Willem II vergooit zijn kansen play offs met verlies tegen Emmen

187
3551
Pavlidis in duel met Bijl (foto: (c) Toin Damen)

Willem II speelde vandaag een onthutsend slechte wedstrijd tegen Fc Emmen. Hoewel het de eerste helft nog enigzins met wat fortuin op een 2-1 voorsprong kwam via Pavlidis en Isak. Na rust was het dramatisch slecht, bedroevend te zien dat Fc Emmen steeds sterker werd en Willem II niet mee kon gaan in de strijdlust die de gasten op de mat legde. Fc Emmen kwam via Moussa langzij en Michael de Leeuw wist de winnende binnen te koppen! Play offs hebben we niet meer in eigen hand. Triest om te zien dat de strijdlust er niet voldoende was in zo’n belangrijk duel!

(verslag: willem-ii.nl)
Willem II verliest van FC Emmen
Willem II heeft de thuiswedstrijd tegen FC Emmen verloren en heeft play-offs daardoor niet meer in eigen handen. De Tricolores speelden de week na de bekerfinale een zeer matige wedstrijd tegen FC Emmen. Het kwam nog wel op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Vangelis Pavlidis en Alexander Isak. FC Emmen wist echter nog drie keer te scoren en het Eredivisieschap veilig te stellen.

Door de blessure van Fernando Lewis, was er maar een wijziging ten opzichte van de basisopstelling in de beker tegen Feyenoord. Captain Freek Heerkens speelde rechtsback, Diego Palacios was als linksback terug op zijn vertrouwde positie en Daniel Crowley kreeg het vertrouwen zijn trainer op het middenveld. FC Emmen miste zijn smaakmaker Anco Jansen door een knieblessure.

Voorsprong
Het duurde ruim een halfuur voor het eerste schot op doel genoteerd kon worden. En dat was ook meteen raak. Spits Alexander Isak vond Vangelis Pavlidis, die keeper Kjell Scherpen in de korte hoek kansloos liet: 1-0. Drie minuten later tikte de FC Emmen-doelman een goede schot van Crowley uit de hoek. Uit de hieruit voortvloeiende corner schoot Isak met behulp van een FC Emmen speler de 2-0 achter doelman Scherpen. De wedstrijd leek gespeeld, maar nog voor rust zorgde Luciano Slagveer na een misverstand in de Tilburgse verdediging de tegentreffer binnen: 2-1.

Peters werd in de 4de een hart onder de riem gestoken door de KingSide (foto: (c) Toin Damen)

Klassebehoud
De tweede helft kende een drietal hoogtepunten, waarvan twee doelpunten van FC Emmen. Twintig minuten voor tijd was het voor Hilal Ben Moussa een koud kunstje de bal binnen te tikken, nadat doelman Michael Woud de bal losliet. Daarna was het Michael de Leeuw, oud jeugdspeler van de Tricolores, die FC Emmen op voorsprong kopte: 2-3. Vlak voor tijd kreeg Willem II nog een kans op de gelijkmaker, maar Pavlidis schoof de bal na een knappe individuele actie in het zijnet. Daardoor werd de laatste thuiswedstrijd in de Eredivisie met een verlies afgesloten en is FC Emmen zeker van nog een jaar Eredivisie.

Play-offs
De Tilburgers zijn in de strijd om play-offs afhankelijk van FC Groningen. Als de Noorderlingen de uitwedstrijd in Emmen winnen, is het seizoen voor Willem II voorbij. Bij een gelijkspel in Emmen moet Willem II, gezien het doelsaldo, in Den Haag winnen. Ook ADO Den Haag maakt bij verlies van FC Groningen nog een kans op de play-offs als het Willem II met ruime cijfers weet te kloppen.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
frannekesol
Lid
frannekesol

Tuurlijk is het jammer van gister en de laatste weken wat er allemaal gebeurd. Maar vanaf het begin van het seizoen hadden wij voor dit scenario allemaal getekend. En iedereen doet alsof het seizoen al voorbij is en we die wedstrijd in Den Haag niet meer hoeven te spelen eigenlijk. Daar ben ik het niet mee eens. Vol achter de ploeg en winnen in Den Haag. Je weet maar nooit wat Groningen in Emmen doet. Emmen zal de laatste thuiswedstrijd van het seizoen mooi af willen sluiten. En het blijft ten slotte de derby daar bovenin… die zal Emmen niet… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Ja klopt, maar ik vraag me af of de spelers dat nu wel op kunnen brengen.

