv. Peters geblesseerd is en waarschijnlijk nooit meer op niveau voetbalt, Boymans geen optie is om te halen omdat ie geblesseerd is en waarschijnlijk ook niet meer terugkeert op de velden. Sol waarschijnlijk weggaat omdat ie ergens heel veel geld kan gaan verdienen en tevens de club heel veel geld op gaat leveren. Ik geef alleen maar door wat ik weet, en dit weet ik omdat ik deze gasten spreek en ze gewoon vraag of het waar is wat er gezegd en geschreven wordt over ze. Dingen die wel gebeurd zijn ( zoals de kwestie van Dijk, De Jong, Streppel, wanbeleid door bepaalde figuren binnen onze club, ontslag op staande voet van oud technisch directeur i.v.m. fraude enz. enz. enz. ) zijn veel makkelijker uit te leggen. Als je de feiten kent is het allemaal niet zo moeilijk, en die feiten kun je gewoon achterhalen door de juiste personen binnen de club hierover aan te spreken en te vragen wat en waar er dingen niet goed zijn gegaan. En die dingen ga je echt niet horen van de verantwoordelijke figuren binnen onze club want die zorgen er altijd voor dat d’r straatje schoongeveegd blijft, en een andere regel is dat je in de voetballerij niet verteld wat er allemaal gebeurd rondom transfers, ontslag, wanbeleid. Elkaar de hand boven het hoofd houden en dingen onder het tapijt schuiven of gewoon niet meer over praten is bij veel clubs eerder regel dan uitzondering, en onze club spant hier wel de kroon in. En de meeste supporters vinden het allemaal wel ok, die denken dat wat het BD schrijft of wat de club naar buiten brengt altijd de waarheid is en dat daar geen vraagtekens bijgezet hoeven te worden.   

    3

    0
 11. Totaal geen beleving. Bij 2-1 achter een zuiver buitenspel doelpunt tegenkrijgen en zowel op het veld als langs de lijn niemand die protesteert. Schande.

  17

  4
  • rood wit en blauw

   Snapte ik ook niets van Appelnaldo! Leek wel of ze het niets uitmaakte….

   5

   2
 12. Tri_colores_1896
  Tri_colores_1896

  Heeft iemand zich ook zo geërgerd aan de walgelijke Ajax-talkshow voor, na en tussen de wedstrijd op FOX? Ajax dit. Ajax dat. Man, sodeflikker op met je kut-Ajax! De commentator was ook 100% pro-Ajax. Tsimikas trok twee x heel even aan een shirtje en die commentator riep 2 x om een penalty. Echt walgelijk!! En ook nog eens slecht geïnformeerd over Sol. Neemt klakkeloos over wat BD schrijft over z’n contractverlenging, maar verder ”vergeten” om dat dieper uit te zoeken en dan te concluderen dat dat bericht weer tegengesproken wordt. Leest gewoon alleen de headlines.
  En dan de wedstrijd. We kwamen een paar x leuk voor het doel van de tegenpartij met toch wel gedurfde aanvallen. Zag er niet onaardig uit. Oké, ze konden niet echt een vuist maken maar ze probeerden het wel. Maar achterin is het echt zo fucking slecht. Het hele team moest het centrale duo assisteren en dat alles na de prachtige goal van Sol. Ik had de indruk dat de goal van Kluivert een misvatting was van Branderhorst. Mij leek het erop dat hij z’n armen in trok omdat hij dacht dat de bal over zou gaan. Maar ja, hij is nog jong en kleinigheidjes blijf je houden…..
  Haal er in de winter 2 boomstammen bij voor achterin, die “de strijd aan kunnen gaan” met de frikadellen die er nu staan. Jop en Lach hebben nu veel te weinig concurrentie en dat is duidelijk te zien. Laat ze maar eens knokken voor hun plekkie!
  Verder wens ik iedereen hele prettige feestdagen en een doelpuntrijk 2018!!

  69

  3
 13. Wereld goal Sol, boven nak gebleven,  tot zover trots. Geen mogelijkheid gehad er naar toe te gaan,  zie ik toch mensen in het uitvak, dan denk ik kut club, was voor m’n zoontje en mij vorig jaar hoogtepunt nu geen kans gehad kaartje te kopen.

  10

  7
 14. KruikEreNoord

  Ik vond ze helemaal niet slecht spelen. Ajax uit is gewoon altijd lastig maar we hebben gewoon 4-5 goede kansen gehad. Niks mis mee.

  Knallen in het nieuwe jaar!

  21

  3
 15. Twee goede, snelle verdedigers erbij, van de Linden terug naar AZ en het komt helemaal goed. Brandenhorst toont zich een prima doelman, jonge talenten voorzichtig gaan brengen en we hebben een leuke tweede seizoenshelft

  19

  3
 16. Ftricolores1

  Ik ben er geweest, er had echt meer ingezeten!! Heeel jammer! Prima pot om op deze manier te voetballen!

