Willem II verliest in Alkmaar

32
3377

Willem II heeft zojuist een oefenwedstrijd verloren van AZ. De wedstrijd in Alkmaar eindigde in 2-1. Coulibaly zorgde voor een voorsprong maar door goals van Ben Rienstra en Jop van der Linden wist AZ de voorsprong over de streep te trekken.

Bij Willem II ontbraken Sol en Crowley vanwege lichte blessures in de basis. Op het middenveld werd de vertrokken Kali vervangen door Heerkens. Chirivella kreeg zijn eerste basisplaats.

Bij AZ speelden onder andere Ben Rienstra, Ilias Bel Hassani, Dos Santos, Fred Friday en Rens van Eijden mee. Daarmee speelden de Alkmaarders vooral met spelers die niet in het plan van trainer John van de Brom voorkomen.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
kurt zaro
Gast
kurt zaro

nou begin me echt wel dodelijk ongerust te maken. nederlaag op nederlaag in de oefenwedstrijden. zelfs nog verliezen van j az. we zijn volgens mij totaal niet klaar voor de start van volgende week. ziet er zo naar uit dat t weer n rampsenario word zoals n jaar of 5 geleden toen we t hele seizoen niet van de laatste plaats af kwamen. hoop dat t goed komt

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Over 1 week kan het helemaal anders zijn!Maar super oogt het inderdaad allemaal niet.

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

het blijft idd doodstil….

Sprang
Lid
Sprang

Volgens vd Looi zouden er deze week ervaren spelers voor de basis gepresenteerd worden

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Weet iemand waar Rossi is trouwens? Maandag was weer terug gehaald en zou Willem ll Zaterdag  vandaag dus un beslissing nemen, maar heeft gisteren helemaal niet mee gedaan zat überhaupt  niet eens bij de selectie (volgensmij)

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Misschien omdat er vandaag een andere spits wordt gepresenteerd ?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ jbj.ot

Laten we dat maar hopen dan want het zou wat zijn als elders heeft getekend en dat ie daar z,n doelpuntjes  mee pikt en wij zonder 2e spits zitten. Omdat men te lang heeft getreuzeld heeft..

Der Bumber
Lid
Der Bumber

De realiteit is dat we nog niet klaar zijn voor de competitie. Al zeggen oefenwedstrijden niet alles. Vorig seizoen won WII alles met de imponerende 7-0 tegen Graafschap als hoogtepunt. Calclan speelde toen geweldig, hij kon het niet waarmaken. De nieuwe jongens nu. Opvallend is dat Coulibaly regelmatig scoort. Maar hij is niet de beoogde spits. Geen Crowly en hij is volgens mij de belangrijkste aankoop. Chirivella moet het ook kunnen. De backs Lewis en de Griek zijn vooral in Brugge door het ijs gezakt ( verdedigend). Dan lijkt Azzoui een goede te zijn. Verder het verlies van Kali nog… Lees verder »

Snorro
Lid
Snorro

Ik laat me voorlopig nog maar niet verassen.

TheObserver
Lid
TheObserver

Stille hoop gehad dat vandaag toch stiekem 1 of zelfs 2 spelers gepresenteerd gingen worden op de open dag .

Helaas dit mocht ook niet baten !! Krijg een deja-vu naar een hele lange tijd terug ,de tijd voor Groels ..waarin de club zich ook slecht profileerde naar de buitenwereld en zich promoot in de stad en waarin het op spelers vlak qua aantrekken van nieuwe spelers ook zo matig was en er niks kon.

 

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Theobserver

Wordt komendeweek volgens  van dr Looi. Het was vandaag  net niet gelukt. De woorden van niemand anders dan van onze  Trainer  dus

wil
Lid
wil

Volgens het B.D. is Croux uitgevallen met een aantal gekneusde ribben.

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Moeten we niet realistisch zijn! Elke club wil een stabiele kracht in de Eredivisie worden, elke club wil het beter doen dan vorig seizoen, elke club wil de betere spelers halen! Ik heb nog nooit een club gehoord die zegt: We willen lager eindigen dan vorig seizoen en we willen een stabiele club worden die standaard speelt voor degradatie! Laten we realistisch zijn! Willem II is wellicht nog niet klaar om stabiel te zijn! Misschien hebben we nog 1, 2, 3 of 5 jaar nodig om die stabiele club te worden, waar spelers graag heen komen. Een club die zonder… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ vrolijke gerard

Heb je die dan een scc? Als je hem dan toch inleverd kom nooit meer terug!!!