frannekesol
Lid
frannekesol

Daarom moeten in iedere geval wij achter het team staan en ze nog een keer op scherp zetten.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Vindt het echt heel jammer dat een mooi seizoen in deze laatste wedstrijden zo vergooit wordt!
Het allemaal veel mooier moeten/kunnen eindigen😡

Sjefkevdz
Gast
Sjefkevdz

Waarom deze enorm negatieve en zeikerige sfeer de afgelopen wedstrijden? Er wordt net gedaan dat wanneer we met Peters en Crowley hadden gespeeld, dat we dan Ajax wel even opzij hadden gezet. Koster heeft een tactische keuze gemaakt, wat overigens zijn werk is, en dat pakte tot de 37ste minuut goed uit. Natuurlijk was de wedstrijd van gisteren was erg slecht en zwak, maar dat er verloren werd was uiteindelijk voor een groot deel te wijden aan een (tot op heden) matige en onzekere keeper. De keuze om bij Peters, wat ik een geweldige aanvoerder en uithang bord voor onze… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Er wordt net gedaan dat wanneer we met Peters en Crowley hadden gespeeld, dat we dan Ajax wel even opzij hadden gezet.

Ik heb dat echt nergens gelezen. Ik heb wel gelezen dat we dan waarschijnlijk ook van Ajax verloren hadden, maar wel met onze eigen manier van spelen en waarschijnlijk een veel leukere wedstrijd van onze kant.

Stekou
Gast
Stekou

Bij dit verhaal sluit ik me volledig aan. Mooie samenvatting van een schitterend seizoen!

Fuurwerk
Gast
Fuurwerk

Hier ben ik het helemaal mee eens. Maar het is en blijft zonde hoe je vergeet het seizoen met ‘al met al prima resultaten’ om te zetten naar een superseizoen door thuis van Emmen te winnen. Mijn inziens had dit makkelijk moeten kunnen en daar zit een stukje emotie achter, denkm ik

Dirruk
Lid
Dirruk

@Sjefke, Omdat jij en veel anderen niet weten wat er speelt kan ik je verhaal begrijpen echter is het binnenskamers helaas niet rustig bij ons cluppie maar verre van dat. Niemand heeft het hier over de tactiek tegen Ajax en de wissels want dat is de taak en verantwoordelijkheid van onze trainer. We kunnen er allemaal wat van vinden maar wij zijn niet degene die bepalen wie er spelen en wie er gewisseld worden. Er spelen op dit moment andere zaken die voor de club veel belangrijker zijn en daardoor is de focus in de spelersgroep niet meer het behalen… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Dirruk, er zal best iets spelen, maar zoals gewoonlijk maak je er weer een onoverkomelijk drama van. Zaken kunnen altijd worden uitgesproken en tijd heelt ook heel wat wonden. Dit seizoen is over. Volgend seizoen staan de spelers die wel blijven er gewoon weer, met of zonder Koster. Het nieuwe seizoen wordt dan ook bepaald door hetgeen Joris weet te presteren met betrekking tot de aanvulling van de selectie.

Dirruk
Gast
Dirruk

@IHEN, Dit vertelde ik vrijdag al en toen werd er gezegd dat ik negatief was en er een onoverkomelijk drama van maakte. Achteraf is een koe in de kont kijken maar helaas kreeg Dirruk gelijk en hebben we gisteren de kans op play offs verspeeld. Er speelt veel meer dan “iets” en daardoor sluiten we straks het seizoen in mineur af. We halen ook de doelstelling niet want eindigen 100% zeker niet in het linker rijtje ( niet negatief bedoeld maar gewoon realistisch en naar de feiten kijkend ). Deze spelersgroep is klaar met Koster en zoals gezegd moet er… Lees verder »

Awavans
Gast
Awavans

Er is maar één persoon die alles weet!

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Ja ja, hij is weer terug op Tilbo nu er een vuurtje op te stoken valt..