  8

  12
  • Idd Ajax speelden niet al te best en als Willem II echt wilden dan hadden we wel weer kunnen stunten in Amsterdam. Beetje een kopie  van de heen wedstrijd 1-0 voor komen maar toch verliezen.

   3

   4
 17. Kostas Lamprou
  Kostas Lamprou

  #franbedankt

  die is gewoon weg deze winter

  5

  15
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   Ik denk dat Sol gewoon  het seizoen afmaakt en dan weg is.. Overgens mensen dat filmpje gezien van kerstgroeten  van Oud Willem llers? Daar zegt Boymans  misschien tot snel.. zou het kunnen dat ie in de winterstop komt? En het komende halfjaar de kans krijgt om weer helemaal wedstrijd fit worden en dan volgend seizoen de opvolger van Sol wordt?

   15

   5
   • Helaas Forza Willem II, dat gaat ‘m niet worden. Boymans voetbalt waarschijnlijk nooit meer op topniveau. Dat zal hij nog niet openbaar bevestigen maar omdat hij geblesseerd is en niemand kan vertellen hoe het komt en hoe het moet herstellen is hij terug in Nederland, en woont nu in Amsterdam. Hij mag met Utrecht meetrainen om zijn conditie op peil te houden ( voor zover dat gaat met een geblesseerde enkel ) maar wedstrijdfit? Denk dat ie blij is als ie zonder pijn volgend seizoen in het 6e van FC bal op het dak met z’n vrienden een balletje kan trappen.

    1

    11
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ Dirruk

    Daar gaat m,n mooie kerst gedachte. Maar nu je het over z,n Enkel hebt volgensmij  heeft dat een beetje als een Rode draad  in zijn carrière gewerkt had hij daar al lager last van oa bij Utrecht destijds.maar is het dus nu schijnbaar zo verergert dan. Jammer

    2

    2
   • Hij heeft tijdens zijn actieve carrière een aantal blessures gehad die hem langere tijd aan de kant hebben gehouden. Tijdens zijn Willem ll periode heeft hij ook een tijdje in de lappenmand gezeten. Zijn enkel was en is het probleem. Helaas want ik zou hem graag terug zien komen naar Willem ll want we hebben voor en na hem best aardige spitsen gehad maar voor mij is hij toch echt wel de “Tilburgs number 9”. 

    3

    2
  • Als je goed luister naar zijn interview met Helene dan hoor je dat hij in ieder geval dit seizoen gewoon lekker bij ons blijft ballen. I’m not going anywhere!!!!

   9

   4
   • @baarle.

    Weet niet hoe het met jou begrijpend luisteren in t Engels is, maar hij geeft aan dat ie naar huis (madrid) gaat en daar nergens heen gaat, maar gewoon thuis met vrienden en familie

    3

    3
   • @Baarle, Luister het nog eens een keer terug en ipv teveel naar de tieten van Helene te kijken probeer eens begrijpend te luisteren, zoals Sprang hier ook al aangeeft. De wens is de vader van de gedachte maar het gaat toch echt over het feit waar hij met Kerstmis is en dat is thuis bij zijn familie en vrienden en verder goes he not anywhere!!! En het woord bij ons ballen zal ie al helemaal niet in de mond nemen. De kans is nog groter dat ie komende dagen op z’n gitaar wat liedjes speelt en zijn vrouw Aida gaat zingen, dan dat ie bij Willem II blijft. :-). 

    1

    14
   • Jullie moeten gewoon beter tussen de regels door leren luisteren. Hij geeft echt een hint voor de goede luisteraar. 

    4

    2
   • Je hebt helemaal gelijk Baarle. Ik luister altijd tussen de regels door en dan blijkt dat er vaak meer aan de hand is dan we hier met z’n allen willen geloven. Dan kun je 2 dingen doen, horen wat je wilt horen en geloven wat je wilt geloven, of proberen de waarheid te achterhalen. Waar Sol na de winterstop speelt weet niemand, want wat vandaag een ja is in de voetballerij is morgen een nee. Ik weet echter 1 ding 100% zeker. Sol heeft gisteren niet gezegd dat ie na de winterstop nog bij Willem II voetbalt en hij heeft dit ook niet afgelopen week tegen Wilber Hack ( onze grote onderzoeksjournalist van het BD ) gezegd. Sterker nog, Sol is zo ontzettend kwaad op die achterlijke randdebiel van een Hack dat ik voor hem niet hoop dat ie Sol vandaag ergens tegenkomt want dan duwt ie die dikker Kerstkalkoen niet in z’n mond maar krijgt ie ‘m ergens waar de zon nooit schijnt. Maar geloof jij maar lekker wat je wilt, als je maar niet teleurgesteld bent als het anders blijkt te zijn.

    3

    8
   • @baarle.

    Omdat t kerst is zeg ik. Hou die gedachte vast. Luister de 27e nog eens

    2

    1
 18. Tilburg- noord

  Vergeten en twee nieuwe verdedigers erbij dan komt het wel goed👊🏻

  29

  1