Vrolijke gerard
Gast
Vrolijke gerard

Pijp een drol joh zure homo  

Snorro
Lid
Snorro

Praatjes vullen geen gaatjes weggooier 

Vrolijke gerard
Gast
Vrolijke gerard

Kan ik mn  scc nog inruilen … denk dat ik liever een weekje naar een resort in turkije ga als dit gekut een jaar aan zien

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Ineens niet meer zo vrolijk, Gerard?

Snorro
Lid
Snorro

Ik hoop dat ze jou daar houden, gekke Gerard!

OldskooL
Lid
OldskooL

Zulk supporters as gij hebben we ook nie nodig! Jankerd

Vrolijke gerard
Gast
Vrolijke gerard

Gelukkig hebben we dr genoeg zoals jou 

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

We doen elk jaar een poll, vorig jaar goed voorspeld en de pot gewonnen.’Dit jaar 17e voorspelt en ben bang dat ik het weer goed ga hebben.Vorig jaar 10.000 seizoenkaarten dit jaar uiteindelijk 9500…(eind januari 2018)Dat is ook niet zomaar……Het is bagger….Joris doet zijn best,maar de centjes ontbreken.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Is dat wel zo Jako ? ik begin te twijfelen aan het beleid van Willem ll. Het begint mte het aanstellen van Eric van de Looij en trainer die bekend stond van zakelijk voetbal, en we hebben het vorig seizoen ook kunnen zijn dat het niet om aan te gluren was. De jeugd, Er wordt nu verkondigd dat Willem ll jonge jeugdspelers wil hebben en deze mogelijk met winst door verkopen. Maar waar waren deze jeugd spelers de laatste 5 wedstrijden van afgelopen competitie, volgens mij is bij het aantrekken van de jongen gast uit Liverpool en de jonge jongen… Lees verder »

ikzelf
Lid
ikzelf

wacht nou eens af wat er komt en hoe het gaat!

OldskooL
Lid
OldskooL

@Keiebaand Jeh we speulde altijd aanvallend maar nog vaker stonden we mee lege handen. Nu word er minder kadookes weg gegeven. Dat zie je ook aan de punten die we hebben gehaald. Idd en het was niet mooi maar zakekijk voetbal idd. Ik denk dat we dat de komende seizoenen moeten blijven doen. En zorgen dat we stabiele eredivisionist worden. Vanuit daar moeten we bouwen. En van de jeugd gedeelte ben ik het deels met je eens. Maar oa in de voorbereiding kon je wel zien dat ze nog niet het niveau halen voor de eredivisie. Maar ik zie (mits we… Lees verder »

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Blijft angstvallig stil aan de Goirleseweg! Als we niet snel wat bijkrijgen dan ben ik bang dat we na de eerste wedstrijden van het seizoen achter de feiten aan lopen. En dan wordt het inderdaad een moeilijk seizoen.

En waar was Rossi die zou toch tot zaterdag de kans krijgen of heb ik ergens iets gemist?

Victoria
Gast
Victoria

dit wordt gewoon een kut zeisoen verliezen van jong AZ manmanman waar zijn die kneuze die telkens zeggen wacht nu maar af maak je niet druk etc. volgende week tegen excelsior verliezen we ook 

Sprang
Lid
Sprang

@ Victoria.

Waar blijft Rienstra? Volgens jou was ie bijna rond…

en jong az. Heb je die opstelling gezien. 8 man ervan zou niet misstaan in de basis van willem II

UNITED
Lid
UNITED

Domme reactie. We worden gewoon kampioen dit jaar.

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

de competitie begint bijna en je hebt gewoon geen (fitte) centrumspits en 1 (mogelijk) eredivisiewaardige controlerende middenvelder en maar 2 backs in de hele selectie…

zorgelijk…

kutTILBO
Lid
kutTILBO

Volgens de twitter-berichten was Willem II over de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en is AZ niet verder gekomen dan 2 gevaarlijke vrije trappen (1 benut) en een dodelijke counter (waar Ben Rienstra de 2-1 uit maakte).

Dat is voor mij iets als.. genieten van een maaltijd en er vervolgens toch heel ziek van worden.

Wie hebben deze wedstrijd met eigen ogen gezien en kan een nuttige update geven?

Robby
Lid
Robby

Beetje zoals vorig seizoen dus.