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

@Dirruk Ik had ook (en achteraf gezien terecht)vrees voor de wedstrijd tegen Emmen, ik vindt het ook kwalijk dat we het seizoen zo eindigen. Het is zeker geen akkefietje dat je verder kunt laten rusten omdat het anders inderdaad door blijft spelen. Tot zover zijn we het 100% eens. Het verschil is dat ik denk dat het niet nodig is dat zaken langer door zullen spelen. Er komt nu immers een periode waarin er genoeg tijd is om dit serieus uit te spreken. Dat moet echter wel gebeuren anders zal het inderdaad dooretteren. Ze zullen toch wel zo verstandig zijn?… Lees verder »

Don dn macaron
Lid
Don dn macaron

klaarblijkelijk weet jij meer dan wij … waarom vertel jij het ons dan niet ?

sooike1973
Lid
sooike1973

Dat beeft hij nu toch net gedaan??

sooike1973
Lid
sooike1973

Alleen willen velen dit hier niet horen 😉

david loggie
Lid
david loggie

dus jij zegt dat Wellenreuther, Lewis en Anita omdat ze tegen Koster zijn een blessure faken en/of bewust niet hebben mee willen doen…..Zegt meer over de spelers dan de trainer als je het mij vraagt. Minachting naar de supporters. Wellenreuther mag wat mij betreft gaan als Lamprou terugkomt. Ego eerste klas en zeker geen teamplayer.

Dirruk
Gast
Dirruk

@David Loggie. Nee dat zeg ik niet. Ik zeg alleen dat de complete spelersgroep tegen de beslissing van Koster ( en Vink ) was en dat men daarom de focus niet 100% op het behalen op de play-offs meer heeft. En als je wint speel je met pijntjes gewoon je wedstrijden ( dat zie je overal en bij elke club ). Pijntjes worden echter blessures als het allemaal even niet gaat zoals men zou willen dat het gaat. Vraag de spelers een op een naar hun mening over de beslissingen die de technische staf deze week heeft genomen. Vindt je… Lees verder »

Wouter
Gast
Wouter

Het komt over dat er dus al langer zaken niet goed (of oneerlijk) gaan tussen spelers en staf. En dat de bekende druppel kort voor de bekerfinale de emmer deed overstromen. Heeft Peters zijn mond open gedaan namens de spelers als onderdeel van zijn aanvoerderschap en was/is de staf daar niet van gediend? Die wetenschap moet dan toch binnen de club ook al langer bekend (Mathijsen, RvC?) zijn, maar men gaat nu pas handelen als het wellicht al te laat is.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Wouter, Eindelijk eens iemand die realistisch naar de zaken kijkt i.p.v. als struisvogel alleen maar te roepen dat er onrust wordt gestookt op Tilbo. En dit is zeker bekend bij alle geledingen van de club maar zoals gewoonlijk hebben de meeste personen eigenbelang voorop staan en durven ze hun mond niet open te doen omdat je dan je hoofd op het hakblok legt. Er zijn nog steeds stromingen binnen onze club die andere belangen dan het clubbelang dienen en die zonder enige vorm van empathie hun zin doordrijven. Hier gaat de club nog veel nadeel van ondervinden want het zijn… Lees verder »

Wouter
Gast
Wouter

@Dirruk.

Je bedoelt met die bepaalde mensen de voormalige financiers? Die hebben toch hun geld terug gehad en mag ik hopen geen functie (officieël of niet) meer hebben bij de club? En als die mensen het clubbelang niet dienen en bezig zijn met hun eigen BV’tje, moeten er toch mensen of een bestuur zijn, dat deze mensen terug fluit of gewoon de deur wijst?

Het is leuk, prettig en goed, zo’n linkerrijtje positie en een bekerfinale op het palmares. Maar als het buiten de lijnen rommelt en ettert, dan wordt het een dweilen met de kraan open verhaal.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Wouter,

De externe financiers zijn inmiddels vertrokken en die zijn gelukkig niet meer bepalend binnen onze club. Er heerst echter nog steeds een machtsstrijd en deze blijft maar voortduren. Er zijn mensen weggestuurd ( uit hun functie ontheven ) maar achter de schermen blijken deze personen nog steeds actief te zijn en daarom rommelt het nog steeds en worden er besluiten genomen de het clubbelang niet dienen.

Rene
Gast
Rene

Ik dacht zelf dat de basisopstelling + de speelwijze van de bekerfinale de spelers over de zeik had geholpen. Maar achteraf zou het me inderdaad niets verbazen als er al veel langer dingen spelen. Wat mij in dat verband heel erg opviel, was het stille protest van Fran Sol. De enige conclusies die je daaruit kunt trekken zijn a) er speelt inderdaad al langer een en ander, en b) Jordens Peters is altijd op de hand van de spelers geweest.

Rene
Gast
Rene

Het grootste probleem is niet eens dat Koster grote fouten heeft gemaakt met die bekerfinale. Iedereen maakt fouten, ook de trainer, en ook een ervaren trainer. Niet fijn, maar kan gebeuren.
Maar het niet willen erkennen. Op geen enkele manier de spelers en supporters tegemoet willen komen: dat is het grootste probleem. Want de oplossing voor deze ellende moet van twee kanten komen.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Was niet best gisteren. Vrees dat na de teleurstelling van de verloren bekerfinale dit seizoen als een nachtkaars uit gaat. Heeft ook iets met kwaliteit van het team en staf te maken. Kijk hoe Ajax gisteren met de teleurstelling van afgelopen week om ging. Verder prima seizoen voor Willem II begrippen, nu verder bouwen en doorgaan op de ingeslagen weg. Heb daar alle vertrouwen in. Nog 1 punt van kritiek op de wedstrijd van gisteren: ik word schijtziek van onze “supporters” die eigen spelers gaan zitten uitfluiten tijdens de wedstrijd (zoals bij Michael Woud). Dat heeft nog nooit een speler… Lees verder »

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Michael Woud….. Veel respect voor Michael Woud gisteren. Je moet het maar durven. Het doel verdedigen voor dat clubje ongeïnspireerde en trainer-hatende voetballers die onze selectie nu heeft. Hij heeft weinig fouten gemaakt. Is in de steek gelaten door een elftal die niet de inspiratie kon vinden om voor zo’n ondankbare trainer de graspollen uit het veld te lopen. Zit het probleem dan op het veld of de bank in de persoon van Adrie Koster? Ik zeg Adrie Koster die het voor elkaar kreeg om in de bekerfinale de band tussen hemzelf en 2 of misschien wel 3 spelers onherstelbaar… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Weinig fouten gemaakt? Alle drie de goals waren in de rebound. En laten we het over de aansluitingstreffer maar niet hebben. Tijdens de wedstrijd heb ik me niet laten horen, maar nu achteraf mag je toch wel stellen dat Woud het niet gaat redden. Hoe talentvol ook, hij bezwijkt onder de druk. Drie wedstrijden gespeeld, drie keer goal(en) op zijn conto. Dan is je krediet wel ver geslonken.

013 city
Gast
013 city

Maar ook is de verdeding te slecht. Bij de rebound komen de spelers van Emmen aanrennen om de bal binnen te tikken en onze verdedigers kijken er rustig naar. Koster heeft het verkloot door Heerkens en dankerlui. Heerkens moet niet op een back-positie maar centraal. Koster gebruikt hem nou op back maar da werkt niet. Vrousai had tegen Emmen moeten starten en Dankerlui op rechtsback. En dan zorgen dat diegene die voor Dankerlui staat als rechtsbuiten wat vaker mee komt verdedigen.

Koning Dos
Gast
Koning Dos

Zag ik nou tsimikas naast wellenreuther zitten?

Deli
Gast
Deli

Ja. Kwam op z’n verjaardag naar WII kijken.

Frietmet
Lid

Raar dat er dan niet ff een afscheid voor hem geregeld is.

SargentD
Lid
SargentD

Niet van je eigen kracht uitgaan, maar jezelf aanpassen tegen Emmen, thuis. Heeft duidelijk geholpen ook…

Frietmet
Lid

Volgens mij is er weinig aangepast. Al had je wel Vrousai erin kunnen zetten en dankerlui rechtsback. Heerkens voor Meissner

sooike1973
Lid
sooike1973

Dat was dus de verdedigende aanpassing. Hij was dus bang voor de linksback van Emmen… En dat in een thuiswedstrijd. Zucht

SargentD
Lid
SargentD

Dat inderdaad Sooike.

Wilco
Gast
Wilco

De spelers moeten toch weten hoe Koster is, inclusief Peters. Een goede ouderwetse trainer. En die houd hier niet van, dat is bekend. En ik vind het geen straf ook niet, bedoel met zo,n bandje om je arm lopen en dan? Net alsof de spelers niet meer luisteren als Peters iets zou zeggen zeker? Natuurlijk had ik die band niet afgeplakt, maar van de andere kant waar gaat het over? Het is een symbolische straf anders had hij wel een boete uitgedeeld. Het is maar net hoe zwaar je er zelf aan tilt. Maar goed, dit kan geen reden zijn… Lees verder »

sooike1973
Lid
sooike1973

Ook een ouderwetse trainer moet met de tijd meegaan. Zou adrie thuis nog een commodore 64 hebben? Alleen maar naar cassettebandjes luisteren? Of nog een zwart-wit tv hebben? Ook de omgang met mensen is verandert. In deze tijd zijn mensen, dus ook spelers, mondiger en moet je dus wat anders omgaan. Een echte baas met een zero tolerancebeleid werkt gewoon niet meer. Dat wordt in geen enkel bedrijf meer geaccepteerd! Adrie heeft dit niet begrepen en kan daar waarschijnlijk niet mee omgaan. Niet voor niks dat we dit jaar zoveel akkefietjes hebben. Kan adrie de omgang met mensen niet veranderen… Lees verder »

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Ik denk dat er veel is gebeurd in de selectie naar aanloop van de bekerfinale.
Koster heeft blunders gemaakt en na de forse bekernederlaag werkt deze door nu in het team.
Ik denk dat het kapot is tussen het team en Koster, dit zag je ook vandaag terug op het veld.
Het is goed dat het seizoen voorbij is maar ik vind het echt een gemiste kans dat je zo,n mooi seizoen op deze manier dood bloed, dit is Koster echt aan te rekenen niet verwacht van deze ervaren trainer……

wil
Lid
wil

De onverschilligheid van deze selectie vandaag was ONDRAAGLIJlK. Laten we het zomaar samenvatten.

ed
Lid
ed

Een collectieve wanprestatie vandaag dat staat als een paal boven water maar man man man… hoe hebben we ooit deze keeper kunnen halen. Ben er niet voor om spelers af te zeiken… maar dit kan echt niet… hij heeft 0 uitstraling, loopt de halve wedstrijd naar zijn schoenen te kijken… kan helemaal niks met zijn rechter been. Motorisch lijkt er ook iets niet te kloppen… al met al geeft hij onze achterhoede niet bepaald de indruk dat ze op hem kunnen rekenen. Was geen groot fan van Branderhorst maar die heeft uiteindelijk plaats moeten maken voor deze totale miskoop. Doodzonde… Lees verder »

Harry RoodWitBlauw
Gast
Harry RoodWitBlauw

Idd volledig met je eens. Ik kan me ook niet voorstellen dat die Luuk Brand het nu in een wedstrijd zoveel slechter zou doen dan die Wout. Als hij er niks van zou kunnen zouden ze hem toch niet bij het eerste hebben gehouden, dan was hij net als de rest die ze niet goed genoeg vonden ook terug zijn gezet naar de O19. Maar krijgt deze jongen een kans, wel nee. We kopen een dure kiwi. Wel een van de beste kiwi’s die ze blijkbaar in New Zeeland hebben. Maar dat zegt volgens mij meer over het niveau van… Lees verder »

Jenny
Gast
Jenny

Verloren door de keeper. Hopen op een wonder woensdag

wil
Lid
wil

Wapenaar ONTWAAK !!!!!!!,

Freek van Vliet
Gast
Freek van Vliet

Als je zo voetbalt heb je gewoon geen zin in de nacompetitie.

wil
Lid
wil

Ik ken nog wel een paar werklozen die een keeperscontract bij Willem II willen. Ongelooflijk dat zo iemand als Woud het doel mag verdedigen. Dan faal je toch ook als keeperstrainer.

wil
Lid
wil

Ik voel me verraden !!

wil
Lid
wil

NOOIT maar dan ook NOOIT !! meer Woud. De slechtste keeper uit het betaalde voetbal.

wil
Lid
wil

Koster en Vink de spelers hebben schijt aan jullie met name n.a.v. de laatste wedstrijd tegen
AJAX en de perikelen die daarop volgden. Trek je conclusies zou ik zeggen.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

En nu weer terug naar je besloten instelling

wil
Lid
wil

Koster, Vink en de gehele selectie hebben het Tilburgse voetbal ten schande GEZET !!

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Je bent lekker op dreef Wil

wil
Lid
wil

Ik ben zo verschrikkelijk boos n.a.v. deze wedstrijd en velen met mij.

Doofey
Lid
Doofey

Dat is wel duidelijk, 33% van de commentaren komen van jou. Ga lekker naar bed joh, discussier morgen verder.

wil
Lid
wil

Hopelijk kan ik slapen.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Dat vind ik nu wel weer aandoenlijk…zo betrokken bij ons clubje dat hij er volgens mij echt wakker van ligt.Beter als die dagjesmensen en voorbijgangers.

Nielske
Lid
Nielske

Kom op Wil, je komt toch hopelijk wel wat langer bij Willem II? Ook dit soort wedstrijden krijgen we voorgeschoteld. Dan is het even boos worden, godnondeju roepen en daarna vatte toch weer lekker een pilske?

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

Zo, klaar met dat gejank over Europees voetbal. Door naar komend jaar en op zoek naar iemand die kan keepen.

voetbalfan
Lid
voetbalfan

Is gewoon afgesproken werk. Seizoen is klaar vinden de spelers. Veilig en bekerfinale gespeeld. Die willen op vakantie…

tricolores1896
Gast
tricolores1896

Off topic; Zie net een bericht op insta verschijnen, met een trommel en doeken van willem ll. Waarschijnlijk lagen deze dus in die container hebben de ado supporters ‘m eruit gehaald de vlaggetjes daarin wel afgebrand. Bron @voetbal_ultras

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

👆👆👆

Kansloze actie van Ado

UNITED
Lid
UNITED

Ado kampioen van de kansloze acties. Laten we hopen dat de selectie nog 1 keer oorlog kan maken.

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Wat een enorm slecht gekeept vandaag. Ik mis Branderhorst.

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Die mis ik al sinds Adrie (dorpspastoor) Koster de voorkeur gaf aan Timon

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Branderhorst moet terug….en Kostas ook en we kunnen rustig gaan slapen.

Renk
Gast

Goed gedaan MIJNHEER KOSTER afgelopen week de hele zaak aan het schijten gebracht (over onrust) gesproken.
Ik heb uit hele goede bron vernomen dat de spelers liever op vacantie gaan en rust vinden.
I.p.v. nog langer doorspelen want er heerst grote onvrede binnen de groep.

Bomba
Lid
Bomba

Maar Renk, als dat zo is; bij wie ligt dan de schuld? De spelers maken een keuze: of voor de kansen gaan of op vakantie. Zou uiterst onprofessioneel zijn als ze voor het laatste kiezen. In het RWB hebben we stoere kerels nodig die denken en handelen in het teambelang en niet in eigenbelang. Als Joris zijn ambities waar wil maken zal hij een aantal pittige beslissingen moeten nemen. Een aantal spelers zal nog achter de oren krabben. Ik ben van mening dat de onrust mede is veroorzaakt doordat een aantal spelers het eigenbelang boven dat dat van het team… Lees verder »

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Dan zijn ze het shirt niet waardig !!

N.Y.C.
Lid
N.Y.C.

Net het interview met Koster na de samenvatting gezien: we moesten vol voor de 8sye plaats en play-offs blabla, en nu is ineens een plaats in het linker rijtje goed genoeg. Wat een lul-verhaal hang je dan op? Je maakt je, in mijn ogen, in een heel kort tijdsbestek, compleet ongeloofwaardig…..

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Jordens Peters heel rap weer aanvoerder maken. Die belachelijke actie van koster had nooit mogen gebeuren. Peters tegen Ado weer onze aanvoerder zoals het hoort.

Het interview van Peters bij omroep Brabant tekent eens te meer aan waarom hij onze aanvoerder hoort te zijn.

Peters clubman die altijd in.clubbelang denkt en handelt

antonius
Gast
antonius

Hou er nou eens mee op, met dat gezeur!
Jordens noch Koster heeft deze wedstrijd verloren, maar het hele elftal!!!!!

wil
Lid
wil

Peeters was vandaag ook niveau Maaskantje.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Hebben wij ook Willem II behang?Had ik eerder moeten weten.Net mijn slaapkamer geschilderd

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Wat een domper! Niet zo zeer vanwege het mislopen van nacompetitie, maar vooral omdat er nu een slot in mineur kwam aan een heel goed seizoen met bij vlagen prima voetbal. Jammer ook dat het traditionele afscheidsrondje helemaal wegviel door deze collectieve wanprestatie. Toch kunnen we met zijn allen terugkijken op een mooi Willem II seizoen. Laten we dat vooral niet vergeten. En nu is er weer heel wat werk aan de winkel voor onze TD. In elke linie moet er flink wat versterking komen. Laten we hopen dat we die met wat meer financiele armslag kunnen binnenhalen. PS in… Lees verder »

Harrie, vrijwilliger Bonheur
Gast
Harrie, vrijwilliger Bonheur

Harrie

Tovenaar
Gast
Tovenaar

Collectief falen van de geheel groep. Diego en Pol waren de enige die (zoals elke week) nog een kleine voldoende haalden. Jongens breek die keeper niet helemaal af. Hij is nog jong en is er gewoon nog niet klaar voor. Misschien komt het wel nooit meer. De technische staf is hier debet aan. Onze beste keeper staat bij NEC onder de lat. Volgend jaar zal er weer voor alle linies geïnvesteerd moeten worden maar vooral achterin.. Brandenhorst terughalen, Peeters blijft twijfelachtig of hij zijn niveau weer gaat halen (misschien als back?). Meissner heel snel opruimen. Palacios zal waarschijnlijk vervangen worden.… Lees verder »

Renk
Gast

Wat een k….. keeper 3 fouten…..3 wedstrijden meegedaan 3x in de fout weg ermee

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Ik word er een beetje moe van om de keeper te blijven beschermen. We zijn geen liefdadigheid instelling. Hij komt gewoon tekort. Laat hem dan in de kkd ergens volwassen worden maar niet bij ons op dit moment. Ik vind dat je als keeper er gelijk moet staan. Ook jongens als Heerkens met alle respect moeten plaats maken voor betere voetballers. Wil je doorgroeien dan door selecteren.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Het probleem is dat onze “vrienden” Heerkens en Woud als eerste een contract hebben gehad voor de komende seizoenen. En alle geld aan beiden besteed is weggegooid geld!!! Dus foutje bedankt van onze Joris!

Trico Sores
Lid
Trico Sores

Ja hoor. Er valt iets te zeiken, dus daar heb je hem weer. Onze Highway Patrolman. Tjonge, jonge, jonge, triest hoor. Bekerfinale gehaald en kans op de playoffs, dan hoor of zie je ‘m niet. Nu pakken ze overal naast en dan kan meneer het niet laten om Joris af te zeiken. Ben godverdomme eens blij met de stappen die er gezet zijn.

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Heerkens is een goede 13e man. En Woud zou niet misstaan als 3e keeper

Tilburgs Trots
Lid
Tilburgs Trots

Het is gedaan met Koster, we moeten hem bedanken voor leuk en aanvallend voetbal, uit halen we goede resultaten maar thuis is het om te janken. Deze ploeg vecht niet meer voor hem. Hij laat cruciale spelers (Peters, Crowley en Vrousai) stikken en kiest voor B-garnituur, neem er aub afscheid van. Daarbij is Woud de slechtste keeper na Tristan Peersman in de afgelopen 20 jaar, absoluut nooit meer opstellen.

Beffrey28
Lid
Beffrey28

En weer zo’n ongenuanceerde opportunist…

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Mafklapper